expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 14. toukokuuta 2013

Inspiration. People. Feelings. Healthy.

Mittauksia ja suunnittelua ammattilaisten kanssa. Tänään jatkuu meille täydellisen walk-in closetin muokkaus. Mukavaa puuhaa, mutta vielä enemmän odotan että pääsen valmiiseen palatsiini järjestelemään tavaroitamme. Se ei tuu tapahtuu ihan hetkessä. Ajatus ja mielellä leikkiminen on silti kivaa :) 

Mieheni syö puuroa melkein joka aamu, mutta tänä aamuna hän päätti tehdä puuronsa eri muodossa. Kaurahiutaleita, banaania, mustikoita, jääpaloja, maitoa, mansikoita, proteiinia ja jogurttia blenderiin. Hän on muutenkin smoothien teko mestari, mutta mikä yllätys kuinka pehmeän ja hyvän makuinen tämä kaurahiutale versio oli. En syö puuroa niin usein kun ehkä pitäisi, joten tämä terveys/hiilarijuoma aamuisin on tervetullut ruokavaliooni. Helppo ja nopea. Ruokavaliostani sen verran, että hiilarit jää pois lautaseltani kun teen itse ruokaa tai syön ulkona. Vaihdan aina kasviksiin. Yhdistän lihaan tai kalaan aina kasviksia jossain muodossa. No aasialista kun syön, niin otan vähän riisiä, mutta pärjään hyvin myös ilman sitä. Haluan lisätä tähän vielä että herkuttelen myös paljon, karkit ovat paheeni ja leipää syön. Ainoastaan lämminruoka jää ilman hiilareita. En ikinä ole kieltänyt itseltäni mitään, vaan kaikkea pitää ja saa syödä kohtuudella ja ajan kanssa. Kroppa ja oma mieli ilmoittaa kyllä milloin riittää. 

Kaunista päivää kaikille <3

























10 kommenttia:

  1. Lueskelin blogiasi taaksepäin ja kaikkialla näkyy kuitenkin karkkia ja leipää..?! Entäs mitä syöt yleensä itse aamiaiseksi? Tiedätkö tai osaatko sanoa kuinka paljon kaloreita saat päivässä? T. Tavoitemittoihin pyrkivä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karkkia syön ja leipää myös. Aamupalaksi syön yleensä leipää, jonka päälle voitelen avokadoa, juustoa, tomaattia, kurkkua, parikaa. Lisäksi syön paljon hedelmiä aamusta iltaan. Karkki on paheeni, ollut aina ja niitä syönkin niin että olin pari viikkoa sitten juurihoidossa reikien vuoksi. Lähinnä tarkoitan että lämmin ruokaannokseni harvemmin sisältävät riisiä, pastaa tai perunaa. Mutta jos lounaaksi tehdään pizzaa niin uppoo helpsoti alas. Kalan ja lihan kanssa on kevyempi valita ne kasvikset ja ne maistuu myös paremmalta kuin peruna.

      Kalorimäärä vaihtelee, välillä on enemmän herkuttelua. Nautin leivoksista ja eri kahveista. Tosin kohtuudella, voin syödä yhtä kakkupalaa pitkään ja hitaasti ja eikä edes tee mieli enempää. En uskalla vastat tohon kalori juttuun, mutta voin koittaa laskea tämän päivän aikana paljonko tulee ja vastaan sit sulle. Olen myös miettinyt sitä että tekisin postauksen ruokavaliostani, herkuttelusta, liikunnasta ja siitä kuinka hoidan ihoani.

      :)

      Poista
    2. Ihosi on todella upeassa kunnossa ja mielenkiinnolla kuulisinkin kaikki vinkkisi! -A (eri siis kuin ekan kommentin laittanut)

      Poista
  2. Tsemppiä walk-in closetin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Ihailen, miten hienosti olet ottanut, kateellisten naisten kommentit:) Harva bloggaaja, pääästää suodattimestaan läpi kaiken tuon paskan.

    Ihanaa iltapäivää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset tsemppauksesta :) Turha vaivata päätä semmoisilla, antaa rauhassa spekuloida...mulla on hauska lukea niitä :D

      Poista
  3. Heippa! Tämä ei liity tähän postaukseen, mutta muistelisin että olet joskus kirjoittanut että käyt lankaamassa kulmakarvasi. Oletko käynyt Suomessa myös, tiedätkö jotakin paikkaa jossa tätä tehtäisiin? Olen itse käynyt ulkomailla lankaamassa kulmakarvani ja olisi myös luxusta löyttää paikka suomesta, jossa sitä tehdään.
    Pakko vielä sanoa, olen lukenut blogiasi alusta saakka ja on piristävää lukea kirjoituksiasi, vaikutat mielettömän ihanalta ja aidolta ihmiseltä, kyllä saa miehesi kulkea ylpeänä rinnallasi ja luca on todella suloinen pikkumies!! :)

    -Sofie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Minä haluaisin myös kuulla tuosta lankaamisesta enemmän. Luin postauksesi aiheesta ja minulle heräsi joukko lisäkysymyksiä. Mitä se lankaus oikeastaan on? Miten se tehdään ja mihin perustuu? Kerro tarkemmin. :)

      Ja kuten edellinen kysyjä, minäkin haluaisin tietää onko Suomessa tällaista palvelua?

      Kiinnostuin todella. Enkä ole koskaan kuullut kyseisestä asiasta aiemmin.

      Poista
    2. Moikka teille ja sorry myöhäinen vastaus. Syy löytyy, koska ajattelin että vastaan teille vasta kun olen "saanut teille vastauksen näytettyä", eli meinasin että käyn lankaamassa ja samlla sitä kuvattais, niin saisitte paremman käsityksen miten se toimii, mutta en ehtinyt tehdä tätä ennen Suomen reissua, joten käyn lankaamassa kun tulen takaisin Sveitsiin ja teen siitä postauksen. Käykö? Suomessa..helsingissä en ole kuullut että olisi, täällä harrastetaan kai vahausta enemmän. Tuo lankaaminen on ehdottomasti paras tapa muokata ja pitää karvat pois pitkään aikaan. Edullista eikä niin kivuliasta. Turkissa ja Jenkeissä ainakin tätä tehdään paljon.

      SORRY vielä viivästys...puss

      Poista
  4. Mikset vastaa kaikkiin kommentteihin? Kiva blogi kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyrin kyllä vastaamaan aina. Yleensä julkaisen kommentit puhelimen kautta sitä mukaa ku niitä tulee ja sit myöhemmin vastailen kun on aikaa. Vastaaminen ei välttämättä mene kommenttien järjestyksen mukaan.

      ps. Kiva kun tykkäät :)

      Poista