expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 24. syyskuuta 2013

Diamonds and Birkins

No nyt ihmettelette miten se liittyy Californiaan? Sillä tavalla liittyy että istun sohvalla ja selailen kanavia..vannon että varmaan 10 eri housewife showta pulpahti esiin. Oli Miamii, Beverly Hillsii, Basketballii :) Miami naiset kävivät keskustelua siitä mikä on parasta rikkaassa miehessä, no tietenkin se kun saa timantteja ja birkineitä. Mitä enemmän birkineitä, sitä parempi mies. Ennemmin birkin, kun oma mies tallustelee vieressä,  Myöskin todettiin tämä, että on työläistä välillä elää kun joutuu "työkseen" rakastaa miestään. Aidosti rakastetaan paksua lompakkoa ja työkseen miestään. Hmm..huokailin, nousin ylös sohvalta juoksin rappusia alas ja kurkkasin makkariin onko mieheni jo herännyt. Olin tehnyt hyvää ruokaa meille, mutta kullalle tuli migreenikohtaus, niin meni vähän plörinäksi ilta. Harmittelin kun hän vielä nukkui, mutta menin viereen antaa pusun ja sit silittelin päätä. Joskus vaikeina hetkinä mietin miksi asustelen maassa jossa en niinkään viihdy (Sveitsi) , miksi lähden Californiaan ja jätän perheeni ja ystäväni niin pitkälle. Koska rakastan häntä ja hän minua. Hän on valinnut minut ja haluaa jakaa elämän kanssani. Hän on minun Birkin: Hän on täydellinen. Hänet haluan vierelleni nyt ja aina. Hänen mukanaan tulee tietynlainen elämä, siihen kuuluu 4 muuta lasta, ex-vaimo, kahden perheen ajattelua, joustavuutta, korkeatasoista älyä, jännitystä, matkustelua, luxusta, arkea, telttailua, urheilua, vaatimattomuutta, suunnittelemattomuutta..lista on pitkä :). Koska tiedän että hän todella rakastaa minua ja haluaa minut, niin olen valmis tällaiseen elämään...ja sitä paitsi, mulla ja ex-vaimolla pyyhkii hyvin :) joten tämä kuvio ei ole tuottanut harmaita hiuksia. Meistä kahdesta on tullut ihan hyvä tiimi ;) Uskallan itsekkin nauttia elämästäni, koska mieheni on turvani. Turvalla tarkoitan sitä että meitä on kaksi aikuista jotka elävät liikkuvaista elämää, jatkuvasti uusia kuvioita. Yksin uskaltaisin vain haaveilla tällaisesta. Nyt elämä on tuonut meidät Californiaan. Eli asumme siis Sveitsissä edelleen, mutta tulemme viettämään talvikuukaudet Californian Santa Monicassa, jonne mieheni lapset muuttivat kesällä. Elämä täällä maistuu ja voimme viettää aikaa kaikki yhdessä. Miten päivät kuluu mulla? Samalla tavalla kun Suomessa tai Sveitsissä. Luca on päätyöni ja blogi lisätyöni. Iloitsen ettei tarvii mennä kuravaateostoksille :). 1 timantin lisäksi olen saanut 4 timanttia lisää. Minulla on Birkin ja 5 Timanttia.      ps. Kyllä mulla Birkin 2 on silti laukkulistalla ;)


14 kommenttia:

 1. Olet aivan huippu, Didem. Harva jaksaa ylistää miestään ja lapsiaan joka toisessa lauseessaan, niin kuin sinä teet. Go on Didem, niin lapsestasi kasvaa onnellinen, ulospäinsuuntautuva ja itsevarma tyyppi ja miehesi rakastaa sinua, myös kymmenen vuoden päästä:)

  VastaaPoista
 2. Hyvin kirjoitettu. Pinnallinen olet pinnalta ja rakastat pinnallisia asioita, mutta olet myös syvällinen, syvästi perhettään rakastava ja perheellinen omistautuva nuori nainen.

