expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Because we Can!!

Mä laittaudun, fotailen, kuuntelen Cheekii ja fiilistelen. Mieheni ja minun suhde on aina ollut aika menokasta ja rakastan sitä. Luca kun syntyi niin tietty joutuu hieman organisoimaan, mutta olen pitänyt tiukasti kiinni siitä että me lähdetään ulkoilee sillon kun tekee mieli. Ja kyllä mieli tekee aina välillä :) siinä en tule muuttumaan. Nautin hyvästä ruoasta viinin kera, shamppanjasta seuraavassa paikassa ja pöydät koreina sitä seuraavassa yökerhossa...loppu onkin sit seikkailuu. Yhdessä me ollaan sosiaalisissa tilanteissa hyvä tiimi. Kumpikin nauttii huomiosta, kumpikin sitä saa, mutta molemmat tietää mitä haluaa <3. Eilen oli extempore setti uusien tuttavuuksien kanssa. Ensin mentiin syömään STK ...dj soitti hittejä niin että ruokaa syötiin puoliksi jammaillen. I loved it. Siitä jatkettiin CHATEAU MARMONTiin. Pullo Roseta ja jotain drinkkejä pöytään. Minä tilasin juustoja, koska halusin vielä napostella. No juustot meni tällä kertaa hukkaan :/ Rose upposi paremmin. Olen helppo juomien suhteen, juon ainoastaan viiniä ja shamppanjaa AINA. Mieheni ei juo shamppanjaa lainkaan, mutta hän mielellään tarjoo sitä minulle ja välillä muillekkin naisille ;). Illan highlight oli yökerho BOOTZY BELLOWS. Parhaimpaan pöytään Magnum Domppaa, mansikoita ja suklaata!! Vodkaa miehille. Hyvännäköistä porukkaa oli yökerhossa. Minulla oli oma vessaansaattaja (musta iso mies). Mieheni siis maksoi tälle tyypille joka hoiti meitä että hän aina vie minut naistenhuoneeseen kun on tarvetta (ei ollut eka kerta kun on oma saattaja). Yes, pidän tällaisesta kohtelusta. Täällä baarithan sulkee kello 2, joten meillä fiilis sen verran nousussa että otettiin Hotel ROOSEVELTISTÄ sviitti jatkoille. Tarina päättyy tähän ;)Next morning..And the day has been lazy. 

45 kommenttia:

 1. Looking good as always!

  VastaaPoista
 2. Sinun asua ihmettelen...ylipolven sukat ja pitkähihainen pusero. Onko siellä noin kylmä, että et tarkene paljain säärin? <Ja noi kengät on aika kauheet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo illat on jo aika viileet. Eli sen takia syksyinen pukeutuminen..ylipolvensukat tai sitten mun guccin ylipolvensaappaat..mut valitsin noi sukat saappaiden sijasta ja nuo kengät eivät sopineet tohon asuun hyvin. mut kun itsepäisesti halusin ne sukat niin no can do:) mukavat ne lady gagat ainakin on, mut tohon asuun sopii paremmin sirommat korot. Ja paita on aivan ihana iltamenoihin..oli kylmä tai lämmin. Mut täällä viileetä siis illat.

   Poista
 3. Teillä on rahaa elää kuin elätte, ja lapsi kotona hoitajan kanssa. Mikäs siinä, mutta eikö joskus tule tunne että haluaa vähän pysähtyä kaiken juhlimisen ja matkustelun ohella? :) Etenkin kun lapsen kanssa arki on välillä raskasta. Mietin vaan kun pidän itse "lapsivapaata" satunnaisesti jos käyn ulkona, niin kyllä sitä on kummasti äityiden myötä rauhoittunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa..no minulle ennemminkin tulee tunne että kiva välillä juhliakkin tämän arjen keskellä. Tai mennä pitkälle dinnerillä mieheni ja kavereiden kanssa. Lapsi saa hyvää hoitoa kotona lastenhoitajan kanssa tai Suomessa mummolassa. Koen että minä tarvitsen kaikkea sopivasti ja sitä myös sitten otan ja saan. On oikeasti tervettä välillä ottaa vaikka vloppu miehensä kanssa kahdestaan, niin arkikin maistuu paremmalle. :)

   Poista
 4. Musta on vaan hienoa, ettei kaikki "rauhoitu äitiyden myötä". Se ei ole lapselta pois, jos vanhemmat käy välillä juhlimassa ja lapsi hoitajan kanssa. Sillon jaksaa paremmin sitä arkea, kun sille on vastapainoa.

