expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 4. tammikuuta 2014

Check out - Liikunnan Mestari VIDEO

Hei ihmiset, tänään ollaan liikuttu. Myllypuron liikuntamyllyssä meni koko lauantai ilta. Hulvattoman hauskaa oli, vatsalihakset sai vauhtia 4 tuntisesta naurukohtauksesta ja muutenkin hyvä mieli tarttui kaikille. Jee, oikeesti kun mä vähän fuskailin alkulämmittelyssä (jonka mieheni piti meille) Hän sopisi hyvin armeijaan pomottelee. Rapukävely jossa olen mestari, siinä mä loistin ja tein sen täysillä. Muuten mulla oli pitkälti omat liikkeet ja kuviot..:D muilla tuli hiki, mulla ei (paitsi naurusta)

Oltiin siis lasten, mieheni, Deryan ja Saken kanssa liikuntamyllyssä.
Painittiin, tanssittiin, kiipeiltiin, kokeiltiin korkeushyppyä ja pituushyppyä. 

Illan päätteeksi piti kruunasin itseni voittajaksi, sain loistaa 1 palkintopallilla. Lentopusuistani löytyy myös aivan loistava video ;)

Myöskin pituushypystä laitoin videon. Mulla ei ollut lenkkareita mukana ollenkaan..eikä kunnon urheiluvaatteitakaan, ne jäi Sveitsiin.

Nyt reippaana ja masu täytenä nukkumaan (Jaskan Grilli oli pitstop ennen kotia)

21 kommenttia:

 1. kuinka pitkä oot?

  VastaaPoista
 2. Hauska postaus, voittaja ei jäänyt epäselväksi. ;) Ja onnea uudelle vuodelle sinulle ja perheellesi. :)
  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha..halusin vähän vitsailla täällä. Samoin sulle Katja, Onnea uudelle vuodelle ja kaikkea hyvää <3

   Poista
 3. Moi!:) Onks sun siskolla blogia??

  VastaaPoista
 4. Didem, sä olet niin kaunis!! :) Voisitko tehdä vaikka kerran viikossa Päivän ruokailu- postauksen? Se varmasti kiinnostaa monia.Ja lisäksi se on aina helppo tehdä, jos ei ole innostusta postata muutakaan, ja kaikkia aina kiinnostaa miten luonnollisesti laihat ihmiset syövät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä voin alkaa tekemään. Kerron miten sinä päivänä olen syönyt ja liikkunut ja samalla laitan reseptin ruokaan :) Hyvä idea!! tnx

   Poista
 5. Ootko ikinä käyny töissä? Minkä koulutuksen oot saanu? Haluutko oikeesti elää ikuisesti rikkaan miehen rahoilla, tekemättä itse yhtään mitään? Eiks olis mukavaa joskus tienata omat rahat :) Haha ois kyllä hauska nähdä sut vaikka kaupankassalla, et varmasti selviäis päivääkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon ollut töissä Didemin kanssa, ja hän oli hyvä työntekijä. Hän oli ahkera ja todella motivoitunut. Kateellisuus ei ole syy olla ilkeä!

   Poista
  2. Kateelliset ja ilkeät av-mammat sais slaagin, jos tietäisivät miten pidetty ja duuninsa viimeisen päälle hoitanut työntekijä Didem on ollut<3

   Poista
  3. Didemin kanssa samassa työpaikassa olleena voin sanoa että osaa tyttö työnsä ihan kelvosti hoitaa, mutta kyllähän persoonasta huomasi mikä viehättää enemmän kuin itse työn teko. Kyllä Didem on aivan mukava, mutta ei hän nyt mikään yli-ihminen ole, ihan perus nuori nainen. Meillä oli töissä kauniimpia ja lämpimämpiä persoonia kuin D, sievä tyttö kyllä hänkin. Ja hyvä juttu ja onni Didemille, että alkoi deittailemaan miestä joka on sellaista tyyppiä että haluaa perheensä elättää. Sehän sopii Didemille paljon paremmin, tämä tuli huomattua. Me jokainen valitaan itse puolisomme ja kumppanimme (onneksi) ja tästä emme voi ketään syyttää jos ei oma mies ole lahjoja ostelevaa tyyppiä. JOTEN, mielestäni tähän työnteko-asiaan kellään ei ole nokkaan koputtamista, tehkää itse työnne mitä Didemille usutatte. Tai sitten menkää teatterin vippiin ja sieltä kyllä löytyy hyvätuloisia sekä upeasti hemmottelevia miehiä, trust me ladies! ;) puss&kram

   Poista
  4. Hei nyt mua kiinnostais tietää missä olette kanssani olleet samassa duunipaikassa? Olen ollut kerran elämässäni töissä. Hoitanut sen duunin todella hyvin, mutta sinä puss o kram anonyymi..missä oot tehnyt duunia kanssani?

   Poista
  5. Hej D! Hyvinkään Folkhälsanin dagiksessa :)

   Poista
  6. okei..ajattelin että olisit kirjoittanut ruotsiksi :) yksikkö oli pieni ja kolleegani minua paljon vanhempia ja sinä vaikutat nuorelta henkilöltä niin jäin miettimään että kuka mahtaa olla kyseessä. Onnea uudelle vuodelle :)

   Poista
  7. EBUF sommarläger :)

   Poista
 6. Jos blogia lukee, niin selviää Didemin tehdyt työt, opiskelut ja koulutukset:D

  VastaaPoista
 7. Olen samaa mieltä, että kouluun ja töihin tuollainen. Vaikka perheen raflaan. Nättinä ja hoikkana oleminen ja myötäily ei ole kovin pitkäaikaisia juttuja..expiration date you know.

  t. KTM-nainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MIKSI??

   T:DI-nainen

   PS. Meillä mies tuo rahan taloon ja minä hoidan lapset ja kodin. Olen ollut viimeksi töissä 7v sitten. Ja joo, en ole nuori, kaunis enkä hoikka. Töihin voisin lähteä/palata vaikka heti jos haluaisin tai olisi tarve.

   Poista
  2. Elämme sen verran liikkuvaista elämää tällä hetkellä että on mahdotonta että kävisin töissä. Koska ei myöskään ole pakko minun tienata, niin tietenkin kasvatan ennemmin lastani ja olen kotona hänen kanssaan. Blogia sitten voin kirjoittaa "työkseni" :)

   Poista
 8. Moikka, mistä olet ostanut ton harmaan paidan? Näyttää hyvältä! :))

  VastaaPoista