expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 23. tammikuuta 2014

Kuka minä olen?

Varsin vahvan negatiivisen kommentointikierteen aiheuttanut julkaisuni on tuottanut hyvin pahaa mieltä monelle. Olen siitä syvästi pahoillani ja sen vuoksi halusin ennemmin kirjoittaa lyhyen esittelyn itsestäni ja blogistani. Muutenkin helpompaa näin, kun vastata teille kaikille erikseen suurinpiirtein samoilla sanoilla.

Kuka on Didem?

- Blogi Didem on se kylmä paskiainen, joka saa sairasta nautintoa mollaamalla muiden elämiä ja ylistää itseään niin tiheään tahtiin että ei edes Kiinassa synny niin usein lapsia kun Didem jaksaa kehua itseään, joko sitten blogissa, miehelleen tai peilin edessä itselleen. Voi Luca parkaa millaisen äidin on saanut ;)

Tuo ylläoleva tekstinpätkä on minun tulkintani siitä mitä monet minusta ajattelee, varsinkin he jotka eivät todellakaan ymmärrä SARKASMIANI ja ITSEIRONIAA postauksissani.

Saitte minut suuttumaan, ette häpeämään..arvatkaa MISTÄ? Siitä että moni teistä ei ollenkaan pysy kärryillä niistä "huumoriheitoista" joita latelen. Toivoisin lukijakuntani olevan jo sen verran stabel, että tajuaisi aikaisempieni tekstienkin perusteella tyylini kirjoittaa. Uudet lukijat ja uniikkikävijät, kehotan käymään läpi vanhempia posteja. Blogini on alusta saakka ollut myös vihattu ja ne vihaajatkin kuitenkin joskus käy salaa katsomassa sivullani että mitä toi nyt taas on jaksanut änkyttää, mutta monelle tämä on myös viihdettä. Viihdettä minä haluankin saada aikaiseksi. Joidenkin mielestä minä olen huonoa viihdettä..sitten on heitä jotka saavat energiaa ja hyvää mieltä. Laidasta laitaan löytyy lukijoita. Minusta on kiva kohauttaa ja hämmentää. En koe kuuluvani normi lifestyle/muoti blogi ryhmään.

- Siviili Didem on löhövaatteissa pyörivä hömppä nainen, joka rakastaa elämän pieniä iloja, vaikka sitä kun mies nosti tänään syliin ja pyöräytti ilmassa. Olen herkkä, hellivä, ystävällinen, toivon toisen parasta, vaadin hellyyttä ja huomioo kotiväeltäni. Elän unelmaani, sitä en peitä. Minulla on rakastava mies, josta olen ylpeä. Ei mua sen takia kannata vihata, koska pidän tästä "helposta" elämästä..joka ei vaadi 8-16 työssä käyntiä. Minä olen äiti...olen töissä melkein koko ajan. Aivan varmasti tulen minäkin tulevaisuudessa olemaan hyödyksi yhteiskunnalle. Mutta koska perusluonteeseeni kuuluu se että minulle riittää että olen hyödyksi mikromiljöölleni (perheelleni) niin ei minua haittaa tämä ratkaisu. Jonain päivänä kuitenkin uskon että teen omaa juttuani tosiaan työkseni ja jolla tienaan. Vaikka minä tienaisinkin, ajatukseni perhemallista pysyy visusti kuitenkin vanhanaikaisena: mies tienaa, nainen hoitaa perhettä.

Meidän perhetilanne on hyvin poikkeuksellinen monista muista. Olemme 3.5 vuotta (koko yhdessäolon aikana) oltu enemmän yhdessä kun 20 vuotta naimisissa ollut pari. Me olemme koko ajan yhdessä. Sitä meidän pitää muistaa arvostaa. Mieheni tekee töitä kotoa ja ei käy melkein koskaan työmatkoilla. Tunnet toisen varsin hyvin ja pitää todella synkata että jaksaa katsella toisen naamaa 24/7. Mikä sen hienompaa että voit aamupäivällä yhdessä lähteä hoplop tyyppiseen paikkaan koko perheen voimin. Tulla sieltä kotiin ja laittaa poika päikkäreille, sen jälkeen puuhailla omia juttuja vähän, niiden välillä heittää läppää ja antaa hellyydenosoituksia. Pötkötellä yhdessä keskellä päivää, suunnitella tulevaa etc etc.