  VastaaPoista
 5. Voisitko jatkossa lisätä aina mistä vaatteesi ovat?

  Nimittäin täydellinen asu !! i love i love i love :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sorry unohdin. Kiitos :) asu on almost all zaraa. (Paitsi sukat ja kengät) laukku dolce&gabbana. xx

   Poista
 6. Mihin tarvitaan isoa mustaa miestä vessaan saattajaksi? En ole ikinä kuullutkaan moisesta hullutuksesta!? Kuulostaa joltain lapsen kaitsijalta? Mikä juttu toi tollanen on? Onko jotenkin yleistä siellä päin maailmaa? Anteeksi tietämättömyyteni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon kun palvelu on parhaimmillaan niin vessansaattaja löytyy. Vaikken mikään stara olekkaan, niin joskus on kiva saada staran palvelua. Semmosessa tungoksessa käveleminen kuin esim siellä, niin mielelläni kävelen kaapin kanssa, joka raivaa minulle tietä :) Varmasti bodyguard ilmiö on täälläpäin maailmaa yleisempää.

   Poista
 7. Sovitte hyvin toisillenne: molemmat vaikutatte juttujesi mukaan todella pinnallisilta, ylimielisiltä ja naurettavilta ihmisiltä. Eikö sinua kiinnosta opiskelu ja itsesi kehittäminen vai riittääkö sinulle tosiaankin pelkästään miehesi siivellä eläminen ja kaupoissa pyöriminen? Hyvät arvot elämälle lapsesikin oppii... Pukeutumisestasi sen verran, että ei ihmekkään että miehesi maksaa sinulle vessaan saattajan kun katsoo pukeutumistasi: helposti luulisi ilotytöksi. Tässä näkee, ettei tyylitaju ja raha kulje aina käsikädessä.

  Meilläkin on mieheni kanssa varaa matkustella useita kertoja vuodessa,asumme hienossa asunnossa hyvällä sijainnilla ja on varaa panostaa sellaisiin asioihin kuin haluamme. Minulle ei siltikään riitä pelkkä shoppailu ja ravintoloissa pyöriminen vaan rakastan työtäni ja itseni kehittämistä. Ja en halua olla kenestäkään riippuvainen vaan pärjään omillani vaikka minulla aviomies onkin. Sinä vaikutat tyhjäpäiseltä teiniltä vaikka olet reippaasti yli 20 vuotias ja ÄITI.
  Huvittuneena olen joskus käynyt blogiasi katsomassa mutta viimeisimmän tekstisi perusteella täällä ei ole enää mtään minulle ;) Luulenpa, ettet kirjoitustani edes uskalla julkaista. Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi en uskaltaisi julkaista kommenttiasi, Anonyymi? Ei minusta tarvitse pitää. En ole miellyttämässä blogillani kaikkia, se on mahdotonta. Eikä yksikään kommenttisi kirpaissut tai loukannut minua. Tämän hetkinen työni on lapsi ja blogi siinä sivussa. Minä en saisi mitään hienossa konttorissa, pienessä kopissa, jakkupuku päällä jollekkin muulle fyrkkaa vääntäessä. miehelläni on tapana sanoa että on enemmän HUMAN BEING kuin DOING, siitä hänessä tykkään ja elän itse samoin mutta sisältönä mulla on monesti vaan eri jutut kuin miehelläni. Pukeutumisessa olen aina luottanut itseeni ja niin teen jatkossakin..pukeutumiseni on myös mieheni makuun. Ilotytöksi en saa itseäni millään väännettyä. Te kun olette niin fiksuja miehenne kanssa, niin yrittäkää jollain muulla kun "iltotyttökortilla" mua kritisoida. Parempi varmasti ettet jatkossa käy täällä, koska tekstini ja kuvani eivät taida olla sinua varten. Blogini ei tule olemaan Didem tuulipuvussa hiekkalaatikossa". Haluan herättää kiinnostusta, ihmetystä ja huomioo. Kirjoitan tietyllä tavalla ja tuon esille tiettyjä asioita, sillä olen kerännytkin huimat määrät kävijöitä ja blogini on saanut paljon suosiota. Toisia se voi ärsyttää paljonkin..mutta se että millainen mieheni tai minä olemme kun istutaan kahvipöydässä keskustelemassa, sitä te ette tiedä..se ei kuulu tähän blogiini. Sinullekkin hyvää jatkoa. Kaikki kulkee omaa polkuaan.

