expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 28. elokuuta 2014

MY DAY


8.15 -  Kasvojen pesu, hampaiden pesu, puketuminen ja aamupalan valmistelu. 

8.30 - Kahvia, avokadoleipää, uutiset ja skype palis Stephanien kanssa.

9.15 -  Valmistelen treenikassini. Puen Lucan ja lähdemme hissillä alas autotalliin. 

10.00 - Ohjattu tunti salilla. Step & Tone. 


11.00 -  Suihku. Kuvissa näette hiustuotteita joita käytän. Repair Rescue on monta vuotta ollut luottotuotteeni. Latvat kiittää ja harja kulkee helposti läpi. 
Selvitän siis hiukset, hieron öljyä latvoihin ja sen jälkeen aloitan kasvojen rasvaamisen Lumenen voiteella. Meikkiä en laita lainkaan.
Vartalooni laitan Loccitanen voita.

11.30 - Haen Lucan lapsiparkista. 

12.00 - Odottelen meidän siivoojaa ja alan samalla tekemään lounasta.

12.30 Syön itsetehtyä kasvisosekeittoa fetapalan ja pähkinöiden kera.

13.15 - Luca menee päikkäreille, minä teen blogia ja suunnittelen huomisen illan Elite Look Model finaali näytöksen asuani.

15. 15 - Luca herää, tehdään välipala smoothiet ja ihmetellään yhdessä kuinka "täti" imuroi niin kovaa. :D

16.00 - Lähdemme ulkoilee Lucan kanssa. Pyörähdämme Hoplopissa myös.

18.30 - Siivoja on valmis ja lähtee kotiin. 

Me käydään vielä kaupassa ja ilokseni (meikittömänä ja verkkareissa) symppis pukumies kehuu minua ja silmiäni kauniiksi ja kysyy perään onko poika lapseni, vastaan kyllä. Kohtaan miehen uudestaan Coopin kassalla jolloin hän tokaisee "then u must be married" . Täällä yleensä ollaan naimisissa jos on lapsia, mutta me nyt ei olla ja kerroin kohteliaasti olevani onnellisesti avoliitossa mieheni kanssa. 

Illallisen aika.


Loppuilta meni nautiskellen. Tein kasvonaamion, siistin kulmani ja luin Oliviaa.

Tässä oli minun keskiviikkoni.

14 kommenttia:

 1. Hei! Taisitkin aiemmin vastata kysymyspostauksessa että haluaisit naimisiin. Oletteko puhuneet puolisosi kanssa naimisiinmenosta? Toivon että joku päivä saat prinsessahääsi ja olisi mukava seurata blogista häähömppääkin :)

  VastaaPoista
 2. Oot lapsen kanssa kotona ja teillä käy silti siivooja! Ihmettelen suuresti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOL ;D niin siis kumpi oli tärkeämpää; olla lapsen kanssa vai siivota kotia?? Ja jos vaikka johonkin väliin sitä omaakin aikaa haluaa. Sulla ei selkeästi ole hirveän laaja elämä, kyllä monilla ihan "normaaleilla" ihmisillä käy siivoja kotona, vaikka äiti jopa laiskottelisi ja olisi vaan lapsen kanssa kotona ;) ps. Sulla tuskin lastakaan on...

   Poista
  2. Voi helv. Mitä ihmisiä. Luulen kyllä, että jos olis mahdollista valita ihan vapaasti että siivooko itse vai joku ammattilainen niin kyllä aika monai valitsisi sen siivoojana. Tuntuu,että jotkut yrittää etsiä ihan kaikesta jotain negatiivist. Varmaan jos didem kirjoittaisi tonne, että siivosi parituntia niin nousisi sellainen paskamyrsky siitä, ettei hän vietä tarpeeksi aikaa lapsensa kanssa,,, Sun päivä kuulosti ihanalta, ja mun mielestä on vaan tosi kiva, että teillä on !mahdollista viettää paljon aikaa lapsen kanssa ja just käydä hoplopeissa ym ☺

   Poista
 3. Mitä sitä nyt ihmettelemään ja negistelemään. Jos toisilla on varaa palkata siivoja, niin kyllä sille siivoukseen kulutetulle ajalle löytää varmasti paljon muuta mielekkäämpää tekemistä...tosin jotkut taitavat kyllä nauttia siitäkin hommasta...

