expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 16. tammikuuta 2014

NEWS! Balseca Weber/DaModa

Ennen joulua kävin tutustumassa yhteen firmaan täällä Sveitsissä, jonka toiminta-ala on aika laaja. Yhtiö tarjoo mm palveluita muotisuunnittelijoille jotka haluavat suunnitella oman malliston. Yhtiö auttaa siis koko suunnittelu prosessin läpi, eli suunnittelusta tuotantoon ja myyntiin saakka. Firman virallinen nimi on DaModa GmbH. Pääsette laajemmin tutustumaan heidän toimintaan TÄSTÄ. Esimerkiksi jos haluaisin tehdä oman malliston, eikä minulla ole mitään tietoa kaavoista etc..niin pelkästään visio riittää. Damoda hoitaa toteutuksen :). Mielestäni hyvä idea.

Balseca Weber on yksi Damodan brändeistä. Balseca Weber koostuu kahdesta suunnittelijasta: suomalaisesta ja etelä-amerikkalaisesta suunnittelijasta, jotka tapasivat toisensa designkoulussa. He ovat luoneet kolme yhteistä mallistoa ja itse pääsin näkemään vaatteita, jotka olivat syksy-talvi 2013 mallistosta. Olin odottanut showroomin näkemistä siitä asti, kun näin Balseca Weberin nettisivuilta minua huutavia asuja. Pääsette kohta katselemaan kuvia showroomista ja vaatteista. Valitsin kuviin vaatekappaleita joista pidin eniten. Kankaat ovat laadukkaita. Nahkatakit ja muutkin vaatteet ovat täynnä yksityiskohtia ja toteutettu todella tyylikkäästi, mutta kuitenkin sillä pienellä extralla (jota minä ainakin arvostan vaatteissa).

Haluatko erottua kaupungilla kun kävelet? Tai kun astelet ravintolaan/yökerhoon? Töissä? Minulla kävi juurikin tuo "erottautuminen" mielessä kun näin Balseca Weberin malliston. HIENOA TYÖTÄ!

Balseca Weberin sivuille pääsette TÄSTÄ. Sieltä näette mallistot kokonaisuudessaan.

Jos joku on kiinnostunut ostamaan vaatteita niin sähköpostitse voi ottaa yhteyttä: contact@balsecaweber.com


Yksi sveitsiläinen bloggari kuvaili mallistoa aiemmin näin: ”Balseca Weber syksy / talvi 2013 mallistossa viehättää erityisesti, miten erilaisia suunnittelijat ovat, mutta silti onnistuvat yhdistämään toteutuksena upean malliston. Mallisto: Digital kuvio, laadukkaita tweed kankaita, värit ja nahka yhdistettynä. Ainutlaatuinen sekoitus poppia ja tyylikyyttä,jossa jokainen pala on ainutlaatuinen.”
Voisitteko nähdä minut tuo nahkatakki päällä kävelemässä koroilla esplanadia pitkin mustat aurinkolasit peittämässä kasvojani, hiukset sliipatussa nutturassa, olalla musta Chanel ja kasvoilla kirkkaanpunainen hymy ;). MINÄ VOISIN!! love this one.                                    Sifonki toppi on nätti, elegantti, mutta ei liian tyttömäinen.                 "koruhuivi" accessories on hauska idea, joka nostaa yksinkertaista lookkia. Omat vaatteni eivät sovi tuohon lainkaan, mutta halusin nähdä/näyttää teille kuinka siistin selän tuolla saa.Alla muutama suosikki mallistosta:

2 kommenttia:

  1. Tee oma mallisto .. :) ostaisin!

    VastaaPoista
  2. Näissä vaatteissa ja kuvissa olet kaunis. Aikuismaisempi tyyli sopii sinulle<3

    VastaaPoista