Tämän päivän tekstissäni tarkoitukseni ei ollut mollata 8-16 töissä kävijöitä, vaan kirjoitukseni oli tarkoitettu heille jotka vahvasti ovat arvostelleet minua mieheni rahoilla elämisestä, sitä että en tee mitään järkevää ja sitä että miten mieluummin he ostavat itse laukun, kun ottavat sen vastaan toiselta..eli tässä tapauksessa mieheltään. Koska haluan tehdä viihdettä ja herättää tuntemuksia niin mä näpäytän takas. Ei tarkoita sitä ettenkö itse ymmärtäisi sitä että kaikki elävät ja haluavat eri asioita, mutta tuolla toin väriä tekstiin. Sen voi luokitella ilkeydeksi jos haluaa. Blogini varmasti välillä on sitä. Jos olisin anonyymi joka kirjoittaisi kolumneja lehteen niin uskon että juttuni olisi ennemmin hauskoja kun näin vakavia lukijoiden mielestä. Osittain tietysti ajatukseni ovat todellisia. Jakkupuku tai lääkäritakki ei ole mun pala kakkua.

Toivoisin hieman huumoria lukijat!!   ..mun omat vanhemmat käy 8-16 :) Siskoni käy. Moni ystävistäni käy. Isäni tekee 12 tunnin päiviä. Minä olen käynyt ja varmasti tulevaisuudessa tulen käymään töissä..mutta jos saan itselleni heittää toivomuksen niin toivon työn olevan enemmän flexible. Lapsia rakastan, mutta sen jälkeen kun on oman beibin pyöräyttänyt niin intohimo hävisi siitä että hoitaisi muiden lapsia ja veisi oman toiseen tarhaan.

Moni teistä miettii myös sitä kuinka olen turvannut elämäni jos mies lähtee ja vaihtaa nuorempaan...tai who knows..vanhempaan. Jos rakkautemme sammuu, tai jostain syystä koemme että on parempi kulkea erillään, niin mieheni pitää kyllä huolen siitä että meillä Lucan kanssa on asiat järjestyksessä ja hyvin.


Laukkujen saanti kuitenkin loppuu....OU NOOU. Jotta voin jatkaa näitä laukkupostauksia täytyy varmaan ettii uusi lompakko ..niin kun moni teistä varmasti ajattelee että lompakon kanssa tallustelen elämää.

Rauhoittukaa siellä ruudun toisella puolella. Voidaan ensi kerralla kun olen Suomessa pitää tiedotustilaisuus jossa pääsette kyselemään kysymyksiä suoraan minulta ja voitte samalla myös ilmaista mielipiteenne ;) sehän olisikin mielenkiintoista :) täytyykö ottaa turvamiehet mukaan jos vaikka turpaan tulisi? Nyt oli sarkasmia ja saa hymyillä :)

Puspus, öitä <3


48 kommenttia:

 1. Kihihii laukkuja lisää, jos ei ihmiset oikeesti osaa olla muuta kuin katkeria ja kateellisia. En edes ymmärrä miksi lukea blogia jota vihaa niin paljon että pitää laittaa ilkeää kommenttia tulemaan. Ei varmaan kukaa tulisi oikeasti suoraa päin naamaa sulle päätä aukomaan :D

  VastaaPoista
 2. Sarkasmi on vaikea lakia toiset onnistuu ja sitten on näitä,jotka eivät vaikka kuinka yrittävät.toivotaan nyt,ettei Baronan kassavirrat hyydy niin pääset sinäkin harjoittelemaan tuota sarkasmin taitolajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. D:n mies myi jo jokin aika sitten omistuksensa Baronassa.

   Poista
 3. Jatka samalla asenteella :) Itse saan energiaa ja hyvää mieltä lukiessa blogiasi. Terveisin; kolmivuorotyötä tekevä neiti. Ja jokaisella on oikeus elää haluamaansa elämää, eikä kellään ole sitä oikeutta tuomita.

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida (tokaa kertaa blogiasi) että oliko sekin esim. sarkasmia ja läppää kun kerroit että Key Westiä (jos nyt oikein muistan) esitteli ihana ja PULLEA jenkki nainen (joo ei nyt varmaan sanalleen mennyt näin mutta kuitenkin) tälläiset pienet kohdat särähtää aika pahasti olisit voinut kirjoittaa kyseisestä naisesta että esimerkiksi ihana ja ammattitaitoinen yms mutta takerruit naisen painoon sitten kun ihmiset tulevat kommentoimaan postausta jossa puhut painosta sanot että kuka vaan saa olla minkä kokoinen haluaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos pitää itseään laihana niin miksi ei voisi pitää toista pulleana? ja miksi ei voisi puhua vaikka vaan pulleudesta ja laihuudesta..? eikö saa sanoa itsestään ja muista mitä ajattelee? t: inhottava, ammattitaidoton ja pullea mutten jenkki sentään.

   Poista
  2. Se tais olla ihana pullea mies..mutta toki olisin voinut käyttää hieman sivistyneempää vokabulääriä. Mutta olisiko se sitten minua? Koskakun sanon ihana pullea, niin en tarkoita sitä mitenkään pahalla tai arvostelevasti.

