expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 23. tammikuuta 2014

Kauniit ja Kiltit prinsessat saa..

..hienoja ja kalliita LAUKKUJA...vaikka ei niitä ole toivonutkaan mitenkään erityisesti...ainakaan tällä kertaa.

Viikko sitten saamani laukku tuli suurena yllätyksenä ovesta sisälle yhdessä mieheni kanssa :). LV:n CAPUCINES MM (magnolia) oli sievästi pakattu laatikkoon <3. Helsingin liikkeessä oltiin ihmeissään kun mieheni itse valitsi tuon värin ja kertoi sen sopivan kevään trendeihin :D

Mun mies ei ehkä ulkoisesti näytä katukuvassa  pukeutumisellaan miljonääriltä, mutta mikä silmä hänellä onkaan naisten vaatteisiin/koruihin/kenkiin/laukkuihin. Mun muru tykkää ostella mulle koska mä osaan arvostaa ja koska hän tietää muodin olevan juttuni.

Mä elän unelmaani. Number on thing...koska mulla on todella erikoinen ja erityisen älykäs mies ja megahyvännäköinen kaljupää jolla on Eminemin tyyli ja Bruce Willsin naamataulu. Hänhän tietenkin valitsi minut älykkyyteni vuoksi, koska ulkonäköähän mulla ei ole lainkaan :D hahah....NOOT. Olen älykäs, mutta erilaisissa asioissa. Voin ihan rehellisesti kertoa että en ymmärrä politiikasta paljoakaan, enkä esimerkiksi eilen muistanut missä on Portugali. Hyvin mä kuitenkin oon tähän asti pärjännyt. Olen helkkarin terävä ja sanavalmis.

Te jotka olette sitä mieltä että jeeejee ihana istua päivästä toiseen 8-16 ja ostaa itse se oma laukku (itse tienatuilla rahoilla) joka sitten keikkuu olalla kun kävelette töihin tylsässä työasussanne ja tuomitsette minun elämäntyylini, koska otan rakkaaltani lahjat ilomielin vastaan ja olen hänen elätettävänä. Jos mulla olis palkka, niin mä käyttäisin sen mieheeni ja poikaani. En mä saa mitään kiksejä siitä että olen itse voinut ostaa jotain itselleni. Ps. Olen siis ostanut itselleni laukun joksus. Ei edes iskän rahoilla, vaan omalla palkallani.

Minä ajattelen näin: Olen siunattu sillä että minulla on mahdollisuus ottaa rennommin kuin tavallinen kaduntallaaja. Jokainen ihminen joka elää elämää jossa raha ei ole ongelma saa aika paljon mahdollisuuksia toteuttaa unelmiaan. Minun unelmani ei ikinä ole ollut haluta lääkäriksi tai lakinaiseksi. Miten minä hyödynnän tilannettani? - Voin miettiä haluanko opiskella vaikkapa muotialaa? tai jatkaa sosionomin opiskelua? mennä töihin vaatekauppaan? tai olla kotona kirjoittamassa blogia? Perustaa jotain omaa?

So people...Don't hate the player. Hate the game!
78 kommenttia:

 1. Ihana laukku ja ihana didem. Life is a game and the clever one win it<3

  VastaaPoista
 2. Moi Didem! En ikinä kommentoi mitään, mutta nyt on pakko kun jäi vähän skeidan maku suuhun. Mä oon tykännyt sun blogista tähän asti, koska oot niin erilainen kuin muut bloggaajat (<3). Mitään negatiivisia ajatuksia ei oo mussa sun aikasemmat postaukset herättäny. Mutta tästä postauksesta saa sellaisen kuvan että ajattelet sun elämäntavan olevan ainoa oikea ja ne jotka käy töissä 8-16 ja ostaa omat tavaransa on jotenkin vähempiarvoisia kuin sinä. Varmasti monella tapaa jotkut ovatkin, mutta kukin tavallaan! -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anna :) Halusin heti vastaa sulle. En todellakaan ajattele niin..mut jos oot lukenu blogiani pitkään niin oot varmasti huomannut kuinka aina saan kritiikkii ja paskaa siitä kuinka helppoa elämää elän ja miten voin nauttia toisen rahoilla ostamista tavaroista. Tästä syystä kirjoitin noin. Mulle on ihan sama mitä kukin tekee, mutta tietenkin puolustan omaa elämäntyyliä.

   Kukaan ei ole vähempiarvoinen!!! Sen toivoisin heidän jotka tuomitsee minun elämääni ajattelevan. Harmi että tulkitsit tekstini noin negatiivisena.

   Poista
  2. Kiitos kun vastasit! Tuo selvensi tosi paljon koko postauksen pointtia. En yleensä lue kommentteja, joten en tiedä mitä kaikkea susta on puhuttu. Oon kyllä ymmärtänyt aikaisemmista postauksista että jotkut ihmiset sun elämäntyyliä kritisoi, en vaan tiennyt missä määrin. Nyt ymmärrän kun luin alla olevat kommentit. huh. Mutta mun mielestä sun blogi on loistava, erilainen ja piristävä, keep up the good work! :-) -Anna

   Poista
  3. Lukekaapahan te muutkin vanhempia postauksia kommenttien kera, niin ymmärrette paremmin Didemin pointin.
   Yks entinen riksulainen:)

   Poista
 3. Rakastan tuota laukkua, niin upea :)

  Oon samaa mieltä, että kaikki elää elämää omalla tavalla eikä kaikkien tarvi elää saman perinteisen kaavan mukaan. Jos joskus itselle sattuis tulemaan tilanne viettää luksus kotiäiti ja vaimo elämää, niin varmasti tarttuisin :DD nauti elämästäsi!