   Poista
  2. Hyvä Anonyymi! Täysin sama mieltä! Niin oikein kirjoitettu! Jess! Viimeks joku puhuu asiaa! Sä Didem kuulostat niin teiniltä että sääliks käy!

   Poista
  3. Just joo.. Jokaisella on OMA ELÄMÄ!! Ja kukin elää sen niin kuin parhaimmakseen katsoo! Mä en ymmärrä just tätä kun ihmisillä on nii v*tunmoinen tarve tulla ja urputtaa "etkö sä kouluttaudu?", "etkö kehitä itseäsi?" Ja mitä muuta "neuvoa" ihmiset koittaa tuputtaa. Jos ei kiinnosta tai sen hetkiseen elämään tämä kouluttautuminen ei sovellu, nii onko se joltain muulta pois?? EI. Kannattas jokaisen aina ennen ku avaa sen leukaluukun vähä miettiä, että onko se nyt sulta pois, jos toinen ihminen elää eritavalla. Jos vaikka ois siivoojana/tai kotiäitinä/tai lääkärinä/tai veturinkuljettajana/tai kaupankassana/tai ihan mitä vain, nii onko toisen ammatinvalinta/tai ammattimattomuus/tai kotiäitiys toiselta pois? Eikä se itsensä kehittäminen siellä työelämässä/koulutuksen kautta niin hienoa lopulta ole. Ei kaikkien tartte olla mitää uraohjuksia. Keskitytään nauttimaan just siitä, että ihmiset OVAT erilaisia ja ihmisillä on erilaiset elämäntilanteet ja ihmiset tekevät elämistään erilaisia. Tuskin tarttee sanoa mitä siitä samanlaisuudesta aiheutuisi. Musta on mukavaa lukea Didemin blogia, onpa jotain erilaista verrattuna suomen muihin blogeihin. ON JOTAIN PERSOONALLISTA luettavaa eikä saman toistoa jota on 50:ssä muussa blogissa jo lukenut. Että kiitti huipusta blogista! :)

   Poista
  4. http://www.dudelol.com/when-your-son-asks-why-he-has-to-study-hard-show-him-this-photo#when-your-son-asks-why-he-has-to-study-hard-show-him-this-photo

   Ja ole kiltti ja julkaise Didem tämä linkki koska tämä se totuus on. Ei mulla muutta.

   Poista
  5. Hei jos sä siellä noin näppäränä lähettelet mulle tommosia linkkejä, niin laita kuva ta video sinusta ja äijästästi. Julkaisen omani, voittaa sun anytime. OUH how I love my hubby <3 Ihan piristyin näin myöhään illalla tästä sun linkistä, jaoin fbssä tätä itsekkin varmaan pari vuotta sitten. Jos olet lukenut blogiani ja yhdistät tämän kuvan minuun..niin se kertoo sinusta karua kieltä. Miten osaat edes lukea? Saati kirjoittaa? Kai suomalainen peruskoulujärjestelmä on niin hyvä että kahdella aivosolulla varustettu surkimus oppii kohtuullisen luku/kirjoitustaidon.

   Poista
  6. Just kiersi facessakin australialaistuneen suomalaisen blogikirjoitus, jossa ihmeteltiin suomalaisen yhteiskunnan luomaa suorittamispainetta http://sinivalakosinsilimin.blogspot.fi/2013/09/kiirees-duunis-tois.html Herättelevä kirjoitus. "Ennen minua motivoi raha ja työ, koska ympärilläni oleva yhteiskunta opetti, että sitä säästämällä ja töitä tekemällä saavuttaa joskus sellaisen maagiseen pisteen, missä on hyvä olla." Tuskin kukaan kuolinvuoteellaan muistelee, että on se hyvä että olin urakeskeinen ja hain näennäistä arvostusta sillä ja käytin suhteettoman paljon aikaa suorittamiseen. Kyllä elämässä oikeasti jokainen haluaa tulla rakastetuksi ja rakastaa, viettää aikaa ihmisten kanssa, joista välittää, tehdä asioita, jotka tekevät iloiseksi. Hienoa on, jos työ on sellaista, josta nauttii, mutta suurimmalle osalle se on vain työtä ja elämä alkaa työajan jälkeen. Jos itselläni olisi mahdollisuus olla käymättä töissä ja voittaisin vaikka lotossa niin työpaikan ovi kävisi samantien. Tekisin ajallani jotain muuta luovempaa.

