expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 19. elokuuta 2014

OOTD - Zara, Mango & Chanel


Tämän aamun puuhiin kuului puuron, kahvin ja smoothien lisäksi pyykinpesua, kirppisvaatteiden lajittelua, kaapon katselua, Stefun kanssa skypttelyy ja kynsien lakkailua :)

Lähdemme kohta ajelee Sihlcityyn Luca deittini kans.sa ja sitten leikkipaikkaan. Lounaaksi tekisi mieli jotain aasialaista.

xx

5 kommenttia:

 1. Postaustoive: video postaus, jossa kerrot kesästäsi ja esittelet ostamiasi tuotteita? Oletko muuten tehnyt asuntopostausta videolla? Jos olet täytyy kahlata postaukset läpi:) kivaa tiistain jatkoa Didem!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkitsen :) En ole tehnyt asuntopostausta, enkä usko että teen sitä...sorry. Katsotaan tulevaisuudessa..mut jonkun videopostauksen voin tehdä kyllä. Ne taitaa olla muutenkin suosittuja :)

   Poista
 2. Mahtavaa kun postailet nyt näin usein! Susta oli Blond Rivets blogissa ihan mielettömän upea kuva, aivan tajunnanräjäyttävä festarilook ja upea sinä :) Voi kun saisit jonkun näpsimään susta asukuvia, niin paljon parempaa kamaa mitä itse kännyllä otettuna. Mut tietty nämäkin kelpaa paremman puutteessa ;) Onko sulla muuten kesältä kivoja asukuvia joita voisit vielä näin jälkikäteen jakaa? Jos oisin muutaman kilon kevyempi, niin tahtoisin heti kärppänä tonkimaan sun kirppispöytää! Sulla on ainakin söpö deitti lounaalle tiedossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kaisa..mitä kuuluu? joo oon taas blogiboogissa :D se kuva jonka Kira otti oli ihan huikee..kiitos kehuista :) Katson läpi mun kaikki 4500 kuvaa iphonessa joku päivä ja voin tehdä postauksen sit kesän asuista.

   Poista