expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 20. joulukuuta 2013

Sisters christmas reunion

Ihana päivä eilen. Me hullun ihanat siskokset kokoonnuimme eilen Ravintola Teatteriin syömään tapaksia ja nauttimaan shamppanjaa keskellä päivää. Luca nukkui koko ajan, joten pystyin olemaan rela. Lucan serkkupoika (5kk) sen sijaan viihdytti meitä tyttöjä hyvinkin aktiivisesti. 

Mä oon täti (ihanaa), mut mun mielestä sana täti on niin ruma. 
TÄTI! - tulee mieleen näsäviisas kaikkitietävä 50 vuotias ammatiltaan opettaja oleva 100 kiloa painava keijukainen, jolla on lyhyt permanentti joka sojottaa joka suuntaan. Puhetyyli hänellä on tätimäinen :)

Täytyy varmaan keksii joku vähän sievempi nimike itselleen.

Nyt on perjantai ja meillä kiva ilta tiedossa <3
16 kommenttia:

 1. Olette Deryan kanssa niin samannäköisiä, mutta isosiskosi on erinäköinen. Onko teillä eri äidit?
  Ihanaa joulua sinulle Didem<3

  VastaaPoista
 2. Deryalla on ihana paita! Mistäköhän se on ostettu? :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen myös miettinyt että kuuluuko yksi sisaruksistanne joukkoon vai onko hän vain "puolikas"? :) ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 4. Ei ole kyllä minulla tullut mieleen, että eri isä tai äiti olisi. Ovatko siskokset sitten yleensä niin kovin saman näköisiä? Ei ainakaan minun kaveripiirissäni. Joku voi olla, mutta ei niinkään usein.

  VastaaPoista
 5. Nyt vähän hullu kysymys, mut onko sun isosiskosi OPn mainoksessa?

  VastaaPoista
 6. Suomessa ei saa viedä vauvaa ravintolaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvät hyssykät. No onneksi suomi ei ihan niin takapajula ole, ettei vauvat/lapset saa ruokailla ravintolassa vanhempiensa seurassa. Millä vuosisadalla, anonyymi 12.53 elelee:D

   Poista
 7. olette kaikki niin nättinä!Näyttävä sisarustrio!Minuakin kiinnostaa että onko Elifillä eri äiti/isä?Teillä on värit ja hiukset niin erilaiset ja te olette Deryan kanssa paljon pitempiäkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä päättelit, että sisarrukset ovat eripituisia :)

   Poista
 8. D, oot luvannut tehdä sitä nuttura-videota jo tovin... ;) Oisko seuraava postaus sellainen? ;) thx- M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hear hear!täälläkin odotellaan =)
   -J

   Poista
 9. Tätinä oleminen on kunnia-asia! Täti, äiti, isä. Kaikki tärkeitä lapsen elämässä. Ja kyllä se vaan niin elämässä menee, että me kaikki vanhetaan. Täti-sana on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti sana on karsea!! Välillä saa töissä kuulla kun äidit sanovat lapsilleen "anna tädille tuohon se raha tms" TÄDILLE??? Ovatko kaikki asiakaspalvelussa työskentelevät naishenkilöt iästä riippumatta tätejä? En minäkään halua olla siskoni lapselle täti!

   Poista
  2. Yhdyn ylläolevaan, Täti on vanhoille nunnille..XD

   Poista
 10. Hyvää joulua ja ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi! Kiitti erilaisesta ja kivasta blogista, älä vaan muutu! :)

  VastaaPoista
 11. Täti sanana on munkin mielestä ihana,kun on jonkun täti esim. kummitäti. Kun joku kaupassa sanoo, että "annapas tädille tilaa",niin silloin sana ei imartele :)

  VastaaPoista