   Kuka vaan saa olla minkäpainoinen ja kokoinen on haluaa, mutta ei se estä minua kirjoittamasta siitä.

   Poista
  3. Ei varmasti estä mutta no kuten sanoin särähti aika pahasti mutta kukin taplaa tyylillään..

   Poista
  4. No voi onpa taas kauheaa sanoa jotakin ihanaksi pullukaksi.. hohhoijaa kun kaikesta pitää tehä aina negatiivista ja ulista niin mitättömistä asioista. Ottakaa ne päänne pois perseestä ja keskittykää olennaiseen.

   Poista
 5. Itse luen tätä blogia, koska pidän tyylistäsi... se on "uniikki" ja sinun näköisesi. Tykkään, että laukut eivät ole massaa vaan löytyy vähän erikoisempia yksilöitä :) Nämä provosoivat tekstit voisi kyllä jättää vähemmälle ja voisit postata paljon asuja! :)

  Kiinnostaisi tietää miten paljon kohtaat kateutta ihan in real life? Ovatko koskaan kaverit/tutut kateellisia ja miten kestät sen? Uskoisin, että elämäntyyliäsi kuitenkin kadehditaan, vaikkei kaverit sitä ehkä myöntäisikään.

  VastaaPoista
 6. Tykkään blogistasi ja siitä että uskallat 'keikuttaa laivaa'. Jotenkin näistä kahdesta viimeisestä postauksesta tuli sellainen kuva, että sun täytyy puolustella valintojasi arvostelemalla toisin valinneita ja vähättelemällä heitä. Sarkasmia Tai ei. Mut tuli sellanen fiilis, että harmi, ei toi Didem sitten ookkaan niin sinut itse miehen siivellä (luksus)elämisensä kanssa. Koska siinä on ollut koko blogin kiinnostavin koukku. Yleensä ne, jotka ovat onnellisia omassa elämässään osaavat arvostaa ja kunnioittaa myös muiden erilaisia valintoja. Jokatapauksessa olet kaiken kaikkiaan kuitenkin piristys blogimaailman nelly-kollaasien keskellä, vaikka ehkä terävin kärki vähän tylsyikin tässä.

  VastaaPoista
 7. Hahah voi että näitä kommentteja täällä! Kyllä mua naurattaa!!
  Ihmiset Hei voisitteko rauhoittua.
  Ensinnäkin haluisin kertoo teille että jos suomenkieli ei oo oma äidinkieli niin saattaa tulla joskus pieniä kirjoitusvirheitä ja väärinymmärryksiäkin jos vaikka joku sana on lauseessa väärässä kohdassa ym...

  Anyway halusin vaan sen teille sanoo et itsekin äitiyslomalaisena nyt lapsi 1v niin on aivan ihanaa vaan olla kotona, lapsen kanssa siivota, kokata, matkustella, hemmotella miestä ja mielestäni miehen kuuluu käydä töissä and provide the family . Thats just how it goes. ..
  Eikä tarvii olla rikas elääkseen tällaista elämää.. just tellin u all readers. .. if u want 2 achieve something in ure life u need 2 start now and not just dream. but Live the dream!
  Joten lopettakaa unelmointi ja tehkää asialle jotain!

  Itse äitiyslomalla, mies opiskelee ja tekee keikkatöitä. .. ja silti minulla on kaikki ja vielä enemmän :) matkustelemme jopa parin kuukauden välein ja meistäkin monesti ihmiset heittää läppää että miten opiskelijalla ja äitiyslomalaisella on varaa matkustella!
  Me itse valitsimme tällaisen elämäntavan!
  Kyse on teidän omista valinnoista !
  Jos haluatte olla töissä 8-16 päivittäin ettekä haluaa toteuttaa unelmiamme , ei meitä haittaa! MUTTA älkää olko meidän valinnoillemme kateellisia!!

  Btw en ajatellut mennä vielä piiiiiiiitkääään aikaan takas töihin.... :D
  gott nytt år Didem !! :)

  VastaaPoista
 8. Didem, älä kirjota siitä mitä muut ajattelee. Ole oma itsesi. Anna ihmisten kommentoida mitä haluavat, ei ne pysty sun päivää pilaamaan sillä. Älä välitä ilkeistä kommenteista, kirjoituksista, älä etsi niitä. Vastaa ainoastaan positiivisiin kysymyksiin. Sulla on hyvä blogi ja olet fiksu nainen, jos joku ei sitä huomaa niin se on heidän mokansa. Menestystä uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa nuorta naisvoimaa! Itse olen juuri mollattu 8-16 työssäkäyvä äiti. Nautin mieheni hemmottelusta, ostin juuri lahjaksi hänelle auton renkaan saman merkkiseen autoon kuin teillä:), lapseni puen (ainakin omasta mielestäni hyvin, mukavasti ja tyylikkäästi) hyvin ja laukut ostan itse. Ja kaikki omasta selkänahasta revitty, olen niin ylpeä itsestäni että olen päässyt elämmässä eteenpäin omin avuin.
  Me kaikki löydämme paikkamme eritavoilla ja täytyy myöntää että ensin loukkaannuin kirjoituksestasi kyynelsilmiin asti. Mutta toisaalta avasit silmäsi sanoillasi, me olemme erilaisia ja uskaltakaamme olla ylpeitä siitä. Ihanaa perjantaina ja halaus täältä pakkasten keskeltä!