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä siitä, että kukin taplaa tyylillään, eikä kenenkään tarvitse elää samanlaista elämää jonkun toisen kanssa.

  Toisaalta hyvä, että meitä "8-16 tylsissä vaatteissa" töihin meneviäkin on. Itse teen hyvin haastavaa työtä erityisluokanopettajana, ja rakastan merkityksellistä työtäni. Tekisin sitä todennäköisesti jossain muodossa myös ilman palkkaa. Ja edelleen tylsissä vaatteissa ;)

  Mukavaa kevättä, kiva jos löydät oman juttusi pikkulapsivaiheen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://bydidem.blogspot.ch/2014/01/kuka-mina-olen.html

   Poista
 5. Ne ihmiset jotka käyvät töissä ovat opiskelleet ja luoneet jotain omaa, omilla ansioillaan toisinkuin ihminen, joka on muiden elätettävänä. Jos olisit täysin sinut oman elämäntilanteesi kanssa, tuskin kokisit tarvetta puolustella sitä noin kovasti. Mua on pidempään häirinnyt itseriitoinen tyylisi, jolla korostat omaa erinomaisuuttasi ja ulkonäköäsi ja nostat itseäsi muiden yläpuolelle. Tämä postaus oli kuitenkin minulle viimeinen niitti ja blogisi poistuu lukulistalta n-y-t NYT.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tuo kirjotus ollut ihan sarkasmia.. Esim itse olen saanut kuulla samanlaista kitinää koko elämäni ajan, sillä perheeni on todella rikas, tai no vanhempani. Eikö sen kateellisuuden voisi kääntää ahkeruudeksi ja päättäväisyydeksi, että ehkä mullakin voisi olla joku päivä yhtä paljon rahaa, hyvä työ ja mahdollisuus toteuttaa unelmia. Jokainen tekee elämässänsä omat päätökset ja niitten päätöksien myötä elämämme rakentuu. Vaikka tulisit miten köyhästä perheestä, on sulla mahdollisuus nousta vaikka miten huipulle, jos tahtoa löytyy.

   Poista
  2. Vastaukseni teille kaikille löytyyy uusimmasta postauksestani "kuka minä olen"

   Poista
 6. Paljon tuo laukku maksaa? On vaan niin ihana. Kuten sinä ja miehesi!

  VastaaPoista
 7. Muakin kovasti häiritsee itseriitoinen tyylisi. Itseään rakastaminen on aina hyvä mutta tämä menee jotenkin mun silmissä negatiiviseksi. En tiedä onko se hyvä tapa saada lisää lukijoita. Sisäinen kauneus on se joka ihmistä kantaa. Tällä hetkellä sisäinen kauneutesi jotenkin hukkuu sun niin valtavaan itseesi ihailemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus sinulle löytyy "kuka minä olen" postaus. Uusi postaus jonka äsken julkaisin.

   Poista
 8. Itselleni tämä postaus oli pienenä pettymyksenä kun blogista olen tosi paljon tykännyt. Tuli mieleen että oliko tämä provosointipostaus millä saisi lukijoita? En tiedä ja itse asiassa aika sama.

  Tämä yhteiskunta ei oikein pyörisi jos kaikki eläisi noin "vapaata" elämää :) itse olen sellaisessa tilanteessa etten tarvitsisi pahemmin töitä tehdä enemmän eläkseni ja ikä on reilu 25. Haluan kuitenkin jotain saavuttaa ja tuottaa panokseni yhteiskunnalle ja se ei kyllä tapahdu kotona löhöilemällä. Käyn siis "tylsässä 8-16 töissä" mutta koen olevani tärkeä yhteiskunnalle ja saan toteuttaa itseäni. Teen elämästäni merkityksellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että Didem huolehtii pojanstaa niin hyvin kuin hän sen äitinä tekee, antaa hänen elämälleen todellakin merkityksen :)

   Poista
  2. Se, että Didem äitinä pitää huolta lapsetaan niin hyvin, kuin hän sen tekee, antaa todellakin hänen elämälleen merkityksen :) ....ei sillä etteikö sitä muuten olisi ;)

   Poista
  3. tässä teille: http://bydidem.blogspot.ch/2014/01/kuka-mina-olen.html

   Poista
 9. Ei oo reilua ehka etta sua arvostellaan siita etta elat miehen rahoilla, mutta suurimmaksi osaksi se on varmaan kateellisuutta- kylla kai moni 'tylsaa' duunia tekeva olisi valmis samaan jos rikas mies loytyisi.

  MUTTA asiassa on myos toinen vinkkeli, mika tuntuu sulta puuttuvan kokonaan. On ihmisia, joilla on intohimoa tyotansa kohtaan ja haluavat parjata urallaan hyvin, eika siina ole mitaan 'tylsaa'. Mielummin ma teen duunia jossa teen jotain merkityksellista talle maailmalle, kehitan kokoajan omaa osaamistani, ostan omat merkkilaukkuni jos silta tuntuu, kun istuisin tyhjan panttina lahinna lapsenlikkana jollekin rikkaalle miehelle.

  Kaikki haluaa eri juttuja ja niinku mainitsin, et sakaan sita kaikkea kritiikkia ansaitse mita saat. Mutta kritisoit aika paskasti sellasia ihmisia jotka tekee toita ja pakertaa senkin edesta, etta sulla ja sun lapsellasi olis parempi maailma missa elaa. Kylla, sa olet kaunis, mutta ei se tarkota etta olisit jotenkin parempi ku muut, ja valitettavasti tan blogin perusteella sulla ei nayta mitaan muuta annettavaa olevankaan (kun lapsen hoito, miehen rapsuttelu ja hierominen, ja kauniina ympariinsa seisoskelu). Tota vastaan mulla ei ole yhtaan mitaan, siinahan elat elamaas, mutta ala mollaa niita keilla a) ei ole mahista samaan tai b) jotka oikeasti haluaa tehda jotain muuta.

