expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 20. elokuuta 2014

I love this LOOK

Kauluspaita inspiksen sain Stefulta pari päivää sitten..
Rakastan tuota Dolce&Gabbanan laukkuani ja Louboutin korkoni ovat mukavat, mutta koska liikun 2 vuotiaan kanssa niin korot ovat mukana rattaissa. Koko ajan ei pysty sipsuttelee loubutineissa vaikka kuinka mieli tekisi!!

Jos näkisin itseni kadulla..ihastuisin tosi paljon tähän asukokonaisuuteen.

Mitä mieltä lukijani ovat? ..Vihaajatkin saa vastata ;)

Valokuvat: Heli Santala

18 kommenttia:

 1. Mä en ihan lämpene tälle luksusvaattet vs street look. Lähes rikkinäiset farkut ei ole mun juttu, mutta pisteet upeistä sääristä, paremmat sun pääl ku muiden ainakin. Parhaat asusteesi ovat tietysti sinä itse sekä Luca. Mietin kun puet poikasi niin nätisti, miten? :D mulla vähän vanhempi suostuu vaan pitää verkkareita ja mukavia vaatteita, todella tarkka siitä mitä voi päälle laittaa ja hatut ei millään pysy päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään :) Kiitos kehuista!! Teen vaikka postauksen lucasta ja hänen pukeutumisestaan. Luca on tottunut hattuihin ja pipoihin jo alusta saakka...tyyppi varmaan luulee et se vaan kuuluu perusvarusteisiin :D vaippa ja hattu...same thing..yhtä pakollinen..heh :)

   Poista
 2. Ihana!!!!!! Jos saa udella, mistäs nuo äärimmäisen täydelliset farkut hankittu ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos!!! joo saa udella, ne on Zarasta :D ylläri!!

   Poista
 3. Moi! Voisitko joskus tehdä postauksen myös lucan vaatteista ja teidän rattaista? Tämä rataspyyntö tuntuu varmaan oudolta, mutta itse aina vauvan ja rattaiden kanssa kulkevalle ne ovat tärkeä somiste! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toki..:) ja mä oon samaa mieltä että rattaiden pitää näyttää tyylikkäiltä.

   Poista
 4. Erittäin hyvältä näyttää!! Tykkäisin lookista ihan itsellänikin :)

  VastaaPoista
 5. Upea look! Casual but so stylish! Nimenomaan tykkään sun tavasta yhdistellä vaatteita rennosti ja leikkiä tyylillä. Panosta vaan kuviin, että joku muu ottaisi ne, jotta kokonaiskuva välittyisi paremmin. Kannat itsesi kauniisti ja hyvällä tavalla itsevarmasti.
  Ja postaile please lisää, oletteko lähdössö taas jouluksi reissuun? Reissuista on kiva lukea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun te jaksatte kehua näitä laadukkaampia kuviani..jota on harvoin ollut tarjolla :D haha. Vielä ei tietoo missäpäin maailmaa ollaan jouluna :)

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Kiva että blogaat nyt aktiivisemmin:)

  Eikö sinulla ole vakipöytä femmatori -kirppiksellä? Teillä on aivan ihania vaatteita siellä ja tänään bongasin LV:n Neverfull laukun, ja teillä on ollut aikaisemminkin LV:n laukkuja myynnissä. Onko teidän laukuista mahdollista saada ostokuittia tai jotain muuta tositetta aitoudesta? En löytänyt Neverfullista date codea, mietin että onkohan se vanhempi malli johon niitä ei ole vielä laitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mammalla on siellä pöytä ja hän myy Deryan, Lucan, minun ja kai omiakin vanhoja juttuja. En myy laukkujani siellä kirppiksellä..ainoastaan vaatteita ja kenkiä. Joten minun neverfull siellä ei ainakaan ole.Tiedän että äidilläni on olemassa sellainen iso weekend bagi omasta nuoruudestaan, mutta ehkä se ei ole siellä myynnissä. Äitini kirjottaa lappuun erikseen AITO jostakin tuotteesta ja yleensä varmaan hinnastakin voi päätellä onko se aito vai ei. Myös minun tavarani on merkitty Didem nimellä. :)

   Poista
 7. Eipä muuta kuin, että housusi ovat hirveät.

  VastaaPoista
 8. Yhdistelmä trashed denim ja Louboutin ei vaan voi mennä vikaan :) Erittäin rock!

  VastaaPoista
 9. Minusta nuo housut ihan kamalat, tykkäsin jos olisi vähemmän revityt.
  Sinun kauniiseen vartaloosi ne passaa silti Didem <3

  VastaaPoista
 10. Supermakee kokonaisuus. Tsemppiä sulle blogin pitoon, oot upea, rehellinen nainen, älä välitä kateellisten trollauksesta. t. Niina

  VastaaPoista