   En ymmärrä, miksi ihmiset aina kateellisena marmattaa, kun joku tekee erilaisia valintoja kuin he. Suomalaiset ovat myös pirun kateellista kansaa. Perit vaikka asunnon vanhemmiltasi heidän kuoltua niin kateellisia ollaan kun sait asunnon ilmaiseksi.

   Noin vahvaa ärsytystä blogikirjoituksesta ei voi tulla, ellei se osu johonkin kipeään paikkaan. Se joka tuon kommentin laittoi kehuu itseään niin sivistyneeksi ja haukkuu sinua ylimieliseksi, vaikka juuri hänen koko kommenttinsa on ylimielinen ja alentava. Itsestään varma, empatiataitoinen ja kypsä ihminen ei kirjoittaisi noin. Joten ehkä kaikki aika urakeskeisenä on vienyt ajan henkiseltä kasvulta? Olisiko aika tsekata arvot uudestaan, oi Anonyymi.

   Tsemppiä Didem!

   Poista
  7. Muuten olen sinun puolellasi Didem, jokainen tosiaan elää kuten haluaa ja on typerää tyrkyttää omia elämänarvojaan muille, mutta miksi kutsut hubbyksi miestä, jonka kanssa et ole edes kihloissa? :)

   Poista
  8. No yhtälailla hän kutsuu minua välillä vaimoksi. :) hubby meaning meillä ei ole niin kirjaimellinen.

   Poista
  9. Anonyymi 24 osuit naulan kantaan, todella hyvin oivallettu! Kyllä se on juuri niin kuin kuvailet. Koulutus on mustaa valkooisella mutta persoonallisuus on todellisuus koska se olet aito sinä, arvosanat on mm. ihan arvostellijasta kiinni ja omasta motivaatiosta, ei todellakaan vain viisuadesta kiinni!!
   Jatka Didem!

   -Anastacia

   Poista
 8. Ihana oot! Miten meni neuvottelut?

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana M. sorry kun vastailen näin myöhään aina...iloitsen jokaisesta kommentista ja ne on mielessäni. mutta vastaamiset tuppaa jäädä aina roikkumaan. Meeting meni jees :)

   Poista
 9. Hohoijaa...taas näitä suomalaisia,itsenäisiä, omalla työllä tienaavia naisia, blogia kommentoimassa. Miksi pitää lukea blogia, josta ei saa mitää irti? Luulen, että Didemin poika oppii erittäin hyvät arvot kotoa. Rakkaus, toisen huomion ottaminen ja yhdessä perheen kanssa tekeminen on kaiken a ja o. Ei opiskelu ja itsensä kehittäminen missään nimessä tule ennen perhettä ja lasta. Didem on onnekas, kun voi viettää poikansa kanssa ne tärkeimmät ajat, jolloin vahva itsetunto rakentuu. Suomi ei tarvitse enempää masentuneita nuoria!

  VastaaPoista
 10. Aivan juuri noin, kuten Anonyymi 9.51 sanoi. En ymmärrä mikä siinä on, että suomalaiset tulee heti ruikuttamaan kun jollain menee hyvin. Sitten vielä lisätään, että "menee mullakin hyvin". no mitä sä sitten kitiset täällä !! mulle on opetettu jo tosi pienenä, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, tai jos sitä kritiikkiä ei osaa rakentavasti antaa, kannattaa olla hiljaa.