  Et voi odottaa etteiko sua kritisoisi ihmiset, kun naytat katsovan itse kaikkia muita nokan vartta pitkin, vaikka et ole itse saavuttanut elamassasi yhtaan mitaan (ellei sita rikkaan miehen nappaamista lasketa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kirjoitettu tekstin, yhdyn tähän täysin.

   Pidän blogistasi ja aion seurata tätä jatkossakin, vaikka tämä postaus nyt olikin huti... ilmeisesti tarkoituksellisesti provosoiva. Minulle on ainakin aivan ok, vaikka elelet miehesi rahoilla. Ainoastaan ärsyttää jatkuva itsesi paremmuuden korostaminen. Olet kaunis ja tyylisi on upea, mutta kukaan ei ole nuori ja (ulkoisesti) kaunis ikuisesti. Toivottavasti miehesi ei lemppaa sinua, niin elämäntyylisi säilyy.

   Poista
  2. Nyt joku puhuu asiallista asiaa tässä yllä. Ei siinä mitään pahaa ole jos on kaunis ja pitää itsestään. Myöskään siinä ei ole mitään pahaa jos elää toisen rahoilla ja haluaa olla lapsenvahtina lapselle ja miehelle. Mutta se mikä on surullista, on se että Didem lähdet osan lukijoistasi tasolle ja olet noin alhainen että alat itsekkin arvostelemaan muita. Sitä ei voi laittaa edes sarkamin piikkiin. Sinun älykkyydestä en tiedä mutta sivistystä et ilmeisesti ainakaan omaa. Olet joskus kertonut ihailevati Matti-Esko Hytöstä, toivottavasti et luulet että olet kirjoittajana Hytösen tasolla tämän sarkasmisi kanssa. Tää teksti oli erittäin surullista luettavaa. Kertoo sinusta kaiken. Blogisi ei kehity mihinkään, ei suuntaan eikä toiseen kun jaksat vain keskittyä tähän 'sarkasmiin' joka on kuin jonkun pikkulapsen kynästä.

   Poista
  3. miksi Didemiä pidetään lapsenvahtina eikä esim kotiäitinä? kysehän on hänen omasta lapsesta:DD

   Poista
  4. http://bydidem.blogspot.ch/2014/01/kuka-mina-olen.html

   en jaksa vastata kaikille erikseen joten tein erillisen postauksen.

   Good Luck!

   Poista
 10. Olet varmasti tyytyväinen elämääsi, sillä miksipä muuten olisit valitsemallasi tiellä :) arvostan siis päätöksiäsi ja sitä miten olet valinnut elää. Kuitenkin minullekin jäi hieman outo olo tuosta kirjoituksestasi, mutta pistän sen satiirin puolelle. Meillä jokaisella kun on niin erilaiset haaveet. Itse olen pienestä asti halunnut olla todella itsenäisesti menestyvä ja taloudellisesti riippumaton. Toki minäkin kyllä jouduin elämään sitten pari vuotta hyvätuloisen mieheni rahoilla jotta sain maisteritutkintoni valmiiksi. Se opettikin minulle paljon ja mieheni on samanlainen kuin sinun mies, rakastaa ostella minulle kauniita asioita. Minulle suurempaa nautintoa tuottaa kuitenkin se, että saan kehittyä urallani ja siksi olen valinnut "uranaisen" polun, vaikka mieheni tuloilla elettäisiinkin ihan hyvin. P.s. asun myös ulkomailla, olen asunut viimeiset 16 vuotta. Olen sinun ikäisesi. Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
 11. Pakko sanoa, että muakin jotenkin harmitti tämä postaus... Takoituksesi oli varmaankin ihan tahallisesti kirjoittaa melko provosoivasti ja sarkastisesti, mutta ei valitettavasti onnistunut. Annoit lähinnä itsestäsi todella huonon ja itserakkaan kuvan.

  Mua harmittaa, koska olen tykännyt blogistasi kovasti. Ylpeä saa ja pitääkin olla itsestään (olen samaa mieltä siitä, että tämä on Suomessa suuri ongelma, siis se ettei saisi olla itsestään ylpeä.), mutta asiat voi ilmaista niin monella eri tavalla... Ja valitettavasti meni nyt jotenkin maku ihan täysin. Valitettavasti :/

  VastaaPoista
 12. "Ihana laukku ja ihana didem. Life is a game and the clever one win it<3"

  Kovin clever ei anonyymi ole kun ei osaa edes englannin alkeita.

  Ja mitä blogaukseen tulee, niin tuskin kukaan sinua vihaa. Ehkä enemmän ihmetyttää se, ettei itselläsi taida olla päämäärätietoisuutta ja elintasosi pysyy tuollaisena tasan niin kauan kuin senhetkinen miehesi jaksaa katsella sinua. Voit toki perustaa vaikka et. ravintolan tai rättikaupan?

  VastaaPoista
 13. Sosionomi opiskeluja? Aijemmin puhuit että oot viittä vailla lastentarhan opettaja??? Ja nytkö lapsuuden perheesi oli tosi rikas ja aijemmin normi perhe, joka tykkäs hemmotella sua. Mitä, mitä? Ja usko huvikses, että yhteiskunta ei pyöri jos kaikki jättäs työn tekemisen välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Didem on kirjoittanut blogissa, että hän on opiskellut Arcadassa sosiaalialaa. Ko. oppilaitoksen sivuilla lukee sosionomi- koulutuksen kohdalla näin: "Du kan också bli behörig att arbeta som barnträdgårdslärare med barn upp till 5 år, om du väljer att inkludera minst 60 studiepoäng social- och barnpedagogik i din examen."
   Lisätietoa koulutuksesta:http://www.arcada.fi/sv/bachelorexamen/det-sociala-omradet/mer-om-utbildningen

   Poista
  2. Lukekaa Didemin vanhoja postauksia ennen kuin tulette tänne kritisoimaan tätä kirjoitusta.