  VastaaPoista
 10. Olen lueskellut blogiasi hetken ja tähän oli pakko kommentoida. Iso peukku ylös tälle! Ainahan mielipiteitä saa olla ja niitä erityisesti on, kun on syytä katellisuuteen. Entäs sitten? Pidät elämästäsi ja mielestäni tämä saa näkyä sekä kuulua. Suomessa jaksetaan aivan liikaa vähätellä omaa onneaan. Mielestäni niin turhaa! Tsemppiä! Ja jatkossakin blogin seuraajiin ehdottomasti kuulun :)

  VastaaPoista
 11. "Voidaan ensi kerralla kun olen Suomessa pitää tiedotustilaisuus jossa pääsette kyselemään kysymyksiä suoraan minulta ja voitte samalla myös ilmaista mielipiteenne ;) sehän olisikin mielenkiintoista :) täytyykö ottaa turvamiehet mukaan jos vaikka turpaan tulisi?"

  Repesin nauruun tolle ja itse ainakin ymmärrän täysin sarkasmin ja mustan huumorisi. :D

  Itse elän hyvin erilaista elämää: olen akateeminen, toista maisterin tutkintoa tekevä uramotivoitunut nainen, mutta meillä on kanssasi myös yhteistä esimerkiksi äitiyden ja muotikiinnostuksen myötä. Käyn säännöllisesti lukemassa blogiasi ja pidän siitä kovasti, vaikka tilanteesi onkin osittain täysin erilainen kuin minulla. En ymmärrä miksi kaikkien pitäisi olla samasta muotista - erilaisuushan on rikkaus!

  Hienoa, että olet rohkeasti oma itsesi, koska Suomessa tyytyväisyys itseensä ja onnellisuus leimataan aina narsismiksi ja annetaan syyttä paljon lokaa niskaan, mikä on sääli. Ehkä sen takia Suomessa ei esimerkiksi uskalleta perustaa yrityksiä toivotussa määrin ja ihmiset eivät uskalla toteuttaa itseänsä?

  Annetaan kaikkien kukkien kukkia ja rohkaistaan ihmisiä vapaasti nauttimaan elämästään! Sinä olet Didem tästä hyvä esimerkki, jatka vain innokkaasti bloggausta. :)

  VastaaPoista
 12. Eli sä olet ts. nettitrollaaja, mutta teet sen omalla nimelläsi? Ok, mutta oikeasti Didem, sarkasmi on vaikea laji ja sä et osaa sitä vielä tarpeeksi hyvin. Opettele kirjoittamaan... ja siihen asti koita aikuistua. Onko sun miehes samanmoinen leija, vaiko vaan niin tyhmä ettei tajua tuollaisten kirjoituksen vahingoittavan myös hänen mainettaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ERITTÄIN SAMAA MIELTÄ!!!!!!! Tyttörukka kaivaa aika syvää kuoppaa itselleen blogimaailmassa.

   Poista
 13. Voi ei Didem sarkasmi ei ole vahvin lajisi...nyt vaihda jo levyä, selväksi tullut jo aikaa sitten. Mitä Lucalle kuuluu? Mitenkä puheen kehitys kun on monta kieltä etenee? Kuvasta ois kiva välillä kuulla juttuja :)