  Tulet varmasti saamaan paljon kateellisia viestejä ja ärsytät monia, mutta monet myös (minä mukaan lukien) pitävät paljon rehellisestä tavastasi kirjoittaa mielenkiintoisesta elämästäsi. Jatka samaan malliin ja muista jatkossakin pitää jalat maassa mitä teetkin ja ketä tapaatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Asiallinen kommentti sinulta :) pidin siitä. halit -d-

   Poista
 3. Onko sun miehellä siis oma yritys tai sellainen työ, joka ei ole mitenkään paikkaan sidottua? Miten usein aiotte käydä Suomessa nyt kun olette talvet siellä :)? Tykkään sun blogista, tän kautta välittyy sellainen tietynlainen aitous ja rehellisyys, mitä ei monesta blogista tule esille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni tekee juttujaan kotoa...ihan missä vaan, siksi voimmekin näin iisisti liikkua. En tiedä vielä milloin ens kerralla Suomeen, viimeistään kesäksi. APUA..mut kyl se aika rientää :)

   Poista
 4. Oi ihanaa, iso ja laaja perhe rikastuttaa! Kiva kuulla, että teillä exän kanssa homma toimii :) -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihannetilanne tämä :) Mukavaa viikonloppua sulle S..ja anteeksi kun vastailen näin hitaasti taas. haleja ja pusuja.

   Poista
 5. Oot ihanan aito ja rehellinen. Kyllä sä vielä yhtenä päivänä saat sen haaveilemasi birkinin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, mun mielestä se on oikein hyvä investointi ;))

   Poista
 6. Hye Didem,

  I'm still here following your blog and your journey in California. I hope you enjoy your trip ;)The weather seems to be very sunny (contrary to France and also Switzerland, where the weather is slowly going into a fall mode ^^)

  Thanks to your beautiful photos, you make me share the beautiful california's landscapes, your shopping session... And I really enjoy !!

  I wish you a great evening,
  And one again I congratulate you for your amazing blog and photos :)

  Your French reader,
  Sophie.

  VastaaPoista
 7. Joo, jenkeissähän on ihan hyväksyttyä/hienoa, että vaimo kertoo miehensä olevan "good providor". Suomessa tuntuisi oudolta, jos kehuisi miehessään ensin paksua lompakkoa - olemme etuoikeutettua kansaa, kun voimme valita puolisomme rakkauden perusteella. Etenkin kehitysmaissa, kuten Kiinassa ja Venäjällä, on miehen tärkein ominaisuus pystyä turvaamaan vaimon/perheen elanto. Siksi siellä onkin paljon vanhoja miehiä nuorten naisten kanssa.

  Jos sattuu hyvä tuuri, niin saa rakkauden ja varallisuuden samassa paketissa :-) Mutta tosi sääli olisi, jos elämän tarkoitus olisi hankkia itselleen joku elättäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehitysmaat Kiina ja Venäjä!?!?Onko sulla lievästi PUTKILOITUNUT maailmankuva,hahahha.Ihan jos vaikka ensi töiksesi googlaat mistä löytyvät maailman nuorimmat miljonäärit....Ai niin,Suomihan on maaaaaailman hienoin valtio,koska meillä on ilmainen terveydenhuolto ja koulu.
   Venäläisille naisille plussaa siitä,että viitsivät huolehtia ulkonäöstään toisin kuin suomalaiset crocks-mutsit

   Poista
  2. No ei ne kaikki venäläiset naiset kyllä mitään missejä ole, ne missit on niitä etuoikeutettuja joilla on varaa hoitaa ulkonäköään. Faktoista kun nyt puhutaan niin Venäjällä suurin osa on vähätuloisia, ei niitä hoikkia laitettuja naisia joilla on mies joka kantaa Armani Exchange-vyölaukkua

   Poista