   Poista
  3. Aivan sama mitä koulutuksen sivuilla puhutaan. Kuitenkin itse hän on kirjoittanut, että on melkein valmis lto ja anteeksi vain, mutta nyt kirjoittaa, että jatkaisiko sosionomin opintoja niin siinä on vissi ero. Ihan hyvä ois jos itse edes tietäisi mitä on opiskellut tai tulee mahdollisesti vielä opiskelemaan :D .

   Poista
  4. En nyt haluaisi alkaa tätä asiaa vääntämään ja kääntämään, mutta tarkennan nyt vielä, että Didem on keronut täällä opiskelleensa Arcadassa sosionomiksi(tosin valmistunut hän ei ole), tavoitteenaan työskennellä lastentarhanopettajana. Sosionomihan saa kelpoisuuden lastentarhanopettajan tehtäviin, mikäli sisällyttää opintoihinsa vähintään 60 opintopistettä varhaiskasvatuksen tai sosiaalipedagogiikan opintoja(kuten tuossa lainatussa tekstissäkin lukee).

   Toki siis varsinaisesti lastentarhanopettajat valmistuvat yliopistosta, mutta myös sosionomi voi toimia lto:na, eli ei tässä kukaan "valehdellut" ole.

   Poista
 14. Hih, vitsit että on hyvin kirjotettu ;)itse kirjoittaisin ihan samoin, jos olisin Didem. Suomalaiset on niin helvetin kateellista porukkaa et ihan hävettää!! -Niina

  VastaaPoista
 15. Samoilla linjoilla ollaan kuin monet aikaisemmatkin kirjoittajat. Olet varmasti mukava ja ystävällinen ihminen, mutta teksteistäsi saa erittäin negatiivisen kuvan. Sinua ei tunnu lainkaan kiinnostavan mitä muut ihmiset ajattelevat tai puhuvat sinusta ja sen huomaa myös siitä, ettet useinkaan ota kantaa kommentteihin, jotka eivät sinua miellytä. En tarkoita sitä, että jatkuvasti täytyisi miettiä mitä muut ihmiset itsestä ajattelevat, mutta jos saat näinkin paljon palautetta siitä, että hieman loukkaat ihmisiä sanoillasi, niin silloin kannattaisi hieman katsoa peiliin ja se olisi myös itsetutkiskelun paikka. Itsetunto ja itserakkaus on eriasia. Myös ylpeyttä on erilaista. Tuntuu siltä, että saat tyydytystä siitä, kun koet olevasi rikkaampi, kauniimpi ja muutoinkin parempi kuin "tavalliset tallaajat" ja todistelet elämäsi paremmuutta jatkuvasti. Tuntuu, että tämä on pikemminkin epävarmuuttasi kuin hyvää itsetuntoasi. Onnellisuutta on monenlaista. Raha ei tuo kaikille onnellisuutta. Tyyli, jolla puhut muista ihmisistä on erittäin epäkunnioittava. Sinulle tuntuu kelpaavan vain tiettyyn ahtaaseen muottiin mukautuvat ihmiset. Ärsyttää myös, että jokainen negatiivinen kommentti ymmärretään kateutena. Itse tavallisena opiskelijana ja tulevaisuuden työssäkäyjänä olen hyvin onnellinen, enkä tavoittele rikkauksia. Elämän pienet rikkaudet ja ilot, kuten ulkomaanmatkat, ulkona syöminen, lahjat ja udet ostokset tuntuvat paljon suuremmilta ja tuottavat enemmän iloa, kun niiden eteen on tehnyt töitä ja niitä on odottanut. Jokaisella saa ja pitää olla omat mielipiteet, mutta on eriasia miten ne esittää. Toisten aliarvioiminen ja itsensä ihannointi ei ole oikea tapa, eikä millään muotoa myöskään sivistynyt. Toisten ihmisten kunniottamista opetetaan jo päiväkodissa, mutta sinä et varmaankaan silloin ole ollut paikalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Didemkö ei ole oppinut ihmisiä kunnioittamaan????Miten on teidän laita,te hemmetin anonyymit joilla ei ole edes pokkaa omilla nimillään huudella täällä, tekö osaatte kunnioittamisen jalon taidon???
   Tällaisillako kommenteilla sitä kunnioitetaan toisen blogikirjoitusta???

   Poista
  2. Ahaha hän voi arvostella muita, mutta muut eivät voi kyseenalaistaa hänen arvojaan ja elämäänsä? What? Joka leikkiin ryhtyy leikin kestäköön :) . Tähän julkisen blogin pitämiseen liittyy aika vahvasti Se, että arvostelijoita ja toisinaattelijoita löytyy. Ja hyvä näin, varmasti tekee hyvää laajentaa maailman katsomustaan ja yrittää ajatella myös asioita toisesta vinkkelistä. Ymmärrän täysin hänen miestään ja lapsiaan, että tähän intternetin bb:hen eivät lähde mukaan räävittäväksi. Kuitenkin huom. Itse Didem on tähän halunnut lähteä ja tahtoo varmasti julkisuutta tämän myötä. Ikävä tosi asia, että negatiivista tulee tässä touhussa myös.

