expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 3. joulukuuta 2013

Good or Bad Friday?

Lontoon W hotelli oli hieman pettymys. Olemme yöpyneet W useamman kerran ympäri maailmaa, mutta tämä Lontoon W ei sykähdyttänyt, mutta sijainti sen sijaan oli hyvä. Huone oli hutiloidusti rakennettu. No se ei paljoo menoa haitannut.. Oli ihanaa kun Lontooseen päästyämme alkoi ystäviltä jotka olivat samaan aikaan siellä tulla "hei mekin ollaan täällä" viestejä. Saavuttuamme relasimme hetken, laittauduin huoneessa ja sitten kaverini Maryam tuli ystävänsä kanssa lobbybaariin (joka muuten oli hotellin parasta antia). Tilasimme shampanjaa ja vaihdoimme kuulumisia. Maryam oli Lontoossa duunimatkalla ja tuli suoraan kuvauksista superkauniina. Aiemmin olimme sopineet yhteisestä dinneristä Sake no Hanassa ihanan Ann-Marien ja Mikon sekä ja heidän ystävä pariskunnan kanssa. Porukkaa alkoi olla koossa jo mukavasti, kun Maija kavereineen saapui tyylikkäinä paikalle. Maija on superälykäs, ihastuttava, kaunis ja sinkku arkkitehtiopiskelija Lontoossa. Keskustelu oli vilkasta ja kaikilla oli mukavaa.. "one more bottle,please.."  ;) .

Noniin ja sit päästään tähän mielenkiintoiseen. Dinneri paikka oli laadukas, mutta mulla meni hermot sen Mikon kaverin tyttöystävään/avovaimoon, jonka tapasin vasta sinä iltana ja johon YRITIN tutustua.  Tapasin siis naisen vasta täällä ravintolassa. Olimme siis eri porukalla meidän hotellin loungessa. Ekaksi tervehtiminen tuotti suuria hankaluuksia, hän ei halunnut kuulla mitään (kun ollaan isossa seurueessa, varsinkin kun on uusia kasvoja paikalla, on yleensä kohteliasta ja yleensä haluakin pitäisi löytyä siihen että tutustuu heihin) ja hän istui lähellä mua ja ainoa asia jota hän koko illan aikana puhui vähän minun suuntaan oli että kuinka hän vihaa kalaa ja sen hajua ja miten pihalla suomalaiset ovat. Hän istui mieheni vieressä ja hänelle jutellessaan silmät loisti kirkkaina tähtinä ja hän oli oikein innokas. Enkä ollut ainoa joka oli tätä mieltä hänestä ja sai erittäin huonon ensivaikutelman. Seurasin hänen juomistaan kun meidän tarjoama shampanja maistui paremmin ja paremmin. Dinneri oli ohi ja menimme yökerhoon (paitsi Maryam, joka lähti kotiin).

Tämä "uusi" nainen oli valinnut meille jatkopaikan. Istuimme pöytään ja muut otti iisisti mutta tää daami oli koko ajan jossain tanssimassa, hän kysyi kaikkia vuorollamme tanssimaan ja mua säälitti hänen mies joka istui kunnollisena paikallaan rauhallisesti juomaa siemaillen. Olen nähnyt paljon tilanteita ja tämän naisen käytös oli mautonta. Naisen mies lähti aiemmin himaan. Ehkä hämmästyin naisen sosiaalisen taidon puutetta "illan emäntänä" ja hyvin valikoitua käytöstään (joko huomaamatta tai harkiten). Seuraan paljon ihmisten käyttäytymistä ja miksi tästä nyt kirjoitan tänne on sen takia että se oli osa iltaa ja blogini käsittelee tapahtumia elämässäni, mutta myös koska tiedän että teitä kiinnostaa just tällaiset aiheet, jossa muakin pääsee vähän kritisoimaan (kaikki anonyymi kommentoijat ;).  mutta back to the shit.. Tämä nainen ei edes tiennyt nimeäni, kun sitä kysyin häneltä loppuillasta ;).

Too bad, koska kun mulle muodostuu vahva mielipide jostain, niin se tulee julki. Niin kävi tälläkin kerralla. Yökerho meni kiinni ja pihalla tämä leidi sai kuulla muutaman valitun sanan. Mitä olisin tietenkin voinut tehdä ja mikä olisikin pitänyt tehdä, niin kertoa vasta seuraavana päivänä mitä ajattelin, mutta kun tää oli niin shokkitapaus (en pystynyt hillitsemään itseäni) joten kritisoin häntä siinä kun olimme lähdössä ja harmittelin sitä hänelle että jäi niin huono kuva.