  VastaaPoista
 14. Lainaan yllä olevan kommentoijan sanoja: ''Didem, älä kirjota siitä mitä muut ajattelee. Ole oma itsesi. Anna ihmisten kommentoida mitä haluavat, ei ne pysty sun päivää pilaamaan sillä. Älä välitä ilkeistä kommenteista, kirjoituksista, älä etsi niitä. Vastaa ainoastaan positiivisiin kysymyksiin. Sulla on hyvä blogi ja olet fiksu nainen, jos joku ei sitä huomaa niin se on heidän mokansa.'' Menestystä uuteen vuoteen! << Nimenomaan:) Sun ei mun mielestä tarvi selitellä sun tekemisiä tai ajatuksia noin paljon muille! Sehän riittää, että itse tiedät miten asiat ovat.. Ja mielestäni joku kritiikki onkin ollut ihan asiallista:) En tarkoita mollauksia vaan rakentavasti esitettyjä kommentteja. Jos minulle tulisi tuon verran kritiikkiä, niin miettisin, että voiko siinä olla perää. Tutkiskelisin itseäni ja ehkä muuttaisin käytöstäni joltain osaa.. Mielestäni sinunkin tulisi osata ottaa vähän kritiikkiä vastaan :) En tarkoita tällä yli meneviä herjauksia yms, mutta tiedät varmaan missä menee hyvän ja huonon kritiikin rajat! Jos selittelet hirveästi tekemisiäsi ja puolustelet elämääsi, ihmiset helposti kyseenalaistavat sen. Miksi selitellä noin paljon omaa elämääsnä jos kokee sen itse hyväksi.. Tämä on mielestäni rakentavaa palautetta, jonka toivottavasti luet:) Sinulla on varmasti ihanteellinen perhe ja elämäntilanne ja jotkut ovat ehkä kateellisia ja antava kritiikkiä.. Kaikkea hyvää sinulle muuten! :) Tykkään lukea sun blogia! Pieni kritiikki ei ole koskaan pahasta, siitä voi vain oppia ja muuttaa itseään katsomalla peiliin:) (Tyhmät ja törkeät kommentoijat voisivat sijastaan pitää suunsta kiinni)

  VastaaPoista
 15. samaa mieltä anon kanssa, jos meinaat upottaa oman laivan, niin älä upota miehesi laivaa.
  tottakai kaikki "maine" valitettavasti päätyy ennakko oletuksiin.
  ja sinulla ei tällä hetkellä ole suomen sympaattisin blogi status todellakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogididem ei ole varmaan sympaattisin, mutta oikea Didem on Suomen sympaattisin :) <3

   Poista
  2. Niin oletkin privenä<3

   Poista
 16. Terve Didem! Kirjoitit tuossa aikaisemmin kuinka Isäsi painaa 12h päivää ja siskosi ja ystäväsi ns. 8-16 päivää!! Herääkin tässä kysymys kuinka KEHTAAT IHAN OIKEASTI KEHTAAT täällä vähätellä ja puhua ikävään sävyyn meistä "normaaleista kaduntallaajista" tylsissä työvaatteissamme. Hyvänen aika Didem! vaikka oletkin päässyt maistamaan makeaa elämää kultareunuksin varustettuna niin PIKKUISEN KUNNIOITUSTA niitä kohtaan jotka tekevät kaikkensa selviytyäkseen arjen huolista ja yrittävät parhaalla mahdollisella tavalla kasvattaa lapsensa. Olen itseasiassa useasti käynyt Isäsi työpaikalla kebabilla ja harvoin näkee niin ahkeraa ja kunnioitettavaa työmoraalia kuin mitä hänellä on! Seuraako perheesi myös blogiasi? Tietävätkö he todella mitä tänne kirjoitat!? Myös olen useamman kerran ihmetellyt, että kirjoitatko itse blogisi vai tarkistaako joku/ saneleeko millä sanoin kirjoittaa? tarkoitan, että joissain teksteissä on selvästi huomattavissa käytettävän tietynlaista sanastoa mikä ei jotenkin oikein istu sun normaalisti kirjoittamaan tekstiin :) Mukavaa viikonloppua kuitenkin ja sinuna ehkä keskittyisin olemaan sitten se "hömppä ja ihana päänrapsuttelija miehesi palvoja" kuin kirjoittamaan ihmisiä epäkunnioittavalla ja loukkaavalla tavalla. Et varmaankaan halua itsellesi kuitenkaan näin huonoa julkisuuskuvaa mitä nyt olet kovaa vauhtia itsellesi luomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse kirjoitan blogiani :) hassu ajatus!

   Olen monta kertaa lukenut tämän pätkän joka sai teidät raivostumaan:

   "Te jotka olette sitä mieltä että jeeejee ihana istua päivästä toiseen 8-16 ja ostaa itse se oma laukku (itse tienatuilla rahoilla) joka sitten keikkuu olalla kun kävelette töihin tylsässä työasussanne ja tuomitsette minun elämäntyylini, koska otan rakkaaltani lahjat ilomielin vastaan ja olen hänen elätettävänä. Jos mulla olis palkka, niin mä käyttäisin sen mieheeni ja poikaani. En mä saa mitään kiksejä siitä että olen itse voinut ostaa jotain itselleni. Ps. Olen siis ostanut itselleni laukun joksus. Ei edes iskän rahoilla, vaan omalla palkallani."