  VastaaPoista
 11. mun mielestä tällaset postaukset on just parasta. harvalla on varaa elää noin ja on välillä kiva iteki uppoutua haaveilemaan tollasesta ja pointsit siitä että uskallat kirjottaa tällasia postauksia ja et välitä meistä anonyymeistä koska eikse oo nii että me suomalaiset ollaan vähä katkeria jos muilla on elämä vähänkää hienompaa :D

  VastaaPoista
 12. Tässä vähän rakentava kritiikkiä teille: Monta nuoria, epävarmoja teinityttöjä lukevat tämän blogin?
  Vastaus: MONTA. Monta niistä saa kuvan että:

  -anorektisen laiha on hyvännäköistä- koska Didem on niiiiin kaunis
  -pettäminen kun olet kihlattu on ok- koska Didem tuli kuintenkin sen jälkeen pahoille mielin
  -vahingossa tulla raskaaksi on ok- mies kuintenki maksaa
  -polvisukat ja "lady gaga" kengät päälle on hyvännäköistä (eiku anteeksi, huoralta näyttäminen) on trendikkästä
  -panna vanhempi miestä on hyvä koska hänellä on raha, kukas tiedä, ehkä saat uuden laukun huomenna

  Onko minä väärässä? Minä en halua että minun lapseni löytää tämän blogin tai monet muut nuoret tytöt.

  Ja minä haluan että laitat tämän kommentin seinällesi, Didem. Tässä ovat paljon ihmisiä sama mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos siinä "paljossa ihmisiä" olis edes joku fiksu joka tajuaisi, että olette väärässä maassa ja lähtisitte takas sinne missä mekko vedetään nenän yli ja hiukset peitetään huivilla, siellä voitte sitten rakentaa oman ihanneyhteskuntanne.

   Poista
 13. Siis oikeesti!!vit*n ihmiset!suomalaiset ihmiset! Oon ainakin aivan hirveen kateellinen sulle !sulla on ihanan olonen elämä !mies ja poika! Itselläni pn turkkilainen mies..ja meillä ihan eri äänet kellossa.. Kadehdin sua niin paljon!

  VastaaPoista
 14. Ihana paita! Mistä se on?

  VastaaPoista
 15. Bry dig inte om så lågvärdiga kommentarer. Du är ödmjuk, hjärtlig och kärleksfull mot dina nära och kära, och du njuter av livet och får dem att känna sig älskade. Hur mycket mera ska där till?! Det kommer alltid att finnas människor som är avundsjuka, det kan tyvärr inte hjälpas. Speciellt när man kan gömma sig bakom anonymitet på internet. Bara fortsätt som du är, Luca är en lyckans liten pojke som får växa upp i såna kärleksfulla omgivelser!

  VastaaPoista
 16. Tsemppiä Didem! Ihana blogi sulla ja vaikutat sydämelliseltä ihmiseltä!
  Ymmärräthän ettet voi olla kaikille mieliksi, joten anna heidän purkaa rauhassa pahaa oloaan.

  Anna koirien haukkua ja karavaanin kulkea ;) Minusta on ainakin ihana lukea tekstejäsi ja katsella kuviasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärrän :) ja kiitos <3 jotenkin kiehtovaa kuitenkin omalla tavalla kun ihmisillä alkaa kiehumaan päässä..tällaisista asioista kaiken lisäksi.

   Poista
 17. Eikä.. Mä en kestä miksi on noin hirveitä ihmisiä! Jokainen on erilainen ja se on ihanaa että kaikki ei ole samanlaisia!!! Jokaisella on oma elämä ja elää kuten haluaa. Miten se on niin vaikeeta ymmärtää? Didem sä oot upea nainen ja mä rakastan sun blogia! Sulla on ihan mieletön tyyli!! Huh :) ihanaa että kirjoitat tätä blogia! Onneks et ole perus tuulipuku mamma hiekkalaatikolla! Huomaa että olet tehnyt edes jotain oikein koska ihmiset jaksaa kiinnostua sun asioista ;) kateellisuus on ällöttävää!!! You go girl :) t:Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mervi :)) u rock honey. halit -nainen joka ei koskaan muutu tuulipuku mammaksi. Kiva kun pidät blogistani. xoxo

   Poista
 18. Ai että mitä urpoja täällä pyörii! Miten ihmiset käyttää aikaa sellaiseen, josta tulee noin huonoja fiiliksiä...? Ei kaikkien tarvitse sopia samaan muottiin, eikä tehdä asioita samalla tavalla. Turha väittää, ettei onnellisuus ja miksei myös vähän enemmän luksusta kelpaisi kaikille... You go girl, be your proud self and enjoy your life - you deserve it! Ihana lukea sun elämän käänteistä ja erilaisesta arjesta tän oma hullun myllyn arjen keskellä :) -S-