Kertokaa omia kokemuksia jostain tilanteista jossa heti kättelyssä saa huonon ja epäkohteliaan viban henkilöstä ja se fiilis vaan varmistuu mitä pidempälle ilta menee.

Muuten ensimmäinen päivä Lontoossa oli todella hyvä ja onnistunut.

To be continued..


Maryam ja hänen ystävänsä Jonna W loungessa
Maailman suloisin Maija ja hauska ystävänsä Henni. 


50 kommenttia:

 1. Inhottavaa kun ihmiset ovat noin valikoivia, koska sen kyllä huomaa helposti.. Sun bootsit näyttää tosi hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo, kyllä sen huomaa erittäin nopeasti. Jotenkin ajattelen että jos nyt tietää että on menossa uusien ihmisten kanssa syömään niin jossain vaiheessa iltaa henkilö haluaisi jonkinnäköisen dialogin.

   Poista
 2. Oi! Ihan super chic noi mustavalkoiset kuvat. Ja sinä, as always! Madamoiselle, wow! Maijaa on myös ikävä, pitääkin laittaa viestiä ja kysellä kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos sinä! Joo meillä oli Maijan kaa ihan huippu weekendi. Siellä se mimmi valloittelee Lontoota ;)

   Poista
 3. Siis mistä sä pillastuit? Kaveri piti hauskaa? Taisit olla vaan mustasukkkainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä kuinka heikosti kyseinen henkilö (joka siis oli miehensä kanssa ainoat ketä emme entuudestaan tunteneet pöydässä) hoiti sosialisoitumisen. Hyvän käytöksen omaava flicka hän ei ainakaan perjantaina ollut, enkä usko että hän oli humalassa kun menimme dinnerille (jolloin jo muutama meistä ihmetteli kyseisen henkilön valikoivaa seuraa). Mulla oli hauskaa ja niin varmasti meillä kaikilla, tämä nainen oli niin jurrissa loppuillan että hän ei sitä iloa tuonut iltaani (koska oli oikeastaan koko ajan poissa pöydästä). Mustasukkaisuudesta tässä ei lainkaan ole kyse, vaan käytöstavoista..ihan siitä kuinka kätellään ja miten puhutaan. Vaikea on kuvailla sanoilla tällaista tilannetta, niin että lukijat pääsisi samaan fiilikseen.

   Poista
 4. Meidän tarjoama shampanja..Huoh.säälittävää.Oikolue tekstisi, tajusin juuri miten kakara sä olet! Kaunis kyllä,mutta siihen se jää, tyhjä pää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just nuo lauseet tuo sitä lisäjuttuu blogiin, kun tiedän että ne ärsyttää. Ei ainakaan tarvitse lukea tasapaksua tekstiä, anyways...mitä haluat että oikoluen?

   Poista
 5. "Meidän tarjoama shamppanja" = miehesi tarjoama shamppanja. Miten voit olla noin vihainen siitä että joku teidän seurassa oleva nainen joi miehesi shamppanjaa. Älä jaksa oikeasti olla noin mustasukkainen. Tästä huomaa miten et ole sinut itsesi kanssa vaan vaadit aina sitä että vain sinä olet huomion keskipiste. Ja jos joku ei sitä huomiota sinulle sinun mielestäsi tarpeeksi anna niin alkaa valitus. Olisit onnellinen siitä mitä sinulla on ja lopettaisit tuon ihme valituksen. Miehesi rahoilla elät joten onko väliä juoko joku seurueestanne miehesi shamppanjaa. Argh. Herää jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey c'mon..kai nyt jokainen varmaan täällä lukijoistani tietää kuka elättää kenet ;D eli pitäisikö sanoa myös mieheni koti, eikä meidän koti :D omg. Hänen/meidän...ihan sama, mutta sen sijaan sinun kannattaa lukea uudestaan teksti ja miettiä mikä pointtini oli, koska nyt sä kompastuit just siihen mun tekemään ansaan...

   Poista
 6. Otsaasi ilmestynyt juonteita...rypyiksikin voisi kutsua..kannattaisi syödä paremmin niin Ihokin säilyisi rypyttömämpänä pidempään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hani, se on osa elämää. Kuvilla saisin vaikka minkälaisia ryppyjä kasvoilleni :) en ole huolissani ihostani.