   Vetoan "teihin" eli niihin ihmisiin jotka ovat moittineet minun elämäntyyliä ja sitä kuinka voin olla tekemättä mitään ja ottaa laukkuja vastaan. tämän tyyppisiä kommentoijia on blogissani ollut jonkun verran. Tässä nyt heitän takas astetta hevimmän setin (ja aiheutan sillä vihaa, koska suurin osa ihmisistä käy 8-16 töissä) mutta tarkoitukseni ei ole loukata, olla arvosteleva, olla epäkunnioittava. Jos olen ollut sitä, niin pyydän anteeksi. En oikein osaa selittää miten omassa päässäni ajattelin tuon tekstini, niin että saisin pointtini selväksi.

   Mun ei ehkä kannata selitellä myöskään hirveesti tänne teille anonyymeille jotka tuntee mut ainostaan blogin kautta. ..ystäväni ja perheeni tietää minut, millainen olen, miten ajattelen asioista.

   Ainakin näpäytin takas..ja se näpäytys paisui hurjan suureksi.

   Samoin ajattelen isäni työmoraalista. Hän on maailman epäitsekkäin ja ahkerin ihminen <3

   Poista
  2. Tämä vastauksesi ei mielestäi puolustanut edelleenkään ensimmäisen anonyymin kommenttia/kysymystä, kun tosissaan "korostit" sitä -tylsissä vaatteissa..- siinä myös niin eihän se tarkoita että näillä (joita osoitit tuolla textin pätkällä) työhiirillä olisi kuitenkaan huonoa tyyliä (tai muutakaan surkeeta) elämässään vain siksi että he tekevät rutinoitua työtä... Kannattaa näpäyttää asiallisesti ja aikuismaisesti takaisin jos haluat "voittaa taistelun anonyymien arvosteluja vastaan", muista että blogisi pyörii sinun ympärilläsi ja sinä olet täydessä vastuussa siitä minkä kuvan annat itsestäsi. Tämä kuullosti nyt varmasti hyvin negatiiviselta kommentilta minulta mutta ihan neutraalilla ja rauhallisella äänensävyllä sen sinulle sanoisin jos tämän voisi sanoa "äänikommenttina".

   Poista
 17. Käyn itse töissä 6-14, ja silti tuntuu että mieheni elättää meidät. Hän myös vie minua paikkoihin, missä en ole ollut. Huolehtii koirastamme ilman että pyytäisin, siivoaa kotia. Nautin tästä, ja toki haluaisin itsekin olla vain kotona, niinkuin sveitsissä olin vuosi sitten. Käyn töissä, että saan maksettua tyhmänä ottamani opintolainan pois, jotta jäisi rahaa säästöön yms.
  Luen blogiasi, elät elämää, millaista minä valehtelematta haluaisin myös elää. Ehkä vielä jonain päivänä.
  Tsemppiä, ja elä niinkuin haluat! Musta oit upee mimmi ja rakastan lukea tätä blogia, kuulla miten sulla menee, missä menette etc.

  VastaaPoista
 18. Voi ei. Eksyin blogiisi ja täytyy sanoa, että surullista. Olet nuori ja kaunis nainen, joten älä pilaa tulevaisuuttasi. Itse ainakin sinuna hyödyntäisin tuon ajan jonka kotona oleminen mahdollistaa! Luo uraa vaikka muotisuunnittelijana tai oikeasti ota joku prokkis itsellesi. Mielestäni tämänkaltainen blogi vaan saattaa sinut noloon valoon ja tulee enemmänkin myötähäpeän fiiliksiä. Aika moni muukin nainen saa mieheltään laukkuja sun muuta, ei se nyt niin ihmeellistä ole. Mielestäni turhaan korostat asiaa täällä, korostuksen sijaan kerro vaikka enemmän kyseisestä laukusta ja muusta siihen liittyvästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattais lukea paria postausta pitemmälle ennen kuin tulee tänne voivottelemaan.. Eiköhän hän ole monta kertaa tuonut ilmi, että haaveissa ja ilmeisesti myös kehitteillä tällä hetkellä jotain omaa proggista liittyen muotiin (blogin lisäksi siis).

   Poista
 19. Sarkasmi on vaikea laji,jätä se muille, jotka sen paremmin hallitsevat. Sinun sarkastisiksi tarkoittamasi kirjoitukset antavat sinusta vain hölmön kuvan. Olet kaunis ja sinulla on söpö lapsi,elä unelmaasi, älä todistele muille jatkuvasti paremmuuttasi,se ei kaunista ketään. Et ehkä ole "se penaalin terävin kynä" mutta joistakin kirjoituksista sinusta huokuu todella symppis tyyppi. Ota rakentava kritiikki vastaan,kaikki negatiivinen palaute ei ole kateellisten panettelua. P.s sinulla on todella kauniit silmät !

