expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 24. tammikuuta 2014

KIRPPISPÖYTÄ NR. 344

Meillä on ollut jo vuosia kirppispöytä Riihimäen FEMMATORI kirppiksessä ja paljon vakkariasiakkaita.  Tämä on äitini harrastus ja hän käy lähes päivittäin järjestämässä vaatteet nätisti. Monesti kirpputoreilla ei välitetä lainkaan siitä kuinka toisen tavaroita/vaatteita "kohdellaan" ..ihmiset jättää vaatteita toisten pöydille tai muuten vaan viskaa ne takas rumaan kasaan.

Myynnissä on Deryan, Lucan ja minun tavaroita. Juuri eilen äitini soitti ja kertoi lähetykseni saapuneen. Sveitsistä lähti kaksi isoa laatikollista kankaanpalasta. Käykää katsomassa. Jonkun verran täysin käyttämättömiäkin vaatteita myynnissä.

Pöytä sijaitsee aivan kassojen ja pukuhuoneiden vieressä. Pöytä nr 344 :)

Hyvää viikonloppua kaikille <321 kommenttia:

 1. Heippa Didem!

  Luen blogiasi aivan ihastuneena.Olet mielestäni äärimmäisen nokkela,sanavalmis ,napakka ja älykäs kirjoittaja.Lahjakas kerrassaan,huumorisi ei vaan avaudu kaikille ja hyvä niin :)
  Olen itse 40+,kolmen lapsen äiti ja asunut paljon ulkomailla.
  Ja miehen elätettävänä,Lapset ovat mun ``urani``,yhteisesti sovittu niin. Eikä asia ole käynyt mitenkään itsetunnolleni,päinvastoin,nautin ainutlaatuisesta mahdollisuudesta.Lapsi/lapset kyllä täyttävät päivän ja jos on mahdollista satsata myös omaan laatuaikaan,miksipä ei tekisi näin.Rikkaita emme ole,mutta usein se on myös valintakysymys -mitä haluaa .
  Ulkomailla asia on simppeli ja normaali;mies elättää perheen.Kukaan ei lotkauta siitä korvaansa.Hyvät ihmiset,se on usein vain YKSI elämänvaihe.Lapset kasvavat,oma minä kehittyy,Tulee erilaisia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia.
  Mikä ihmeen tarve meillä naisilla (useimmiten naisilla) on halu lokeroida kaikki naiset samaan muottiin,Ja jos et tähän joukkoon kuulu,sinut pitää `teilata``.

  Itse arvostan kotiäitiyttä suuresti,mikään ei ole sen tärkeämpi valinta.Ja jos ei ole lapsia ja haluaa elää miehensä rahoilla,SO WHAT!
  Jokaiselle tekisi hyvää katsoa maailmaa vähän kauempaa,jotta näkisi lähelle.Kyllä täällä on tilaa meille kaikille ,kaikkine omituisuuksinemmekin.

  Didem,olet minusta yksi maailman kauneimpia nuoria naisia ja se itsevarmuus mikä sinusta loistaa .on ihan mahtavaa! Se on niin epäsuomalaista,että on varmaan yksi syy siihen törkypostiin,mitä saat.
  Mutta se kantaa sinut vielä pitkälle,keep going!
  Innolla odottaen postejasi,
  eräs miehen rahoilla elävä kotiäiti,ja siitä suurella sydämellä nauttiva S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pointsit kirjoituksellesi ja kotiäitiydellesi:) Ne joita kotiäitinä oleminen ja miehen rahoilla eläminen rassaa, saisivat siirtyä lukemaan muita blogeja. En ymmärrä miksi te kidutatte itseänne, lukemalla Didemin postauksia.