   Poista
  3. En tiedä kunnioittaako hän muita ihmisiä vai ei, mutta ainakaan se kunnioitus ei täällä blogin puolella ole näkynyt ja kyse on kuvasta minkä hän täällä kirjoituksillaan antaa. Ja bloggaajan täytyy kyllä ottaa vastuu siitä mitä kirjoittelee. Nämä ovat julkisia tekstejä ja kirjoittaja seisoo tekstiensä takana. Ja mielestäni en omassa kommentissani puhunut muista ihmisistä epäkunnioittavasti tai arvostellut Didemin elämäntyyliä. Näen Didemissä paljon hyviä piirteitä ja upeasti hän huolehtii ja iloitsee lapsestaankin. Mielestäni hän vain puhuu melko ikävään sävyyn ihmisistä, jotka elävät erilaista elämää kuin hän. Kokemukseni ei myöskään rajoitu vain tähän blogiin, vaan tiedän Didemin ja hänen perheensä, koska ovat asuneet samassa kaupungissa.

   Poista
  4. Sorry nyt vaan sinulle entiselle riihimäkeläiselle, mutta asun samassa kaupungissa Didemin vanhempien ja hänen siskonsa kanssa ja voin vain sanoa että siinä on sitten toisia kunnioittava perhe. Varmaankin moni riihimäkeläinen yhtyy tuohon.

   Poista
  5. Lisätäkseni vettä myllyyn.. eikös tuo anonyymi 10.54 juuri painottanut: "En tiedä kunnioittaako hän muita ihmisiä vai ei, mutta ainakaan se kunnioitus ei täällä blogin puolella ole näkynyt ja kyse on kuvasta minkä hän täällä kirjoituksillaan antaa." Kukkuu??!!

   Poista
 16. suomalaiset on porukkaa jotka on tottuneet tekemään töitä elintasonsa eteen.

  tosi mahtava kirjoitus didem! taisit juuri polttaa parit sillat sillä :D
  luuletko tosissaan että tuon kaltaisen kirjoituksen jälkeen missä nostat itsesi muiden yläpuolelle ja vedät kateuskortin esiin saisit lukijoissasi herätettyä sympatiaa?
  kaikki ennemmin vihaa sinua tuon kirjoituksen perusteella.....next time think twice before aivopieru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://bydidem.blogspot.ch/2014/01/kuka-mina-olen.html

   Poista
  2. en kyllä nosta itseäni muiden yläpuolelle..te teette sen omassa mielessänne ja väännätte tekstini sellaisiksi. Lue uusin postaus..siinä vastaus.

   Poista
  3. En voi nyt tajuta, miten saat tekstinymmärtämisen lukijoiden viaksi.. Sä ja sun sarkasmis ja ironias.. kattoisit edes googlesta mitä ne huumorin alalajit tarkottaa. Jännä kun suurin osa ei sun huumorias ymmärrä, kuin sinä itse? On varmaan menny sekasin itsekehun ja -rakkauden kanssa nämä käsitteet?

   Poista
  4. Tää yllä olva kommentti oli nuala kantaan! Just niin!

   Poista
 17. Musta on ainakin kivaa ja avartavaa, että pidät tätä blogia ja tarjoat mahdollisuuden päästä kurkistamaan omaan elämääsi, joka on kovin erilaista kuin minun. Minusta on hienoa, että et negatiivisista kommenteista huolimatta ole blogia sulkenut.

  En näe mitään syytä sille, miksi sinun elämäntyyliäsi tulisi arvostella. Ethän sinä istuskele siellä millään "valtaistuimella" vaan hoidat kotia ja lastanne. Minusta on hienoa, että sinulla on mahdollisuus miettiä ihan rauhassa, mihin työhön/opiskeluihin haluaisit tulevaisuudessa suunnata. Käytän mieluummin oman aikani omien elämänvalintojen tekemiseen ja elämänlaatuni parantamiseen kuin toisten valintojen arvosteluun. Niinhän sitä sanotaan, että "älä kadehdi sellaisen ihmisen iloja, jonka suruista et mitään tiedä". :)
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä hirveesti tarvitse kotia hoidella kun reissataan edes takas Suomen, Sveitsin ja Jenkkien väliä ja muut reissut päälle. Ja Suomessakin lapsi usein perheellä hoidossa niin että itse voi lentää yöt kaupungilla. En sano että lapsen saamisen jälkeen pitäisi istua kotona sohvalla töllön edessä mutta aika paljon tämä neiti blogin perusteella lentää. Sitten taas tehdään niitä postauksia kun vietetään pojan kanssa aikaa tuntikaupalla ulkona kun mies on jossain.

   Itse saan kyllä enemmän tyydytystä siitä että olen opiskellut hyvän ammatin ja saanut hyvän työpaikan. Myös se että käyn töissä ja saan itse ostaa mitä haluan tuo varsinkin laukulle lisäarvoa. Sinä se näytät arvostavan enemmän ottamista kuin antamista ja koet miehesi "palvelemisen" työnä vastineeksi näistä lahjoista. Varmaan kiva saada 4000€ laukkuja tuosta noin vain mutta kyllä itse ostettu on ihan erilainen. Tosin mistä sinä sitä tietäisit. Ja se että käy töissä ei tarkoita että pitää pukeutua tylsästi!

   Yhdyn siis moneen muuhun että tämän postauksen myötä meni maku koko blogiin ja sinuun täysin! Tosin sinun asenteellasi en yhtään ihmettele että vietät tällaista elämää, se näyttä olevan sinulle parempi vaihtoehto kuin itse saavuttaminen!

   Poista
 18. Ei harmittanu tämä postaus! Päinvastoin, tulin paremmalle tuulelle! Kaikki elää niinku haluaa!

