expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 30. lokakuuta 2012

H&M ja Mango löydöt

Löysin eilen tämän mustan turkisliivin hennesistä. Teen harvoin turhia ostoksia vaikka shoppailenkin paljon. Näen yleensä heti jos vaate on mun juttu ja päässäni pystyn käymään läpi kotona olevat vaatteet/asusteet ja sen yhteydessä päättää onko löytö ostamisen arvoinen :) Otin muutaman kuvan itsestäni..herregud on hankala saada fiksun näköisiä kuvia vaatteesta ja samaan aikaan itsestänsä..käsi kun ei veny niin pitkälle ;)

Toinen löytöni oli mangosta..ihanan löysä ja iso sinertävä neule...aivan täydellinen tummien farkkujen ja vähän raffimpien bootsien kanssa tai sit sukkiksien ja ylipolven sukkien kanssa (niinkuin minulla alla olevassa kuvassa).


PikkuJoulu setin ei aina tarvitse olla niin tylsä ja samanhenkinen. Pikkumustan sijaan vähän pidempi tekoturkis (shortsit alle..lahkeet saa näkyä vähän) ja voilaa...sensuelli ja tyylikäs! siitä vaan kilistelemään ;) ihanaa kun pikkujoulu sesonki alkaa!!




..ja se arkisempi..





pusspusspuss

4 kommenttia:

  1. Moikka! Oletko minkä pituinen? Kivoja löytöjä, itse löysin tänään myös tosi ihania juttuja. Kyllä shoppailu aina piristää tämän vauva-arjen keskellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan! olen 168 cm ja kokoni on usein xs tai 34. Sininen neule jonka ostin niin valitsin tarkoituksella L koon koska halusin sen olevan megacozy ja ISO :D Shoppailu todellakin piristää ihan "kaiken" keskellä ;)

      Poista
  2. Heippa! Lueskelen aian tätä blogia ja ihastelen kuvia mut en ikinä keksi mitään kommentoitavaa :D Mut kiva blogi tää kyllä on! Kattelen täältä miltä tuo Luca näyttää ja oottelen tapaamista :)) -Päivikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helloo..sua tässä mietinkin kun huomasin kommenttisikin vasta nyt. Kiva kuulla että blogini miellyttää :) soitan sulle huomenna <3

      Poista