   Poista
  2. Luin tämän kun olimme matkalla hiihtää tänään. Automatka meni suuresti hymyillen ja innostuneesti, kiitos kirjoituksellesi S. Meidän kaikkien housewaiffienan pitäis ottaa get together ilta joskus shamppanjan kera ?! ;) uuuh

   Poista
 2. Sulla on instagramin puolella kivoja kuvia. Olisi kiva jos postaisit niitä myös blogiisi, muutaman lauseen kanssa. Tuo W-pusero instassa on AIVAN huippu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! I try :) Huomasitko postaukseni tänään? :)

   Poista
 3. Hei, olen kirppispöytänne vakituinen asiakas kavereineni. Aivan ihania uusia tai kerran käytettyjä vaatteita olen ostanut sieltä.Pöytänne on kirppiksen ehdottomasti paras. Kiva kun lähettelet sieltä sveitsistäkin vaatteita myyntiin:)

  VastaaPoista
 4. Miksi et anna osaa vaatteistasi hyväntekeväisyyteen/UFFille kun niitä niin paljon käyttämättöminä myyt? Yleensä ihmisille annetaan myös eikä vaan myydä ja oteta rahoja pois! UFFista olen tosin välillä kuullut että myyjät ottavat itse sieltä ennen kuin laitetaan myyntiin mutta silti. Kun kerran teillä vakkaripöytä on. Etkö sä joskus ostanut vaatteita, käyttänyt kerran ja vienyt takaisin kauppaan? Näin siis kuulin. No kukin tavallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erehdyt kyllä henkilöstä. En osta käytä ja palauta vaatteita..en edes ymmärrä kuka sellaista tekisi. Mutta ostanut olen käyttänyt kerran ja antanut kavereille tai kirppikseen myyntiin.

   Poista
  2. Voi jösses. Seuraavaksi varmaan joku anonyymi syyttä Didemiä ja Deryaa varastamisesta, kun kirppisrekissä roikkuu joitain uusia vaatekappaleita. Anna mun kaikkii kestää. Mistä näitä urpoja riittää:D

   Poista
  3. Kyllä niitäkin yllättävän paljon tulee vastaan! Olen joskus ollut töissä vaatekaupassa ja nuoret tytöt ovat yrittäneet tuoda vaatteita takaisin vaikka niistä selvästi näkee että on käytetty! Tämä ei ollutkaan lähiaikojen juttu vaan monta, monta vuotta sitten kuulin!

   Poista
  4. Minäkin olen kuullut kaikenlaisia juttuja elämäni aikana ;)

   Anyways..onneks mulla on ollut äiti joka on ostanut koko lapsuuden, nuoruuden ja jopa vähän aikuisiässäkin vaatteeni. Vaikka itse olen myös teininä pyörinyt kaupoissa, niin ei ole kyllä kuulunut tapoihini harrastaa tuommosta. Vaatekomeroni oli kuin vaatekauppa..:)

   Poista
 5. Olen ostanut pojalleni vaatteita teidän pöydästä ;-) toivottavasti niitä tulee enemmän sinne vielä! Sinun ja siskosi vaatteet ovat vain liian pieniä minulle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulee myös Lucan vaatteita enemmän. Minkä ikäinen poika sinulla on? :)

   Poista
 6. MIKSI ANTAA Uffille -joka itse tekee omaa voittoa niistä vaatteista, kun voi paljon mielummin ansaita vähän edes takaisin sen miknä on itse niihin vaatteisiin joskus rahaa laittanut??? HALOOO!! Hyvä ja kaikille osapuolille järkevin ratkaisu tuo oma kirppispöytä! P.S. Onneksi en ole Didemin tai Deryan kokoinen.. olisi varmasti kamala kiusaus ostaa teidän kaikki kivat vaatteet... M -kokoisena se jää kuitenkin vain haaveeksi.. =D

  VastaaPoista
 7. Mieluummin olen normaalin kokoinen ja terve kuin sairas anorektikko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu että olet sinut vartalosi kanssa. Niin kuin me monet muutkin TERVEET xs-kokoiset:D
   Özgunin siskosten kirppispöytä on jo ihan legenda riksussa. Ihania vaatteita<3

   Poista
 8. Onks toi teiän pöytä siis ihan jatkuvasti siellä vai vaan jonkun tietyn aikaa?:) Mietin vaan jos tänä viikonloppuna menis tsekkaamaan tarjontaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on siellä jatkuvasti :) Tervetuloa katsomaan. Kerro jos jotain tarttui mukaan :))

   Poista