expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 28. syyskuuta 2013

Deitti perjantai

Onpa ollut mieluisa päivä kaikin puolin. Hymyjä ja naurua nähty ja kuultu monta tänään. Meidän aika extempore deittipäivä teki terää <3 Sain kaksi mahtavaa tyttöä hoitaa Lucaa ja he rakastuivat Lucaan heti. Rachel lähetti minulle koko ajan kuvia ja kertoi kuinka kaikki menee hyvin ja Rachelin kaveri, joka oli mukana oli niin suloinen ennen kun he lähtivät sitten kotiin, kun hän rukoili monta kertaa että voinko ottaa hänen numeronsa myös ylös, että jos Rachel ei pääse hoitamaan niin hän tulisi mielellään koska vaan. Todella reippaita tyttöjä, heistä lisää myöhemmin. Mieheni ja minä haettiin uudet pyörät autotallista ja lähdettiin polkemaan. Samaan aikaan kun poljettiin rantaa pitkin Venicen kautta Marina del rayhin juteltiin niitä näitä, napsittiin kuvia, syötiin hyvää aasialaista, katsottiin arkitehtuuria ja ehditiiin myös saada melkein riita aikaiseksi :D onneksi ei kuitenkaan..sit pusuteltiin ja halailtiin välillä <3 . Melkein 6 tuntia vierähti salaman nopeasti.  Deitti päättyi yoghurtlandiin, jossa jaoimme valtavan herkkuannoksen ja suudelman. Olenpas romanttinen tänään :) Illalla lähdimme lasten kanssa shoppailee ja syömään burgerit. 

 Tiedän että täällä on teitä, jotka ette tue sitä että lapselle hankitaan sillontällöin lastenhoitaja päiväksi, vlopuksi, yöksi tai muutamaksi tunniksi vaan. Kehotan teitä miettimään onko elämä pelkästään äitinä olemista se mitä haluatte. Me ainakin tarvitsemme aikaa kahdestaan ilman lapsia välillä ja ehkä joidenkin mielestä usein, mutta en voi kuin hymyillä kiitos sille että esim viime vloppu oltiin ulkona ja nyt päivä fillaroimassa, koska se tekee minusta ainakin sen iloisen naisen ja äidin täällä kotona. Raaskikaa laittaa beibinne hoitoon ja ottakaa vapaailta miehenne kanssa. Mieskin pitää siitä että näkee naisensa muuna kuin vain äitinä. Trust me!


10 kommenttia:

 1. Olen aivan samaa mieltä. Äitinä olo ei tarkoita, että nainen muuttuu mummoksi ja unohtaa kokonaan vaimon roolin;) Päivä silloin tällöin kahdestaan miehen kanssa on ihan ehdoton juttu minunkin suhteessani. Onneksi meillä on hyvä tilanne, kun on mummoja jotka hoitaa. Aivan ihana päivä teillä näytti ollleen ja NAM minkä jogurttijätski annoksen söitte. Ihana postaus jälleen kerran<3 Mukavaa viikonloppua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri näin, jaksaa hymyilläkkin enemmän :) Toivottavasti oli mukava vloppu sinullakin..meillä oli lapsitäyteinen weekendi, lapsille shoppailua, urheilua, ruoanlaittoa ja höpöttelyä :)

   Poista
 2. Olet aivan mieletön ja upea, miehesi saa kyllä olla ylpeä, että on sinut vierelleen saanut!! Ihanaa viikonloppua teille! <3

  VastaaPoista
 3. täysin samaa mieltä! se on myös lapselle mukavaa vaihtelua saada touhuta jonkun toisen (luotettavan) aikuisen kanssa ja samalla opetella tulemaan toimeen muidenkin ihmisten kanssa. hyvät lastenhoitajat ovat myös taipuvaisia keksimän uusia pelejä tai leikkejä, mistä ainakin omasta kokemuksestani lapset tykkäävät :) mukavaa viikonloppua sinne, jatka samaan malliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että täällä tulee positiivista palautetta :) Huvittuneena luin kun oli jollain keskustelu vauva.fi että uskaltaako jättää 15 kk vauvan mummolaan yöksi hoitoon :))

   Poista
 4. Ahh, täydellinen shortsihaalari! Ja mikä nainen <3

  VastaaPoista
 5. Eksyin hiljattain blogiisi ja nyt olen tullut lähes päivittäin kurkkimaan tänne. Tykkään blogistasi hurjana sekä siitä, että uskallat olla rohkeasti oma itsesi - hienoa! :)

  Niin ja itsekin äitinä olen täsmälleen samaa mieltä, että sekä lapselle että naiselle (ja parisuhteelle) tekee ainoastaan hyvää välillä lapsenvahti. Äiti virkistyy, jolloin hän jaksaa olla parempi ja virkeämpi äiti lapsellensa ja lapsikin saa jakamatonta huomiota & hemmottelua lapsenvahdilta siinä välissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen iloinen että olet löytänyt tänne ja ehkä jopa viihdyt täällä jatkossakin ...hihi :) Kiitos kivoista sanoista. Tiedän että jaan mielipiteitä, mutta ajattelen näin että kun kerta olen halunnut aloittaa avoimen blogin, niin täysin omana itsenäni sitä teen. On mahdotonta miellyttää kaikkia.

   Poista
  2. ja tosiaan lapselle on hyvä välillä olla muidenkin hoivissa :) Mukavaa päivää sulle! Täällä aletaan kohta nukkumaan.

   Poista