expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 21. lokakuuta 2014

Näin huolehdin itsestäni


Pirteänä syksyyn ja talveen, eikö? Vaikka säät täällä Sveitsissä ovat olleet pelkästään kehumisen arvoisia, niin mieleni ja jollain tasolla myös kroppani ovat ollet syksyn lumoissa jo pidempään. Kulutan ahkerasti aamuin ja illoin tuoksukynttilöitä. Myös kuntosalini sauna ja oma kylpy ovat kovassa käytössä. Herääminen aamuisin on hitaampaa ja kahvia kuluu paljon. Ihoni pysyy aika pitkälti samanlaisena ympäri vuoden, kuivempi se tietty on talvisin. Hellin ihoani, hiuksiani, ja terveenä pysymistä kuitenkin eri tavoin. 

Vaikka ruokavalioni onkin monipuolinen, popsin lisävitamiineja purkista aina syksyisin ja talvisin. Vitamiinit antavat elinvoimaa pimeneviin päiviin. Huolehdithan sinäkin D-vitamiinin riittävästä saannista? Varsinkin Suomessa  D-vitamiinilisä on suositeltavaa. 

Monivitamiinien lisäksi syön mys hiusravinnetta. Otan molempia tabletteja kaksi kertaa päivässä. Hiukset reagoivat stressiin, kiireiseen elämäntapaan, laihduttamiseen, imettämiseen..etc. Kahdehdin terveitä ja hyvinvoivia hiuksia. Omat hiukseni ovat aina olleet äärimmäisen kuivat ja mielestäni huonokuntoiset. Kuitenkin pyrin käsittelemään niitä mahdollisimman hyvin. Hiukseni eivät ole niin paksut kun kuvista ehkä voi joskus luulla, hiusten materiaali ja kiharuus ehkä tekee sen tuuheuden niille. Aloitin tänä syksynä siis hiuslisäravinteiden syömisen. Minulla on 6 kk paketti. Katsotaan miten tuote vaikuttaa. 

Molemmat vitamiinit hankin Sveitsin apteekista. Apteekissa he mielellään auttoivat minua löytämään minulle sopviat vitamiinit. :)2 kommenttia:

 1. Hei!

  Hyvä postaus. Miten kosteutat kuivia hiuksiasi? Monesti jos kuivat hiukset, päänahkakin kuiva ja kutiaa. Onko sinulla ja jos on niin miten sitä hoidat? Samoja ongelmia niin siksi kyselen vinkkejäsi. Seija

  VastaaPoista
 2. Heippa Didem,
  kiitos kivasta blogista, tästä saa sellaisen vaikutelman, että kirjoitat tätä täysin omana itsenäsi ja tykkään siksi tästä. :)

  Jäin vain vielä miettimään, että minkä nimistä tuo käyttämäsi hiusravinne on? :) Kivaa viikon jatkoa! :)

  -Katja

  VastaaPoista