  VastaaPoista
 20. Elämäntyylissäsi ei ole mitään vikaa, ja uskon että olet aika kiva tyyppi persoonana. Eikä lahjojen vastaanotossakaan ole mitään vikaa - tunnearvoa varsinaisen valuaation päälle!
  Mutta. Sarkasmi on vaikea laji. Et ole erityisen hyvä kirjoittamaan; ehkä se on kielikysymys, suomen kielen nyanssit ja tekstin rytmitys ei toimi. Sen vuoksi aiemmasta tekstistäsi monet vetää herneen nenään. Se on kirjoitettu tökerösti, ei hauskan sarkastisesti. Käyn joskus kurkkimassa täällä koska miehesi on tuttu, mutta en jaksa koskaan lukea säännöllisemmin lähinnä onnahtelevan tekstin vuoksi. Jos blogiura kiinnostaa enemmän, oletko harkinnut vaikka kirjoituskurssien käymistä? Monet ammattikirjailijathan käy sellaisilla myös, treenaamassa parempaa otetta, tekstin sujuvuutta, tyylilajeja. Jaksamista kaiken kommentoinnin keskellä, poimi onkeen rakentavat vinkit, ja unohda sisällyksetön paska! :)

  VastaaPoista
 21. Apua.... en todellakaan ymmärrä näitä luxusrouvia, jotka ei ole koskaan elämässään suorittanut mitään. Oletko mitään kouluja käynyt? Miten aiot turvata oman tulevaisuutesi jos mies lähtee lätkimään? Kauneudella sä pärjäät ehkä seuraavat 10v.. mutta sen jälkeen .. Mitäs sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lue vanhoja postauksia ja mieti miksiköhän Didemillä on breikki tai alan vaihto opiskeluissa:D

   Poista
 22. Moikka Didem!

  Keskustelu käy täällä niin kiivana, että koin tarpeekseni jättää itsekin ensimmäistä kertaa kommentin blogiisi. Minua eivät kommenttisi oikeastaan ärsytä ja käynkin blogissasi säännöllisesti juuri siksi, että se on oikeasti viihdyttävä :) , Ymmärrän pointtisi siitä, että näpäytät sinua arvostelevia samalla mitalla takaisin. Toisaalta samaan aikaan epähuomiossa piikittelit suurinta osaa lukijakunnastasi. En tosin ymmärrä, miksi heidänkään pitää niin kovasti loukkaantua?? Itse olen opiskelija ja voin toistaiseksi vain haaveilla moisesta luksuksesta, mutta silti en ymmärrä, miksi minun pitäisi ottaa teksteistäsi itseeni. Toisaalta kaikki kriittisistä kommenteista tuskin on pelkästään kateellisten lässytystä, ehkä voit ottaa asialliset kommentit myös rakentavana kritiikkinä, niin kuin ilmeisesti olet tehnytkin :)

  Sarkasmi on toden totta vaikea laji ja etenkin kirjoitetusta tekstistä sitä voi olla vaikeaa tulkita - lisäksi osa ehdoin tahdoin tulkitsee kaiken nurimpäin!

  Vaikutat oikeasti symppikseltä tyypiltä, jolla on potentiaalia vaikka mihin! Ensin mieleni teki suositella, että varoisit liian voimakkaita, helposti väärinymmärrettäviä heittoja, mutta toisaalta ne ja niiden aiheuttamat kommenttiryöpyt ovat oikeastaan juuri se blogisi viihdyttävin anti :D Joten jatka tavalla, jonka parhaaksi itsellesi näet! Kiva että olet viimeaikoina päivitellyt usein.

  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! :)

  VastaaPoista
 23. Haluaisin tietää miksi miehesi poisti instasta kuvan laukusta (siis samasta laukusta josta kirjoitit) Mieheni tekstin mukaan laukku oli ostettu "jotta riitä olisi lyhyempi" Sinun tekstin mukaan sait se noin vain rakkauden osoituksena. No toki sovintolahjakin on rakkautta... Onko onnesi ja rakkautesi oikesti sitä mitä kirjoitat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pyysin häntä poistamaan sen, koska se läppä ei aukea tuntemattomille ja arvelin että siitä saattaa tulla kyselyjä.

   Poista
 24. Hei Didem ja muut samanlaisesta elämästä haaveilevat nuoret naiset,

  Helppo elämä houkuttaa, kun ei oikein tiedä mitä elämältä haluaisi. Olisin itsekin voinut vähän yli 20-vuotiaana tehdä samanlaisia valintoja. Jossain vaiheessa noin 35-vuotiaana viimeistään huomaa että ulkonäkö alkaa auttamatta rapistua ja moni ovi työelämässä on sulkeutunut. Lastenhoidonkaan taakse ei voi loputtomasti piiloutua. Nainen tarvitsee oman ammatin, jolla voi edes tarvittaessa elättää itsensä! En tällä elämänkokemuksella ikinä haluaisi, että omasta tyttärestäni tulisi trophy tyttöystävä jollekin rikkaalle miehelle. Kaikkea hyvää teille joka tapauksessa, halusin nyt sanoa tämän, jos se saisi jonkun miettimään. Muistakaa, että mikään ei estä olemasta kaunis, fiksu ja äiti samaan aikaan! Jos pystyy itse elättämään itsensä on elämässä paljon vapaampi.