  VastaaPoista
 19. Tosi kivan laukun olet saanut lahjaksi! Rakkaan valitsema laukku on varmasti ihan yhtä kivan tuntuinen kuin se jonka olisi itse tienaamillaan rahoillaan ostanut, ellei jopa merkityksellisempikin ;)

  Minä ainakin ymmärsin kirjoituksen teilaavan jo etukäteen kommentit joita tähän postaukseen olisi varmasti tullut, siis kaikki ne moitteet joita olisi taas tullut siitä että miten voit elää miehesi siivellä ja miten paljon parempaa on itse tienata laukkurahansa. Ehkä mielensä pahoittaneet olivat uudempia lukijoita jotka eivät ole vielä huomanneet millaisia kommentteja yleensä saat? Tai niitä jotka eivät yleensä lue postauksen kommentteja läpi, joissa paljon arvostellaan sun helppoa elämää.

  Mä luen aina kommentit läpi kun niistä saa yleensä lisäarvoa blogiisi, harmi vaan ettet ole pahemmin viime aikoina vastaillut kommentteihin :/

  VastaaPoista
 20. Tavallaan se, että käyttäisit palkkasi mieheesi ja lapseesi oikeuttaa sen, ettet käy töissä! Koska sinun ei tarvitse elättää heitä, kun rahaa on jo tarpeeksi jne.

  VastaaPoista
 21. Olisi kyllä hauska kuvitella tämä lastentarhan open parin tonnin palkalla Mellunmäkeen yksiöön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tämä ajatus takaraivossa Didemin onkin rakastettava miehensä rapsuttelua ja palvelua ylikaiken. Muuten voi tulla hoikempi ja nuorempi tilalle.. Mieshän ei haikaile vaihtaa jos siltä tuntuu,oli varattu tai ei.. Mikäs siinä on elellä,jos uusi laukku tuo ilon. Kenties tulee hyvä mieli ja vie pahanmielen pois. Ehkä pahamieli tuli kun mies lähti,ryyppäsi,petti?? No ei tarvitse murehtia ja muistella vanhoja,uusi laukku tuo hyvän mielen.

   Itse tosiaan olen mieluummin vaikka lääkäri ja putoan pahan päivän tullen jaloilleni,jos täytyy pudota,en suoraan Mellunmäen yksiöön,vaan säilytän elämäni ennallaan oli miestä tai ei. Mieluummin myös haistattelen miehelleni,jos siltä tuntuu tai tarvii ,kuin pelkään ja jätän sanomatta,ettei mies tee vaihtaria. Onneksi ei pahemmin tarvi haistatella,koska mies rakastaa aidosti,ei rahalla,on läsnä ja elää arkea kanssani.

   Miksikö näin paha kirjoitus anonyymiltä.Siksi,että tämä bloggaus oli rimanalitus. Jos on aidosti sivistynyt,ei kirjoita mitään em. Ei voi kullalla sitä peitää,jos on paskaa kynsien alla -sano mummoni ja näyttää pitävän paikkaansa. Toivottavasti häpeät Didem!

   Poista
  2. didem taitaa luottaa ja uskoa hyvään elämään. sun elämää ohjaa pelot ja negatiivisuus. auttaako siihen lääkäriys, haistattelun mahdollisuus tai edes rakkaus jos elämän pohjavire on pelko?

   Poista
  3. Anonyymi 14:35 sinulla on kaikesta päätellen luetun ymmärtämissä pahasti vikaa. Ehkä äidinkielesi ei ole suomi? Muuten ei voi noi hassua kommentia kirjoittaa ja ymmärtää tekstiä (tahallaan) väärin. Eikös ensimmäinen kirjoittaja tarkoita juuri sitä,että kukaan aidosti kiltti ja sivistynyt ei kirjoita mitään noin naivia ja moukkamaista mitä Didem on kirjoittanut. Toinen pointti lienee se,että mieluummin vapaa, itsenäinen ja ilman pelkoja kuin rahalla ostettu ja pakotettu hyväksymään puolisolta kaikki ja kaikenlainen käytös -tai muuten kohtalona Mellunmäen yksiö. Niin mä ainakin tuon ymmärsin.
   Didem todellakin, muutama silta taisi palaa..

   Poista
 22. Jos tuo tekee sinut Didem onnelliseksi, niin siitä vaan :)! Itse olen ehkä kunniahimoisempi. Miksi metsästää itselleen miljonäärimiestä, jos voi itse olla miljonääri? Naisten tulisi seistä omilla jaloillaan ja luottaa omiin kykyihinsä. Ihailen sellaisia kunnon rautanaisia, jotka ovat itse luoneet oman elämänsä ja omaisuutensa. Tehneet jotakin merkittävää! ...No mutta toisaalta ei se väärin ole, jos tyytyy siihen, että elämän suurin ansio on miehen löytäminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi jättää rakastamatta miestä vaikka hän olisikin miljonääri? Voi elämä millasta juttua.

   Poista
 23. Ihana laukku! Annetaan hei kaikkien elää tavallaan, eihän se ole keneltäkään pois että Didem elää miten elää. Itse teen 8h duunia ma-pe enkä pystyisi samanlaiseen elämäntyyliin, mutta ei se mua silti haittaa että jotkut naiset viettävät tälläistä elämää, miksi haittaisi?? Päivääkään en tästä pois vaihtaisi; olen töissä päiväkodissa, opetan lapsille uusia asioita, saan nähdä kun he kasvaa ja kehittyy, työssäni on haastetta ja jokainen päivä on erilainen, en haluaisi tehdä mitään muuta <3 Enkä siltikään pukeudu tylsästi ;) Eletään ja annetaan toisten elää! Peace and love.

