expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 31. lokakuuta 2014

Luonnonvalkoinen


Arvatkaa mitä ajatuksia luonnonvalkoinen väri tuo mieleeni; seesteisyyttä, puhtautta, järjestelmällisyyttä, lämpöä, hyvää mieltä, pehmeyttä, selkeyttä, onnellisuutta ja valoisuutta. Ainiin ja  riisipuuroa kanelin ja maidon kera.
Kuulostan ehkä oudolle, mutta vaatteet, värit ja niiden kantaminen itsensä päällä voi muuttaa olotilaani yhtä vahvasti kuin musiikki. Se miten kantaa vaatteitaan kertoo henkilöstä jotain. 
Myös ihmisen ryhti on asia johon kiinnitän huomiota. 


Haluaisin että olisi jo joulu. Tänään aijon kuunnella joululauluja :) vaikka onkin Halloween. En ole Halloweenin suuri ystävä, Halloween koristeet on mielestäni rumia. Kotia en ole koristellut lainkaan teeman mukaisesti. Tykkään kyllä kurpitsoista ja menemme tänään Lucan kanssa hankkimaan Halloween costume, jotta hän voi osallistua lapsille tarkoitettuun Halloween juhliin :)
Vklopun meinaan pyhittää rentoutumiseen, hiustenhoito postauksen tekemisen ja ulkoiluun.

Happy Halloween rakkaat.
5 kommenttia:

 1. Tein tänään ohjeesi mukaan nakkipiiraan (pohjan tein omalla ohjeella), jätin kesäkurpitsan pois ja laitoin creme fraichean pippurin maussa, tuli älyttömän hyvää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namm..happy for you :) tee joskus myös sama mutta kasviksilla: broccoli ja esim kesäkurpitsa?! Rakastan suolaisia piirakoita.

   Poista
  2. Hyvä idea!:) voisin kokeillakin:) pinaattinen piirakkakin voisi olla hyvää. Tein joskus niitä sun pinaattipiirakoita, nekin oli tosi hyviä. Täällä siis aina odotellaan vesikielellä, kun tulee reseptejä hyviin ruokiin:)

   Poista
 2. Hei mistä toi ihana pörrötakki on ostettu? Aivan ihana!! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Mistä mahtaa olla toi sun ihanan lämpimän näköinen takki?? Ihana :))

  VastaaPoista