expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 10. syyskuuta 2013

Ystäväni. Minä. Mieheni.


Mustavalkoinen linja jatkuu pukeutumisessa. Ylläni on forever21kangasta :) Shortsipuku ja viileisiin päiviin tarkoitettu villatakki. Eilen täällä oli viilee päivä, koko viikko luvattu viileempää..eli noin 22-24 astetta. Kävelen täällä päivittäin paljon. Kävelyyn ja ahkeraan liikkumiseen auttaa mielenkiintoiset vaatekaupan ikkunat. Onko teillä sama juttu? Paljon mukavempi katsoa vaateikkunoita kuin metsää! Huomaan että olen todella aktiivinen täällä liikkumisen suhteen siis. Haluan aloittaa tanssin myös...hiphoppii, zumbaa, street, show..:) tanssi on kuitenkin mieluisaa hikijumppaa koko kropalle.

PAITA JA SHORTSIPUKU FOREVER21, YLIPOLVENSUKAT JA BOOTSIT -H&M


Ystäväni Yarden tuli Losiin New Yorkin muotiviikoilta. Ihana catch up <3 Meidän ei ollut tarkoitus lähtee urheilemaan, mutta päädyttiin mieheni pojan fodistreeneihin hetkeksi ja asuthan meillä oli mitä sopivimpia urheilukentälle..joka sijaitsi jossain ghettoalueella :D                                                                  Yes, I do adore him.


                                                            ...and I like to ghoof around ;)

5 kommenttia:

 1. moikka!
  saanko kysyä kuinka ihmeessä saat pysymään polven yli sukat ylhäällä? kun minä lähden kävelemään, on ne pian nilkoissa valuneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka :) Saat kysyä, hih. En tiedä, ne vaan pysyy. Noi Hennesin sukat on tosi hyvät ja tiukat. Eikä käytössä lainkaan venähtäneet.

   Poista
 2. Tulit ihan mieleen! :D https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=389028981219760&set=a.211532742302719.42055.211476408975019&type=1&theater

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui o.O miten toi ton näköiseks meni?! Näitkö noi mahtavat polvisukat tosta linkistä? =)

   Poista
 3. Rahasta ei ainakaan ole puutetta miehelläsi :) löysin sinun fb kautta Mikon tiedot, huh mitkä tulot :) se selittää paljon.

  VastaaPoista