  VastaaPoista
 24. Voih, miten nousukasta, en kestä :D en uskonut, että sun kaltaisia ihmisiä todella on. Aidosti varakkaista ja arvostetuista suvuista olevat eivät KOSKAAN käyttäytyisi tavallasi. Tästä postauksesta huokuu sivistymättömyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi voinut paremmin itse sanoa! Niiiin samaa mieltä! Itse kuulun tuohon porukkaan eikä tulisi mieleenkään kirjoittaa jotain tällaista! Saisi perhe ja suku hävetä!

   Poista
  2. ette voi, ettekä saa sanoa mitään. koska olette vaan sukua tai perhettä jollekin sellaiselle joka joskus on sanonut ja tehnyt mitä halunnut, ja sepä on sitten mahdollistanut varallisuutenne. te olette nyt hieman hölmistyneenä hiljaa ja miten erinomaisia olettekaan salattuine pikkumietteinenne. jokun muun menestys on muumioinut teidät ja sinetöinyt kohtalonne, vienyt elävältä elämän..

   Poista
 25. Mitä sinulle tapahtuu, jos miehesi joskus pettää ja jättää sinut? Olethan varmistanut selustasi? Sinun on hyvä olla elämäntilanteessasi nyt, ja nauti siitä! Kelpaisi tuollainen elämä minullekin. Mutta itseäni pelottaisi, miten käy jos mies muuttaa mieltään eikä tahdokaan enää elättää. Mitä jos sairastut ja lihot / vammaudut / rupsahdat ajan myötä, ja lapsikin kasvaa eikä ole enää pieni, mikä on elämäsi sisältö silloin? Tahdon tällä siis sanoa, että saat nauttia elämästäsi tuollaisena, eikä sinun ole pakko mennä töihin tai tehdä jotain, mitä yhteiskunnassa yleensä odotetaan, mutta muista myös että tilanteet muuttuvat! Älä luota liikaa siihen, että helppo elämäsi jatkuu ikuisesti. Terveisin ikuinen pessimisti.

  VastaaPoista
 26. Nyt vaikuttaa kyllä jo vähän liian laskelmoidulta.. Taidat nauttia siitä, että liikenne blogistasi vie sinne Kaksplussalle? Any publicity is good publicity, right Didem? Nyppiikö sua muuten se, ettei miljonääriäsi tunnisteta kadulla? Saati kirjoitella Seiskassa tai lööpeissä (vrt. vaikka Supercell)? Paaljon vanhempana uranaisena susta vaan saa jotenkin em. kuvan :)!

  VastaaPoista
 27. tosi kaunis laukku :) oon ehkä vanhanaikainen, mutta mun mielestä miehen kuuluukin tuoda rahaa perheelle ja naisen taasen pitää huolta perheestä :)

  VastaaPoista
 28. Omasta mielestäni oikeasti tyylikkäät ja sivistyneet ihmiset eivät koe tarpeelliseksi ylikorostaa ylellistä elämäntyyliään ja ulkonäköään - puhumattakaan siitä, että täytyy viitata pilkallisesti muihin 8-16 töissä käyviin ja heidän tylsiin vaatteisiinsa... Eikö olisi ollut paljon tyylikkäämpää pysyä sinua arvostelevien ihmisten yläpuolella? Laukkusi on ihana ja olisin mielelläni lukenut postauksen siitä, mutta että samassa postauksessa piti korostaa ulkonäkösi, miehesi rahoilla elämistä, jne. Olet upea Didem ja voisit pitää todella tyylikästä blogia ilman, että tahallasi yrittäisit ärsyttää ihmisiä tämänkaltaisilla hyökkäävillä ja selittelevillä postauksilla...Oikeastaan erikoista, että koet edes tarvetta selittellä elämäntapasi muille! Pidän blogistasi paljon, mutta please jätä ne arvostelevat kommentit omaan arvoonsa ja jatka muoti/lifestyle-postauksien tekemistä ilman selityksiä miehesi rahoista - he's rich, we got it!! :D

  VastaaPoista
 29. Hei,
  oletko ajatellut miten miehesi yrityksen työntekijät, ne "tylsästi pukeutuvat 8-16 toimistotyöntekijät" ajattelevat kommenteistasi? Suurin osa meistä joutuu tekemään töitä elääkseen. Me tavalliset työntekijät mahdollistamme yritysten omistajien varakkaamman elämän. En ole sitä mieltä että yrityksellä ei saisi ansaita, päinvastoin. On kuitenkin ikävän tuntuista kun tuntuu ettet arvosta meitä tavallisia, työtätekeviä ihmisiä, joiden työpanos on osallaan mahdollistamassa Sinun elämäsi.
  Kaikkea hyvää ja menestystä miehesi yritykselle!

  VastaaPoista
 30. Olen seurannut alusta alkaen blogiasi ja kiinnittänyt viime aikoina huomiota kirjoitustyylisi muuttumiseen. En tiedä oletko tietoisesti muuttanut sitä, vai onko se tapahtunut ns. itsestään, aiemmin vastailit myös kaikkiin kommentteihin joita postauksiin tuli, mutta nykyään valikoit mihin vastaat ja mihin et. Elän hyvin samanlaista elämää kuin sinäkin ja olen onnellinen tilanteesta ja nautin siitä täysin, olen myös nuori ja tykkään laittaa itseni kauniiksi ja kulkea mieheni rinnalla hieman ehkä ylpeänäkin. Ymmärrän sarkastisuuttasi ja pilkettä silmäkulmassa, mutta ehkä kuitenkin hiukan ihmettelen näin provosoivaa tekstiä, tai miksi haluat tuoda niin vahvasti raha-asioita ja vähän yliampuvaa hehkutusta nykyisiin kirjoituksiin. En sano tätä pahalla, en halua loukata ja toivon ettei niin olisi, mutta itselläni jäi sellainen olo, että voitko hyvin sisäisesti ja oletko sujut itsesi kanssa. Jos haluat voit jättää tämän julkaisematta, en halua loukata sinua missään nimessä. Olisin laitellut sulle sähköpostia, mutta puhelimella selaillessa en jaksanut osoitettasi kaivella. Mukavaa tulevaa viikonloppua teille! :)

