expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 5. syyskuuta 2013

Farmers' Market

Santa Monicassa järjestetään keskiviikkoisin Arizona avenuella Farmers market. Katu täyttyy värikkäillä ihmisillä, on äitejä, terveysintoilijoita, turisteja, nuoria, miehiä, hyvää laatua hakevia :) Yksi botoxhuulinen nainen kertoi että tulee aina Beverly Hillsistä tähän farmers markettiin ostoksille, koska hän tarvitsee kuulemma tietynlaisia kananmunia aamuiseen omelettiinsa :D Eli täällä minäkin aijon käydä joka keskiviikko.

16 kommenttia:

 1. Botoxia ei laiteta huuliin :) Muuten olet ihana ja rakastan tätä blogia!

  VastaaPoista
 2. Miten niin ei laiteta botoxia huuliin??

  VastaaPoista
 3. Ja mistä sen hyvän laadun näkee? Geenimuuteltua ja "luomua"

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanan näköisiä kasviksia ja tori! Onko Sveitsissä muuten tän tyyppisiä paikkoja? -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan..mutta todella laadukasta on sielläkin.

   Poista
 5. Niin, miksi botoxia ei laitettaisiin huuliin? Outo kommentti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No botox ei sovi huuliin kun sen tehtävä on "jäädyttää" rypyt. Eli sopii vaikka otsaan tai muualle, missä iho halutaan rypyttömäksi. Huuliin taas lisätään täyteaineita, että näyttäisivät täyteläisemmiltä, pulleammilta;)

   Poista
 6. Eli mikä näistä teki laadukkaita? Ei kaikki ole laadukasta mikä näyttää hyvältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minulle riittää että maistuu hyvälle. Muutaman sanan vaihedettua viljeliöiden kanssa niin ei jäänyt mikään epäselväksi tai minua epäröimään mua onko tämä vihannes laadukas ja tuore.

   Poista
  2. Sinulle voi riittää mutta lapselle en syöttäisi pesticidejä täyteen pumpattuja jenkkielintarvikkeita. Hedelmien ja vihannesten houkuttelevan tummat värit ja koko on geenimuuntelun tulosta. Antibioottivapaata lihaa voi olla mahdoton löytää.


   "Organic" merkintä ei tarkoita jenkeissä luomua vaan säädösten rajoissa tehotuetettua.

   Poista
 7. Halloo! tääl meil sveitsissä saat varmasti niitä terveellisempiä vihanneksia ja löytyy joka lähtöön, pitää vaan tietää mistä tai keneltä ostat. Jenkeissä ku ei koskaan tiedä... vaikka parit sanat farmarin kans vaihtaakin, kiva kun maistui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo...sieltä saa todellakin niitä terveellisiä vihannekisa ja hedelmiä. Ethän sä nyt voi suuttua jos olen sitä mieltä että täältäkin löytyy hyvä valikoima :)

   Poista
  2. Juu Jenkeissähän on aivan mieletön valikoima ihania tuotteita, oli se sitten ruokaa tai vaatteita tai melkein mitä tahansa muuta. Ja vaikka siellä niitä geenimuunneltuja vihanneksia onkin, niin pilvin pimein myös laadukkaita luomutuotteita sun muita.

   Poista
 8. Organic ei ole luomua jenkeissä.

  VastaaPoista