  VastaaPoista
 25. Et ole lahjakas kirjoittaja joten jos muka oikeasti yrität "luoda viihdettä" ja olla sarkastinen niin epäonnistut siinä täysin. Juttusi eivät tunnu aukeavan muille joten et selvästikään osaa ilmaista itseäsi kirjallisesti. Teksteistäsi saa sellaisen vaikutelman että olet äärimmäisen TYHMÄ ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa sinustakin kommenttisi perusteella!

   Poista
 26. Ja sinä Edison, kirjoita sama kommentti på svenska ilman sanakirjaa. Ei ole niin iisiä vai mitä;)

  VastaaPoista
 27. rehellisesti, olisitko miehesi kanssa yhdessä jos hänellä ei olisi rahaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! IHAN REHELLISESTI: NIIN OLISIN! olisin vaikka asuttais teltassa. Hän tekee jokaisesta päivästä erilaisen, hän on sosiaalisesti ihailtavin henkilö ketä tiedän, fiksuin ja osaa jutella kaikesta. Maailman hauskin ja hauskuttaa muita. Super isä! Mieheni käyttää älyään ja ääntään paljon aina ja se on ihailtavaa. Hänellä vain sattuu olemaan rahaa, koska on sen työllään ansainnut. Kuvailisin näin meitä: kaksi hassua jotka tekee extempore telttareissuja metsään, laulaa yhdessä karaokea, minä olen silti se prinsessa ja mieheni hupparimies. Me vaan synkataan..<3 myöskin mieheni vanhoillislestadiolaisuus tausta on merkittävä asia minulle. Hänellä on sisimmissään arvot kohdalla. Mikä tärkeintä: mulla ei ole ikinä ollut näin hauskaa kenenkään miespuolisen henkilön kanssa!!! :))))

   Poista
  2. hui tuli pitkä <3 mutta kirjotan tätä nääääin isolla hymyllä. Olen ehkö liiankin rakastunut. 3,5 vuotta ollaan oltu yhdessä.

   Poista
  3. Hyvä<3 varmistin vain ja nyt voin lukea blogia taas ilman huolen häivää!;)

   Poista
 28. Hei nyt ihan oikeesti!!! Tää kiusaaminen on mennyt IHAN YLI! Suomessa toi nettikulttuuri on kamalaa kun riehutaan kun pellossa kun ei kehdata mitään sanoa oikeassa elämässä niin kaikki paska puretaan netissä viattomiin ihmisiin kun on paha olo. Onneks en oo asunu Suomessa melkeen neljään vuoteen, opiskelen briteissä ja oon onnellinen täällä, Suomessa yläaste oli ihan helvettiä, mua kiusattiin koska isäni sattui tulemaan hyvin toimeen ja olin pitkä ja laiha.
  Ja oikeesti turha sanoa että toi netissä haukkuminen on oikeutettua, koska oot perustanut blogin, se on kulttuuri Suomessa mikä tulee kodista ja kasvatuksesta! Se, että uskallat menestyä, ja pitää kaunista, esteettisesti miellyttävää blogia niin ei todellakaan ole mikään syy lytätä ihmisiä tolleen! Ihan pahaa teki kun erehdyin lukemaan vauva.fi palstaa, ne haukkuu ihmisiä nimimerkin takana, sellasia ihmisiä jotka uskaltaa olla omalla nimellään esillä.
  Ymmärräthän, please, että sua haukutaan koska olet a) onnellinen b) harvinaisen, pökerryttävän kaunis c) onnellisessa parisuhteessa ja erityisesti pahin Suomessa d) hyvin toimeentuleva! Mikään vaan ei oo niin julma tai häikäilemätön, kuin kateellinen nainen toiselle naiselle.
  ÄLÄ ANNA noiden ihmisten pahoittaa mieltäsi! Älä anna hetkenkää mielenrauhaasi niille! Koita olla lukematta niitä, jos vaan pystyt.
  Uskon, ettet pahemin niin teekkä, mut tuhat neulanpistoa sattuu enemmän kuin yksi läimäytys, ja kyl mulla ainakin tekis tosi pahaa lukea jotain roskaketjuja itsestäni. Ihan siksi, että olen elävä hengittävä ihminen jolla on tunteet.
  Take care, hold your head up and enjoy your beautiful baby and husband. Just know there are many people who love your style <3 xx

  VastaaPoista