expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 6. joulukuuta 2013

Maija, my London Babe.

Lauantaina nukuimme pitkään. Masuni täyttyi croissanteista ja hedelmistä. Syön usein croisantteja, kun olen ulkona syömässä aamupalaa. Rakastan uunituoreita croisantteja yhdistettynä cafe latteen.

Kiertelimme Lontoota päivän. Shoppailumielessä emme olleet kaupoissa, kaupat oli sitä paitsi ihan täynnä innokkaita turisteja ja paikallisia, joten välttelimme pahimpia ketjuja. Old bond street oli sen sijaan rauhallinen, alue jossa sijaitsee kalliimmaat liikkeet. Sieltä myös Pradan takkini löytyi. Maija joka saapui Pradan liikkeeseen tapaamaan meitä varmisti vielä että toi on se takki Didem!!! Molemmaat meiheni että Maija kehui kun mega hymysuin peilailin ja niin mieheni sanoi että tämä otetaan :). Jotkut vaatekappaleet on hyvä olla laadukkaita. Tämä oli napakymppi ja pysyy matkassani elämäni loppuun saakka.

Noniin ja sit jatketaan päivää...eli Maija tuli iltavaatteiden kanssa tapaa meitä, josta jatkoimme aivan huippu hyvään italialaiseen ravintolaan norjalaisen ystäväni, Maijan ja mieheni kanssa. Vitsi kun en muista ravintolan nimeä. Vieressämme istui vanha vanha vanha pariskunta, joiden onni kukoisti. Minä toivottomana romantikkona toivon samaa mulle ja miehelleni <3.

Hauskanpidon jälkeen lähdimme ravintolasta masut täynnä kohti hotellia, puoli tuntia aikaa laittautumiseen. Mieheni esitti dj:tä kun me prinsessat tuijottelimme omia naamojamme peilin edessä ;) No näin kauniit naiset ei meikkiä tarvitse, joten ehostaminen ei kestänyt kauaa ja sit oli aikaa hassuttelu kuviin. Maija on niin energinen ja ilopilleri kaunotar että kotiinpaluu noin intsensiivisen vlopun jälkeen tuntui tyhjältä.

















Ann-Marie ja Mikko oli myös saapunut hotellille. Ann-Marie on mieletön mallikaunotar ja oli todella elegantti pikkumustassaan. Nopeasti hypättiin taksiin, koska meillä oli jo kiire. Tiedättekö Bryan Ferryn?  Joka laulaaa slave to love biisin. No ainakin mun äiti tietää :) ja mä tiesin ton biisin..anyways..Bryan Ferryn poika on Maijan frendi ja mentiin katsomaan sen isän keikkaa. Oli muuten tunnelma katossa siellä. Kaksi kertaa joku huisi 50 vuotias fani vakavana pyysi minua olemaan hiljaa (no hän itse oli astellut baarinpuolelle, jossa yleensä joutuu käyttämään ääntään tilaamisen aikana) Monet siis otti konsertin todella rankasti :)



Mikäs kenkämies se siinä? Omat hienot lenkkarit vaihtui tuollaisiin räpylöihin. I tell u a story! Mun mies on hulluin ja hauskin ketä tiedän. Oltiin menossa keikan jälkeen yksityisklubille. Noh, very strict policy vaatteiden suhteen. Vaikka lenkkarit olis kuinka kalliit ja exclusive (jota ne myös oli) niin ei pääse sisälle. Mentiin viereiseen pubiin miettimään hetken mitä tehtäis...no mieheni päätti poistua seurastamme hetkeksi ja takaisin palatessa hänellä oli uudet karut kengät jalassa. Mietin hiljaa että toivottavasti kengättömäksi jääneen kaverin klabit ei jäädy, kuitenkin aika vilposa ilta oli ;).

Mieheni oli siis mennyt lähimpään hotelliin ja seuraillut miesten jalkoja siinä hetken ja tuuminut että tuolla kaverilla taitaa olla saman kokoinen jalka. Hän oli nostanut 400 puntaa sen varalta että joutuisi hankkimaan kalliimmat jalkineet. No tämä hotellimies luovttui omansa 100.. oikeesti tällaisisa hulluja juttuja ei tapahdu missään muualla kun mieheni seurassa.

:DNAURETTIIIN NIIN PALJON!! ja mikä huvittavinta...emme silti päässeet sinne klubille koska klubin jäsen (Maijan frendi) oli vielä siellä keikalla, eikä ne päästänyt ilman jäsentä sisälle.

No worries koska meidän ilta jatkui ihan hulvattoman hauskana W loungessa ja siitä sitten yökerhoon.


Enempää kuvamatskua ei ole :) Maija jäi meille yöksi <3 ja aamulla suuntasimme secondhand/vintage rundille. AIVAN IHANIA JUTTUJA. Maija löysi tuon kauniin turbaanin. Kuva on huono, mutta sopi hänelle todella hyvin. Mä löysin mokkashortsit. Iltateelle/viinille päädyimme pieneen tunnelmalliseen ruotsalaiseen baariin. Söimme, joimme, keskustelimme tunteja <3

Jos on kiinnostuneita, niin Maijan puhelinumero on: .........:D hehe

pakko oli kiusaa sua muru <3

8 kommenttia:

  1. Mä en vaan saa kiinni blogistasi. Ehkä ongelma on siinä, ettei mitään kysymyspostausta tai perustietoja lue missään. En tiedä ikääsi, missä asut, mitä teet, mitä miehesi tekee, miten olette tavanneet tms. juuri mitään sinusta.

    Toki olet todella kaunis, mutta siihen se sitten jääkin kun blogisi sisällä en ole vielä päässyt. Veikkaan kirjoitustyylistäsi päätellen, että koulutustaustasi ei ole kovin korkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mitäs jos lukisit blogin alusta asti, niin moni juttu selviäis. Ei kai niitä juttuja montaa kertaa tarvii toistaa. Ja jos ei aukee, niin ei oo pakko lukea.

      Muistetaan myös, että kirjoittajan äidinkieli on ruotsi.

      Ärsyttää nää tyhjästä nillittäjät! Ei oo pakko lukea.

      Poista
  2. Ootte kyllä ihanuuksia, Maija ja sä<3 Sun hiukset ovat aivan ihanat, tossa peilikuvassa.Jälleen kerran huippustoori.Oon ihan koukussa blogiisi:D








    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia!! ja upea tuo Maijan turbaani!!! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana toi turbaani!olen sellaista etsinyt ikuisuutta ja yrittänyt itse tehdäkin sellaisen huonolla menestyksellä :D syöt vissiin aika paljon ulkona mutta mitä syöt aamupalaksi/lounaaksi/päivälliseksi jos kokkaat kotona.. syön itse salaatteja ja keittoja enimmäkseen mutta mielikuvitus tuppaa olemaan suppea ja syö sitten aina niitä samoja...reseptejä kehiin!ainii ja se nutturahässäkkäpostausta odotan..just olisi tulossa loistavat bileet sitä kampausta varten ;) mukavaa viikonloppua Didem!
    -J

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Apua mun piti laittaa mun tunnuksilla tää kommentti, mut tää olikin maijan tunnuksilla :D hups… -Henni

      Poista