  VastaaPoista
 19. S täällä taas :) Ihan pakko vielä kommentoida tähän, että miksi sulla pitäisi olla kauheasti jotain opiskelu- tai työsuunnitelmia, kun sulla on 1-vuotias lapsi? Suomessahan on ihan normaalia olla kotona lapsen kanssa ihan rauhassa 3 vuotta, ja sitten toisen kanssa siihen päälle vähän lisää, ja mahdollisesti vielä kolmannen jne. Ei täällä kukaan näiltä mamoilta kysele, että mites sun ura ja suunnitelmat. Tai jos kysyy, niin pidetään ihan idioottina... Elämästä pitää nauttia kaikin mahdollisin tavoin! Toivottavasti mullakin lähtee mun oma firma jonain päivänä hyvään nousuun, että pääsen nauttimaan vähän enemmästä luksuksesta. Sitten todellakin ostan sen stylen, fiinin auton ja laukkuja ym.! Tai jos mieheni pääsisi ideassaan ensin pidemmälle, niin sitten mielläni nauttisin myös sen hedelmistä... :) -S-

  VastaaPoista
 20. Minua kiinnostaa ihan hemmetisti mitä omaa pahaa oloa tai kiukkua tässä lievitetään kun tullaan tänne kritisoimaan ja jauhaamaan paskaa? Harva omaan elämäänsä tyytyväinen tai hyvän itsetunnon omaava henkilö tuntee tarvetta kritisoida muita ihmisiä tällä tavalla. Tyytyväinen ihminen tajuaa että toisen tapa elää ei ole itseltään pois. Tietysti on tilanteita missä kritiikki on paikallaan, mutta nyt ei kuitenkaan puhuta mistään elämänmuuttavista poliittisista tai taloudellisista päätöksistä vaan yhden nuoren naisen elämästä. Ei tarvitse osata samaistua tai edes ymmärtää kirjoittajaa, mutta häntä pitää kunnioittaa ihan siinä missä muitakin ihmisiä. Se että hän tekee tätä julkisesti, ja vielä omalla nimellään, ei tee hänestä vapaata ristaa tai huonompaa ihmistä. Minua kiinnostaa myös miksi nämä kyseiset henkilöt, joita Diidem selvästi ärsyttää, edes vaivautuu lukemaan hänen blogiaan? En näe sitä logiikkaa. Jos tän tyyppinen blogi ärsyttää niin paljon niin kannattaa valita itselleen jotain muuta luettavaa/seurattavaa. Helppoa. Ja hey, kaikki kehittää itseään omalla tavallaan. Opiskelu ei ole se ainoa ratkaisu. Ja sitä paitsi Diidem on vielä nuori. Hänellä on vielä vaikka kuinka paljon aikaa palata opiskelujen pariin jos häntä kiinnostaa. Tärkeitä on kuitenkin olla onnellinen. Uskon että Diidem on hyvinkin onnellinen ja että tää onni ei liity tavaraan tai rahaan.

  Ps. Niille jotka puhua moraalista, esikuvista ja pelosta omien lasten puolesta: on totta että eletään yhteiskunnassa/maailmassa missä arvot ja ihanteet eivät välttämättä ole ihan kohdillaan. Tämä ei kuitenkaan anna lupaa kutsua ketään huoraksi!!!!! Se vasta pelottavaa ja moraalitonta onkin kun AIKUINEN ihminen tuntee tarvetta riehua ja huoritella toista

  VastaaPoista
 21. Kateus syö energiaa, eikä tuota mitään hyvää kenellekään. Älkää ihmiset jaksako kadehtia! Olen itsellinen nainen, joka elätää perhettään, mies opiskelee. Silti minulla ei ole tarvetta julistaa, että oma elämäntyylini olisi ainoa oikea. En myöskään kadehdi ketään. Täytyy arvostaa sitä, että ihminen osaa elää sellaista elämää, joka tuottaa hänelle onnellisuutta.

  VastaaPoista
 22. Mulle on aivan sama mitä kirjottelet, mutta omaan silmääni pisti se 'juon AINA shamppanjaa'. 'Ei ollu eka kerta kun on oma saattaja'. Aivan sama juotko aina shamppanjaa vai onko sulla saattaja, mutta onko sitä korostettava noin? Varmasti aiheuttaa keskustelua...

  VastaaPoista
 23. Koko touhu näyttää miehen rahojen perässä juoksulta...aika noloa esitellä merkkituotteita jotka on ansaittu piipillä....

  VastaaPoista