  VastaaPoista
 4. Mä kans ihmettelen miksi joku valittaa siitä että nainen on kotona ja silti käy siivooja. Nainen on kotona hoitamassa ensisijaisesti lapsia. Didem hoitaa lasta kotona. Tähän kuuluu siis ylipäätään lapsen kasvattaminen, rajojen asettaminen ja tapojen opettaminen. Tämän lisäksi Didem valmistaa lapselleen terveellistä ruokaa. Aamupalaa, lounasta, välipalaa, päivällistä ja iltapalaa. Ruoat eivät ilmesty tyhjästä pöytään vaan ne pitää valmistaa, ja kokkailun jäljet siivota. Pelkästään ruoanlaitto ja kaupassa käymiset vievät kotiäidin arjessa melkoisesti aikaa, joten hyvä vaan jos perusteellisen siivouksen voi ulkoistaa jollekin toiselle. Kotiäiti ei ole automaattisesti myös siivooja, lapsen hoitaminen on ensisijaista. Parisuhteen hoitaminen menee myös kodin siivouksen edelle. Puhdas koti ei ole niin tärkeää kuin se että siellä asuvat ihmiset ovat terveellisiä ja onnellisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niiiin samaa mieltä Kaisan kanssa. Jos on varaa siivoojaan, niin ehdottomasti sellainen. Lapsen kanssa oleilu ja puuhastelu on kotiäidin ykkösjuttu. Siitä pointsit Didemille ;)

   Poista
  2. Kaisa!!!! OOT VAAN NIIN SUPER SULOINEN! Tää sun kommentti <3<3<3 hihih..ihana kun pidät puoliani ja tuot mielipiteesi noin vahvasti esille. xx

   Poista
 5. HEI, SUOMESSAKAAN SE SIIVOJA EI OLE NIIN KALLIS..Kotitalusvähennyksen jälkeen meidän 120m2 talon siivous mjasaa 60e/kerta, ei se nyt rahasta ole kiinni.

  VastaaPoista
 6. Didem, toimit todellakin oikealla tavalla. Itse olen virkanainen ja kun poikani oli pieni niin meillä kävi siivooja. Ole onnellinen, että asiasi on kunnossa.
  Itse koin niin useasti huonoa omaatuntoa, kun jouduin olemaan yksinhuoltajavirkanaisena niin paljon pois ja lapseni päivät ja usein illatkin hoidossa. Tosin hankin hänelle yksityisen hoitajan, jotta pitkät päiväni työssä onnistuivat joustavasti!
  Nyt poikani opiskelee yliopistossa ja kun olen hänen kanssaan keskustellut niin hän ei ole kokenut lapsuuttaan vaikeana vaikka olinkin paljon poissa niin hän oli kovin kiintynyt hoitajaansa.
  Yhteenvetona totean, ettei kaikkea voi saada ja jopa yksinhuoltajan, (joka käytti siivoojaa ja lapsen hoitajaa,) pojasta voi kasvaa upea ja älykäs nuori mies. Nimenomaan mies, joka arvostaa myös työssä käyvän naisen panosta kasvatukseen ja ns. laatuaikaan.

  VastaaPoista
 7. Yksi arvokkaimmista asioista, mitä ihminen voi toiselle tehdä, on tarjota työtä ja näin ollen toimeentuloa. Musta olisi ehdottomasti hyvä, että jokainen, jolla siihen on mukavasti varaa, käyttäisi mm. siivoojaa. Näin saa itselleen aikaa muuhun tärkeämpään/mukavampaan/perheelle ja lisäksi tarjottua sille siivoojalle toimeentulon. Ja se on arvokasta se :)

  VastaaPoista
 8. Harmi kun et ole vastannut näihin vanhoihin kommentteihin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tietoisesti olen jättänyt vastaamatta näihin siivous kommentteihin :D Meillä käy siivoja, minä siivoan myös itse. Jollain on varaa, jollain ei ehkä. Joku haluaa ja toinen ei!! Mut sit kun hyvin yksinkertainen asia kuten tämä siivous aiheuttaa hämminkii..niin annan lukioiden käydä keskustelua keksenään. Tiedän että sieltä löytyy niitä sitkeitä ihanuuksia jotka jaksaa kommentoida ja olla mun puolella aina :) xx

   Poista