   Poista
 7. Hei kaunokainen,
  Tiedän kyllä mitä tarkoitat, meitä on valitettavasti moneen lähtöön mutta luulen että meille annetaan tälläisiä tilanteita, jotta oppisimme jotain. Vaikka aluksi ne tuntuvatkin pahoilta ne on kuitenkin oppimista varten :)
  Oon seurannut blogiasi jonkin aika ja se saa aina tosi hyvälle fiilikselle :) Oot fiksu ja kaunis ihminen, tsemppii :)

  VastaaPoista
 8. Hei kaunokainen,
  Tiedän kyllä mitä tarkoitat, meitä on valitettavasti moneen lähtöön mutta luulen että meille annetaan tälläisiä tilanteita, jotta oppisimme jotain. Vaikka aluksi ne tuntuvatkin pahoilta ne on kuitenkin oppimista varten :)
  Oon seurannut blogiasi jonkin aika ja se saa aina tosi hyvälle fiilikselle :) Oot fiksu ja kaunis ihminen, tsemppii :)

  VastaaPoista
 9. Haha, ei vitsi mitä kommentteja ;D Sinut tuntien voin vain sanoa, että IHANA Didem <3

  VastaaPoista
 10. Hei kaunokainen,
  Tiedän mitä tarkoitat, meitä on valitettavasti moneen eri lähtöön mutta itse olen oppinut että tälläisiä tilanteita meille annetaan ikään kuin oppitunteina, jotta voisimme kehittyä ihmisinä ;)
  Oon seurannut blogiasi jonkin aikaa ja se saa mut aina hyvälle tuulelle :) oot fiksu ja kaunis ihminen, tsemppii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Villi ;) Kiitos <3 ainakin minulla on tekemistä tänä iltana --> vastailla näille kaikille vihaisille ihmisille :)

   Poista
 11. oisin niiiiin mielelläni vaihtanut sen naisen kanssa paikkaa niin olisin päässyt jutustelemaan sun kanssa koko illan!!! <3

  VastaaPoista
 12. Minkä maalainen tämä kyseinen henkilö oli? Uskomattomia heittoja kalan hajusta ja suomalaisten älystä. Mitä mieltä miehesi oli kyseisestä tapauksesta? Voimia sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalla ei väliä. Mieheni ei huomannut meidän välillä olevaa klickiä, koska hänen kanssaan nainen jutteli sujuvasti. Tää ei todellakaan ole mitään vakavaa, kunhan tänne "työpaikalleni" halusin kirjoittaa vähän erilaisemmasta dinnerikokemuksesta :)

   Poista
  2. On sillä väliä jos Suomi mainitu. Eli mikä maa...?

   Poista
 13. Tarjoaako miehesi aina koko seurueelle juomat? Entäs hotellisviitti jatkot? Jaatteko kustannukset osallistujien kesken mitenkään? Oletteko koskaan puhuneet miehenne kanssa, että ympärillänne on aina paljon ihmisiä koska tarjoatte kaiken? Mitä sinä ja miehesi ajattelette tälläisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onko teillä esim tuntitaksa, että hotellisviitti-jatkoista veloitetaan ajan mukaan? Pidättekö baarissa desimittaa mukana vai seuraatko vierestä kuinka monta huikkaa kukakin ottaa? Suomessa noudatetaan kristillistä tasajakoa, eli kuuloonkaan ei tule, että se joka pystyy ja haluaa saa myös tarjota. Sharing is not caring. Mitä sinä ja ennen kaikkea miehesi, joka blogia ei edes kirjoita, ajattelee tästä asiasta?

   Poista
  2. Mieheni tarjoaa usein, mutta tapahtuu niinkin että joku hänen kavereistaan haluaa tarjota. Edellisen kerran Suomessa kävi näin, vaikka olimmekin itse tilanneet paljon kaikkea.
   Monilla ystävistämme ei ole tällaiseen varaan, mutta ystäviämme ei valita maksukyvyn, vaan sisällön persuteella.

   Laskuja ei jaeta. Jos mieheni järjestää jatkot niin kyllä hän ne myös itse maksaa.

   Sinä joka puhut kristillsestä tasajaosta..asumme kanssasi eri Suomessa.

