expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 23. elokuuta 2014

Leveät lahkeet pikkusessa vartalossa.

Omistan pienen pepun ja laiheliini jalat. Minulla on 168 cm pituutta ja pitkät jalat. Ajattelin aikasemmin kuitenkin että tällaiset housut sopivat vain 180 cm pitkille malleille, mutta korkojen kanssa kun näitä löysiä, suoria raita housuja Zarassa uskalsin kokeilla, peilikuvani ihastutti itseäni. Housut istuivat hyvin kapealle lantiolleni ja eivät jääneet roikkumaan pepusta. 

Tämä asu on kesäkuussa otettu. Olimme lähdössä parhaan ystäväni Stephanie Wardin valmistujaisiin heidän mökille.

Kaikki paitsi laukkuni on Zarasta. Laukku Dolce&Gabbanan special edition.


4 kommenttia:

 1. Ihanaa didem että jatkoit blogiasi! Minä ehdin jo huolestua ettet jatka blogiasi... Hei kuvasi ovat ihania! Ottaako miehesi näin hyviä kuvia? :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli turha huoli..pidän tästä, kunpa vain saisin laadukkaita kuvia jatkossakin :) ps. Ei ole mieheni..hän ei ota kuvia musta :((( ..sillä menee hermot, mulla mene hermot kun se ei jaksa keskittyy.

   Poista
 2. Vau!! Sä näyttäsit kyllä hyvältä vaikka jätesäkki päällä! Mahtavaa muuten että bloggailet taas. En oikeen oo löytänyt toista suomalaista blogia josta inspiroitusin niinkun tästä sun. Kiitos siis Didem kun kirjotat tätä blogia, innolla aina ootan sun postauksia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi. Juurikin nämä korvaamattomat kommentit tuo mulle tosi paljon itsevarmuutta tähän blogin kirjoittamiseen. Ihana kuulla ja se tuntuu mielettömältä että inspiroin teitä <3 juuri sitä haluan!!! tnx muru.

   Poista