expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Black&white STRIPES feat. jacket

12 kommenttia:

 1. Aika reilun kokoinen tuo raidallinen paita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kuuluu olla ja sen takia sopiikin kivasti ton rotsin alle.

   Poista
 2. Kiva paita:) Pitäisin sitä itse housujen/shortsien sisällä etupuolelta, niin ei olisi niin pitkä tuolta takaa. Siellä näyttää olevan vähän ihmisiä liikkeellä päivisin. Oletteko muuten muuttaneet sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinkin voi pitää. Mutta sillon ehkä laittaisin takaakin shortsien sisälle. En itse pitäisi housuja ja sit noin pitkää helmaa. Mä tykkään ennemmin et se on mekon tyyppinen takaa ja sit edestä mulla kuitenkin näkyy musta trikoo tuubimekko alla.

   Poista
 3. Tosi kiva asu- itse en oo pystyraitojen ystävä mutta näyttää todella hyvälle tohon takkiin yhdistettynä jopa munkin silmään! :)
  Ja oon niin kateellinen tosta sun tukasta, mun haperosta ei koskaan sais noin muhkeaa nutturaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida. Kyllä varmasti sunkin tukasta saisi. Mulla on sisällä donitsi. Teen videopostauksen miten sen teen :))

   Poista
 4. Moi! Mulla ois todella tärkeä kysymys koskien Dolcen Miss Sicily laukkujasi: Minkä kokoisia laukkuja sulla on ja mitä tykkäät niistä? Oletko ollut tyytyväinen niideen kokoihin ja laatuun? Harkistsen hankkivani medium-laukun ihan perusmustana, duunilaukuksi.. Suositteletko? Onko jotain kritiikkiä vai toimiiko laukku kaikin puolin mahtavasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi. Koko on 32x24x16 cm ja siinä myös olkahihna. Rakastan näitä. Laukku on tilava ja laatu on ollut hyvä. Ei ole vieläkään tullut kulumia ponynnahkaa. Isoa läppäriä en lähtis kantaa laukussa, mutta muuten kyllä töihin oikein elegantti. kerro jos ostit ja mitä olet pitänyt :)

   Poista
 5. Voisitko tehda ohjeet miten teet nutturasi ja onko sisällä donitsi?

  VastaaPoista
 6. Sulla on aivan ihania vaatteita ja tykkään siitä miten yhdistelet niitä. :) Oon myös aika kateellinen sun hiuksille ne on niin upeat ja oot muutenkin todella kaunis! :)

  VastaaPoista