   Enkä seuraa mitä ja kuinka paljon jengi juo tai kuinka monta pulloa menee..mutta koska hän humaltui niin nopeasti niin seurasin sen naisen juomista ja kirjoitan edelleen pilke sislmäkulmassa näitä kertomuksiani, joita te ette vielkään osaa lukea kevyesti. Ennemmin ottaisit kantaa johonkin relevanttiin?! Tarinani pointti oli selvästi se että moitin ja ihmettelin toisen henkilön erikoista käytöstä seurueessa. Shampanjan seuraaminen tai "one more bottle" tyyppiset lausahdukset on vaan tarinani värittämistä :)

   Poista
  3. voi ei, toi toka oli täysin provo tuota ensimmäistä vastaan, olen siis kanssasi täysin samaa mieltä ja nimenomaan olen itsekin tollasta turhaa arvostelua vastaan.. sarkasmi siis kohdistui aivan täysin tuohon aloittajaan, pahoittelut jos ymmärsit väärin (ei ehkä niin onnistunut kommentti siis:D )

   Poista
  4. Se miten värität tekstejäsi on aika olennainen asia siinä minkälaisen kuvan me lukijat sinusta saamme. T. Toinen anonyymi

   Poista
  5. Toka vika anonyymi: No problem :D

   ja vika anonyymi: tuo on totta, mutta saako todellakin tuosta kirjoituksestani kuvan että pääpointti on shampanja?

   Poista
 14. Meidän kallisarvoinen shamppanja. Sinäkin olet varmasti ollut aikoinaan miehesi pöydässä tai muiden niin sanottu lokki. Mutta sitähän se on. Miehet tykkäävät juontaa naisia ja että pöydässä on huisi meininki. Heidän vikansa. Turha sinun on valittaa. Shamppanjaa naamariin ja shut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No muiden lokki en ole ollut..mutta mieheni pöydässä kyllä ollut meiheni seuralaisena (kun tapailtiin) ja silloin kehtaan juodakin hänen tarjomaa juomaa.

   Mutta joo... shamppiksen tarjoilu ja tilanteen hallussa pito nostaa miesten mielestä heidn egoaan varmasti :D

   Poista
  2. toivon kuitenkin että tajusit tekstini pointin...koska se ei liity millään tavalla shampanjaan.

   Poista
 15. Tää oli ehkä huipuin teksti tähän asti! Just tällästä on hauska lukea:) (ja vielä parempaa antia on nää kommentit!) Mä en voi sietää jos joku ei osaa käyttäytyä ja vielä tollanen jos lirkuttelee sun miehelle muttei viitsi edes olla kohtelias sulle, niin tää nainen varmasti ansaitsi pikkupalaute-tuokion. Yo go girl ;) Me oltiin vähän aikaa sitten dinnerillä, jossa mun mies tarjosi kaikkien juomat. Erehdyin joskus sanomaan, että "me tarjottiin" ja kyllä mua aikaa nopsaa korjattiin, etten minä oo siis mitään tarjonnut ;) huoh. Mutta siis, kiitos kivasta blogista ja ihanaa syksyn/talven jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D lueppa nämä uudet kommentit! <3 joo musta tuntuu että täällä aina halutaan tarttua ihan vääriinn asioihin. Voi myös olla että kirjoitan niin epäselvästi :)

   Kiitos sulle ja romanttista joulukuuta <3

   Poista
 16. Suomalaiset taitavat olla ainoa kansa, joka puhuu minun ja sinun rahoista, vaikka eletään yhdessä ja on yhteisiä lapsia. Ihan hävettää meidän suomalaisten puolesta.Yritä kestää näitä av-mammoja:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin on. Enemmän harmittaa että koko ton tekstin juju on mennyt näköjään ohi näiltä ihmisiltä :D

   Poista
 17. joo ihan sama kenen rahat mutta ootko itse ehkä ajatellut että se nainen ehkä ei uskaltanut tulla juttelemaan sulle jos näytit jotenki ylpeeltä että ME tarjotaan nää viunat yms. ja sen takia vaikutti ylimieliseltä koska on ujo. Kyllä vähä näistä sun jutuista välillä saa niin ylimielisen kuvan että huhhuh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhhahhhaa ehkä se nainen tiesi, kuka oikeasti tarjosi ja kelle on syytä olla ystävällinen :D Kyllä sä vaikutatkin hieman ylimieliseltä, että ei muakaan välttämättä kiinnostaisi kuin moi sanoa. Tosin onhan teidän seura niin arvokasta, että jo senkin takia varmaan pitäisi edes se nimi muistaa!
   Ja miksei olisi saanut olla koko ajan tanssimassa?