  VastaaPoista
 31. Tässä yhteiskommentti teille: Tein sen postausmuodossa :)

  http://bydidem.blogspot.ch/2014/01/kuka-mina-olen.html

  VastaaPoista
 32. No joo. Jos haluaa että elämän suurin saavutus on sen miehen nappaaminen ja se ettei tee töitä niin mikäs siinä. Oon itse just muuttamassa kotirouvaksi ulkomaille ja kyllähän se jännittää lähinnä siksi, että mistä löydän sisälöä omalla elämälle. Töiden tekeminen on ainakin musta kivaa enkä käy töissä rahan takia. Rahaa tietysti tarvitsee mutta maailma on täynnä juttuja jossa voi kehittää ja haastaa itseään. Kyllä didem vähän vanhempanan sit tajuaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on haastavaa. Minun päiväni täyttyy 1,5 vuotiaasta lapsestani. Käymme muskarissa ja leikkiryhmissä. Tämän ohella hoidan kodin ja paljon sisältöä saan blogin kirjoittelusta ja myös mahdollisista projekteista jota minulla on käynnissä. En ihan ymmärrä miksi ajatellaan että minulla ei olisi sisältöä elämässäni. Sosiaalinen elämäni on kunnossa vaikka vaihdamme maata usein. :) onne sinulle uuten elämään ulkomaille. Minnepäin muutatte?

   Poista
 33. Todella naivia olettaa että se että avoimesti kerrot eläväsi miehesi rahoilla ei jakaisi mielipiteitä. Ymmärrän hyvin että moni ei arvosta tuollaista valintaa.

  VastaaPoista
 34. Öh. Jäipä outo fiilis. Olen itse melko varakkaasta perheestä, miesystäväni on, no, miljonääri myös, mutta käyn itse töissä ja ostan itse laukkuni.

  Vaikutit kivemmalta ennen tätä postausta :/ Jotenkin dumattu olo ja mietin myös ns normaalissa taloudellisessa tilanteessa olevia ystäviäni. En osaa edes ihan sanoa että miksi, ja joo helppohan se on anonyyminä kommentoida mutta....höh.

  VastaaPoista
 35. Olisko tää nyt sitten huvittavaa vai jopa liikuttavaa, että täällä kauheesti moittivat ihmiset on niin kovin huolissaan sun tulevaisuudesta... Kyllä Suomessa vaan 1-vuotiaiden äidit saa ihan rauhassa olla "yhteiskunnalle tuottamattomia" ja saavat vielä kaikenlaisia tukia ym., eikä koko ajan kyseenalaisteta, että mitä kukakin aikoo tulevaisuudessa tehdä. Ja en kyllä yhtään tajua, miten itse tienatuilla rahoilla ostetut jutut olis jotenkin parempia... Ei mun mielestä mitään eroa.

  Tää blogi on mulle ihan parasta viihdettä, eikä kaikesta tarvii silti ihan samaa mieltä olla :) Vähän kirjoitustreeniä vois tosin olla paikallaan ;) Kiitos inspiroivasta blogista, keep it going! -S-

  VastaaPoista
 36. ulkoisesti voit olla kaunis, mutta sisäisesti et, jos kerran ajattelet niin kuin kirjoitat.. lisäksi tällaisesta käytöksestä tunnistaa kyllä nousukkaan, ihmiset, joilla on oikeasti rahaa ei, sillä ikinä näin leveilisi :/

  VastaaPoista
 37. Heippa Didem! Tässä yksi bloggaaja, jolta voisit ehkä oppia jotain:

  http://mycosmo.fi/news/author/juliatoivola

  Upea, kaunis, hauska ja ironian/sarkasmin oikeasti taitava bloggari, jolla ei tarvetta korostaa itseään tai asemaansa, tehden hänestä aidosti mielenkiintoisen ja suositun. Laadukkaita kuvia myös.

  Sinun blogiasi seuraan lähinnä sen huumoriarvon ja hulvattoman kommentoinnin takia, miten vakavasti ihmiset jaksaakin ottaa vieraiden ihmisten raapustukset :D

  VastaaPoista
 38. Didem on onnekas. Kotiäidin työ ei ole todellakaan mitään laiskottelua. Lastenhoito ja kotityöt on kyllä ihan oikeaa työtä. Säästää paljon rahaa kun ne tekee itse. Ulkopuoliselta tilattuna nuo palvelut maksaa vähintään 40 euroa tunti. Yhteiskunta säästää myös rahaa kun lapset hoidetaan kotona. Yhden lapsen hoito tarhassa maksaa 1000 euroa kuukaudessa valtiolle, vanhemmat maksavat siitä vain murto-osan hoitomaksuina. Pienten lasten kannalta on kaikista parasta olla kotona omien vanhempien hoidettavana, ei ulkopuolisella. Lastenhoito kotona on hyödyllistä yhteiskunnalle myös kaikin tavoin. Lapset on pieniä niin vähän aikaa ja parasta heille on ehdottomasti olla kotona hoidossa. Äitien työssäkäyminen on mielestäni yliarvostettua tässä maassa. Varsinkin jos palkka on pieni ja työ tylsä ja raskas. Liian raskasta hoitaa lapset ja käydä samanaikaisesti kokopäivätyössä. Saksassa on ihan tavallista olla kotiäiti, siellä lähes kaikki hoitavat pienet lapsensa itse kotona ja menevät töihin sitten kun lapset ovat isoja. Siitä olisi hyvä ottaa mallia Suomessakin.

  VastaaPoista