expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 10. tammikuuta 2014

Only great minds can afford a simple style

-Stendal.

Pukeutumiseni salaisuus piilee sen yksinkertaisuudessa. Katson peilistä eteisessä ennen kun lähden ulos ja kysyn itseltäni onko asuni tarpeeksi simppeli (less is more). Suosin mustaa, mutta laukuissa ja yksittäiset vaatekappaleet saa olla huomiooherättäviä. Ostin Mangosta tänä talvena aivan ihastuttavan  tyköistuvan kukkais "sisätakin" jonka yhdistin mustien skinnyjeansien ja mustan pipon kanssa. Täydellistä. Koruja käytän vähän. Ranteessa on aina kello ja Cartierin love bracelet, korvissa useimmiten pienet korvakorut. Muokkaan koroilla ja laukulla asustani sellaisen kun haluan.

Arvostan stylisti/malli Stephanie Wardin, parhaan ystäväni tyyliä. Kenen kanssa suunnittelen mieluiten  illan asuja..on hän. Hänen kanssaan mä mieluiten kävelen ravintolaan/yökerhoon sisälle, koska fiilaan  sitä että ystävissänikin on heitä, jotka todellakin tietää paikkansa, näyttävät hyvältä, ovat itsevarmoja ja kantavat itseään arvokkaasti. Sen hän osaa, niin kuin minäkin :)

Luotan Stefun makuun ihan full. Luca sai joululahjan luottostylistiltään: Tuo alla oleva syötävän suloinen takki, punaiset pillisammarit, kauluspaita ja huppari <3

Dressing is a way of life.    -Yves Saint Laurent
<3 Stephanie <3

7 kommenttia:

 1. WAUUUU onpas kaunis Stephanie!!! upeat silmät! olette varmasti huippunäyttävä kaksikko :)

  VastaaPoista
 2. Sun sisko? Näytti muissa "no make jp" kuvissa iha eriltä! Kaunis! Meikattuna..

  VastaaPoista
 3. Ei ole siskoni :) vaan ystäväni Stephanie.

  VastaaPoista
 4. hieno, mut viim kuva ilman meikkejä voisi olla vielä makeempi..

  VastaaPoista
 5. Kuinkas vanha Luca nyt onkaan? Miten ihana pieni ostoskaveri <3

  VastaaPoista
 6. Eksyin tänään ekaa kertaa blogiisi ja tykkään. Sä oot musta sellainen nainen, jolla on munaa! ;D Ei siis kirjaimellisesti vaan henkisesti - oot vahva ja sulla on itsetunto kohdillaan mutta et myöskään alennu haukkumaan muita tunteaksesi itseäsi paremmaksi (siitähän hyvän itsetunnon tunnistaakin, että niin ei tarvitse tehdä). Ja musta on oikein, että jos on rahaa merkkituotteisiin, se saa näkyä! Täällä pitäis aina olla niin vaatimaton...

  Kaikkea hyvää vuodelle 2014, sulle ja koko sun lähipiirille! :)

  VastaaPoista
 7. Jos vain on tätä kautta mahdollista saada tietää, niin mistähän tuo ystäväsi pipo mahtaa olla ostettu? (Pesin pari lempipoani ja ne venähti pesussa ja muutenkin olisin uuden tarpeessa, mutta en viitsisi mitään ihan perustekokuituisia hankkia, kun ne vaan sähköstyttää hiukset...) Toki tuo ystäväsi pipokin voi olla tekokuituinen, mutta kysymällähän se selviää... :)
  Katja

  VastaaPoista