   Poista
  2. Tuo minullekin tuli mieleen. Koska olen ollut samassa tapahtumassa kanssasi Didem ja vaikutit erittäin ylimieliseltä ja katsoit muita naisia nenänvartta pitkin. Ymmärrän että ihmiset saattavat näyttää nyrpeältä ym vaikka eivät sitä ole, mutta minä en ainakaan olisi uskaltanut tulla sinulle esittäytymään koska katsoit kuin ala-arvoista ihmistä. Välillä pieni hymy voi meikata paljonkin ja silloin naisten seinät kaatuu ja he juttelevat vihdoin toisilleen. Ja ei, en ole pullukka monen lapsen äiti vaan nuori ja mielestäni ihan nätti nainen :) ei tänne vain ne muut elämäänsä kyllästyneet äidit kirjoittele negatiivisia asioita. Vaan myös me toiset kaltaisesi naiset. Mutta välillä kannattaa hymyillä :) winkkinä vain.

   Poista
  3. Tosi hienosti kirjoitettu viimeinen anonyymi! Kiitos!

   Poista
  4. Hei teille kaikille :)

   Ensikis haluan sanoa että ihmettelen kuinka tekstini pointti on yhtäkkiä "shampanja" . Kirjoitan jostain kokemuksestani josta aidosti olen harmissani. Tein valinnan kirjoittaa sen julkisesti ja olisi myös ollut mukava kuulla muiden kokemuksia. Mielenkiintoa ainakin teksti herätti mutta miksi niin negatiivisessa hengessä?

   Toivon että te jotka luette juttujani niin tietäisitte jo kirjoitustyyline, pientä sarkasmia oli ilmassa..kun kirjoitin kuinka "meidän tarjoama shampanja maistui" . Haluan tähän vielä lisätä että naisen mies on varakas. Enemmän piikittelin tuolla kommentilla henkilöä josta jäi niin kylmä kuva. Eli shampanja maistui, mutta kiinnostus tutustua pöydässä istuviin henklöihin oli nolla?! Well, en mä pidä sellaisesta. Olen aina todella ystävällinen, positiivinen ja innostunut kun kyseessä on uusiin ihmisiin tutustuminen, varsinkin kun olemme menossa yhteiselle illalliselle, jossa tunnelma on tiivis. Kaikkien kanssa ei tietenkään voi bondata, mutta kyllä mä ainakin pyrin tutustumaan ensin.

   Ensimmäinen anonyymi, ylpeeltä en näyttänyt, eikä kukaan dinnerin alussa/aikana tiennyt kuka maksaa mitäkin. Eli IKINÄ en kehtaisi ylpeillä sellaisesta asiasta, kun kyseessä ei edes ole oma lompakko vaan mieheni. Joten tuo väitös on väärä.
   Olen varsin tietoinen siitä että minusta saa ylimielisen kuvan täällä, enkä sitä oikeastaan aijo muuttaa mitenkään. Itse ajattelen niin että ketään ei voi blogin kautta tuomita tai lokeroida tietynlaiseksi. Mä kirjoitan sarkastisesti pilke silmäkulmassa ja ehkä myös esitän tietynlaista elämää joka tekee minut helposti ylimieliseksi. Ajattelisin itsestäni samanlailla (jos en tuntisi, ja lukisin tätä blogia). Omalla tavalla pidän siitä että se tuo niin erikuvan minusta täällä.

   Ylimielisyydestä sen verran vielä, että ulkoinen olemukseni johtaa usein harhaan, mutta sitten kun kanssani juttelee, niin sen kaiken ulkoisen habituksen alta löytyy herttainen ja kiltti, hyvin tunteellinen tyttö...joka on itsevarma ja puhuu suoraan (ei pelkää sanoa mitä ajattelee).

   Matti-Esko Hytönen on hieno mies ja hänen "vaimonsa" vielä ihastuttavampi ja siinä on pari josta pidän paljon. Heiltä olen saanut paljon inspistä siihen kuinka pitää vaan olla se mikä. Kirjoitan välillä näitä riskitekstejä jotka tiedän että tulee herättämään kohua, mutta olen valmis ottamaan sen kritiikin vastaan.

