expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 7. joulukuuta 2013

Näyttävin Itsenäisyyspäivän juhlapari!!!

Ajattelin valita vuoden näyttävimmän ja kauneimman itsenäisyyspäivä luomuksen ja parin. Unohtakaa "linnan juhla" mekot. En tänä vuonna löytänyt oikeastaan ketään , joka olisi säväyttänyt oikein kunnolla. Myöskin ihme linnunpelätin kampauksia siellä jonossoa töpötteli tervehtimään Niinistöä. Joten tässä on minun mielestäni tämän vuoden näyttävin pari: Derya Özgün ja Sakari Yrjö-Koskinen.

WAU!!!!!!8 kommenttia:

 1. On kyllä näyttävä pari;) Ihana tuo Deryan paljettimekko ja varsinkin kun siinä on halkio. Kadehdin sinun ja Deryan hiuksia ja ihonväriä.
  Nimimerkillä:Harmaa, väritön hiirulainen:D

  VastaaPoista
 2. Oho ja vau! Kerrassaan upea pari! :)

  VastaaPoista
 3. En nyt siis tajunnut että olivatko he oikeesti linnan juhlissa? En ite seurannut ja tosta tekstistä en oikeen ottanut selvää heheh

  VastaaPoista
 4. On kyllä tosi upea pari! Siskosi on todella näyttävä kaunotar hänkin!

  VastaaPoista
 5. Missä pippaloissa pariskunta juhli itsenäisyyttä?

  VastaaPoista
 6. Helsingissä FAUK:n (Finlands Adelsförbunds Ungdomsklubb) järjestämässä Itsenäisyyspäivän tanssiaisissa Ritarihuoneella.
  -Sakke

  VastaaPoista
 7. moikka tsekkasin tässä just sun siskon instagramin missä oli kuva jossa hänellä oli valko, musta/ruskea turkkis ja kai victorias secret kassi kädessä. Satuin löytää netistä saman tyyppisen turkkiksen, niin satutko tietää tai voitko kysyä mikä koko Deryalla on? Luulisin katos että olemme aika saman kokoisia, ja aattelin tilata sen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mulla on XS-koko ja turkki on vieläkin aika "iso" :)

   T. Derya

   Poista