   Poista
 18. Hei teille kaikille :)

  Ensikis haluan sanoa että ihmettelen kuinka tekstini pointti on yhtäkkiä "shampanja" . Kirjoitan jostain kokemuksestani josta aidosti olen harmissani. Tein valinnan kirjoittaa sen julkisesti ja olisi myös ollut mukava kuulla muiden kokemuksia. Mielenkiintoa ainakin teksti herätti mutta miksi niin negatiivisessa hengessä?

  Toivon että te jotka luette juttujani niin tietäisitte jo kirjoitustyyline, pientä sarkasmia oli ilmassa..kun kirjoitin kuinka "meidän tarjoama shampanja maistui" . Haluan tähän vielä lisätä että naisen mies on varakas. Enemmän piikittelin tuolla kommentilla henkilöä josta jäi niin kylmä kuva. Eli shampanja maistui, mutta kiinnostus tutustua pöydässä istuviin henklöihin oli nolla?! Well, en mä pidä sellaisesta. Olen aina todella ystävällinen, positiivinen ja innostunut kun kyseessä on uusiin ihmisiin tutustuminen, varsinkin kun olemme menossa yhteiselle illalliselle, jossa tunnelma on tiivis. Kaikkien kanssa ei tietenkään voi bondata, mutta kyllä mä ainakin pyrin tutustumaan ensin.

  Ensimmäinen anonyymi, ylpeeltä en näyttänyt, eikä kukaan dinnerin alussa/aikana tiennyt kuka maksaa mitäkin. Eli IKINÄ en kehtaisi ylpeillä sellaisesta asiasta, kun kyseessä ei edes ole oma lompakko vaan mieheni. Joten tuo väitös on väärä.
  Olen varsin tietoinen siitä että minusta saa ylimielisen kuvan täällä, enkä sitä oikeastaan aijo muuttaa mitenkään. Itse ajattelen niin että ketään ei voi blogin kautta tuomita tai lokeroida tietynlaiseksi. Mä kirjoitan sarkastisesti pilke silmäkulmassa ja ehkä myös esitän tietynlaista elämää joka tekee minut helposti ylimieliseksi. Ajattelisin itsestäni samanlailla (jos en tuntisi, ja lukisin tätä blogia). Omalla tavalla pidän siitä että se tuo niin erikuvan minusta täällä.

  Ylimielisyydestä sen verran vielä, että ulkoinen olemukseni johtaa usein harhaan, mutta sitten kun kanssani juttelee, niin sen kaiken ulkoisen habituksen alta löytyy herttainen ja kiltti, hyvin tunteellinen tyttö...joka on itsevarma ja puhuu suoraan (ei pelkää sanoa mitä ajattelee).

  Matti-Esko Hytönen on hieno mies ja hänen "vaimonsa" vielä ihastuttavampi ja siinä on pari josta pidän paljon. Heiltä olen saanut paljon inspistä siihen kuinka pitää vaan olla se mikä. Kirjoitan välillä näitä riskitekstejä jotka tiedän että tulee herättämään kohua, mutta olen valmis ottamaan sen kritiikin vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarkasmi on taitolaji, jota sinä et osaa. Miksi turhaan yrittää olla sarkastinen jos tulet vain jatkuvasti väärinymmärretyksi. Keskittyisit sen sijaan hiomaan suomen kirjoitustaitoasi jotta tekstistäsi tulisi ymmärrettävämpää ja helppolukuisempaa.

   Poista
  2. Hah, ihan sama mieltä olen!

   Poista
 19. Hmm.. Törppöä käytöstä tältä naiselta varmaankin. Mutta eikö ole vielä törpömpää puuttua toisen käytökseen? Asettuen itse jotekin paremmaksi & nostaa itsensä toisen yläpuolelle tuomitsemaan tätä.. Mielestäni ehdottomasti näin! Jokainen voi varmasti keskittyä kehittämään itseään, sen sijaan että tarvitsisi muita "kouluttaa" käytöstavoissa.

  VastaaPoista
 20. olisitpa niin ylimielinen tahansa,niin samassa illallispöydässä ei käyttäydytä noin. Jos yhtään on saanut edes vähän kunnon kasvatusta niin osaa istua illallisella ja puhua mukavia ja small talkata kaikkien kanssa kritisoimatta kalaa,suomalaisia ja voi olla kittaamatta litratolkulla viinaa.
  Ja en ymmärrä näiden kommentoijien kantaa tästä "meidän tarjoamasta shamppanjasta". Se on tasan tarkkaan heidän rahat. Eikö heidän suhteessa saavat tehdä omia päätöksiä,että mies tekee töitä ja tuo leivän kotiin ja nainen pitää kodista ja lapsesta huolta. Aivan yhtä rankkaa molemmat duunit,silloin ei voi lähtee jakamaan rahoja tollai. He ovat perhe,eli heidän rahat.Kyllä Didem on niin fiksu että hänkin voisi olla se moneymaker heidän perheessä,mutta kaikki tekevät niin kuin parhaaksi näkevät.Suunnattoman raivostuttavaa tämä suomalaisten mentaliteetti ylipäätänsä että jos jotain tarjoo niin se käy mutta jos siitä kertoo/huomauttaa niin silloin brassailee. Ainakin meidän porukassa toimii aina se että joku tarjoo ja seuraavalla kerralla joku muu voi tarjoo..huhhu.
  Keep u'r head up high!
  -J

  VastaaPoista
 21. Olen täysin samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Mielestäni huonoa käytöstä ei tarvitse hyväksyä taikka ymmärtää vaan tiettyä peruskunnioitusta voi vaatia (jokainen ansaitsee sen, myös tämä vastapuoli) ja toiselle voi kyllä asiallisesti huonosta käytöksestä huomauttaa. Saattaahan olla että vastapuoli ei itse edes ole tietoinen siitä miltä hänen käytöksensä ulospäin näyttää ja millaisen ikävän tunteen muissa aiheuttaa. Tai sitten kyseisellä henkilöllä ei ole itsellään ihan hyvä olla ja se purkautuu ikävällä tavalla. Tiedä häntä. Muiden käytökseen ja ajatuksiin kun ei vaan viime kädessä paljoa voi vaikuttaa, ainoastaan omaan itseensä. Kuitenkin kun näitä kommentteja lukee niin en kyllä voi kun ihmetellä sitä miten eri tavalla saman tekstin voi tulkita ja miten erilaisen kuvan niiden kirjoittajasta voi saada. Toki jokainen hahmottaa maailmaa omista lähtökohdistaan. Noita shamppanja-asiaan jumittuneita kommentoijia kehoittaisin melkein siirtymään jonkin toisen blogin lukijoiksi. Miksi kiusata itseään (ja muita) jos noin paljon harmittaa jokin asia. Voi vaan antaa olla.

  Itse olen seurannut tätä blogia nyt muutaman kuukauden ajan ja siitä on tullut yksi suosikeistani. Oma elämäni on hyvin erilaista kuin se arki (ja juhlat) mitä tässä blogissa kuvataan. Mutta sehän juuri on tässä se hienous :-) itse luen blogeja saadakseni inspiraatiota ja viihtyäkseni. Poimin blogeista (myös tästä) ideoita, matkakohteita, tuotteita, ravintolavinkkejä jne. joilla voi piristää omaa elämääni. Siis positiivisia juttuja jotka tekevät minulle hyvää. En ole ikinä ymmärtänyt sitä miten toisen onni olisi itseltä pois. Jokaisella meistä on omat ristimme kannettavana ja omat vaikeutemme koettavana, se mitä ulospäin näytetään on vain pintaraapaisu. Kannattaisi siis miettiä ihan tosissaan onko kenenkään toisen elämä sellainen johon oikeasti omansa haluaisi vaihtaa. Ja, jos nyt toisella onkin elämässään jotain sellaista mitä itse haluaa niin siitä vaan sitten toimeksi ja tekemään töitä sen eteen että asiat muuttuvat toivottuun suuntaan.

  Kiitos paljon siis Didem! I like you just the way you are :-)

  -Päivi

  VastaaPoista
 22. Sinullakin ongelmat. Voi myös miettiä sitä omaa käytöstä ja millä eväillä on liikenteessä.
  terkut teatterista

  VastaaPoista
 23. Yhtä törppöä on "make a scene" illan lopussa ja kertoa mielipiteensä varsinkin humalassa olevalle, joka ei asiaa tajua tai seuraavana päivänä muista. Fiksu ja itsevarma tyyppi olisi vaan antanut olla, mutra jatkossa esim jättänyt tulevat tapaamiset väliin.

  VastaaPoista