expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 18. elokuuta 2014

New Hair

Kävin pari viikkoa sitten elämäni ensimmäistä kertaa kampaajalla leikkaamassa hiukseni. Voitteko kuvitella, että tyttö joka on kiinnostunut kaikesta mikä liittyy hyvinvointiin, tyyliin, ulkonäköön ja kauniisiin asioihin ei ole koskaan ollut kiinnostunut hiuksistaan sen kummemmin. 
Siihen tuli muutos.

Kävelin Forumin yläkerran sisäpihalla (br-lelua vastapäätä) olevaan walk-in kampaamoon. Luca nukkui päikkäreitä rattaissa ja Stefu kehotti mua nyt vaan reippaasti kävelemään sisälle. Kerroin kampaajalleni että haluan vain todella rentouttavan pesun, päähieronan ja föönauksen :) Hän vastasi että ok ja katsoi samalla kuolleilta näyttäviä hiuksiani.....
Pesun ja aivan jumalattoman hyväntuntuisen päähieronnan jälkeen siirryimme peilin eteen ja parissa minuutissa sakset olivat jo napsineet jonkun verran hiusta lattialle. Hyvä niin, koska latvani olivat niin huonossa kunnossa että hiukseni eivät voineet kasvaa. 

Blow dry, viimeistely eri tuotteilla ja voilaaa pääni oli valmis. 
Huh, Erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Samassa paikassa kävinkin sitten "muutaman" kerran parin viikon sisällä rentoutumassa, pesemässä ja föönaamassa hiuksiani. 

Suosittelen lämpimästi Antonio Flores nimistä kundia!!! Ainoa ja oikea.
Sairaan hyvä touchi ja tekniikka hänellä ja niiin ihana persoona. Huomaa että suurimman osan elämästään tehnyt hommia ulkomailla. 


26 kommenttia:

 1. Ihanat , mutta se kiharaupeus sopii sulle kyllä paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Öh... Etkö oikeesti tiedä, kuka on Antonio Flores?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, mutta mielestäni se kuka hän on ei liity millään tavalla hänen ammattitaitoonsa, enkä sen takia häntä mainosta minään muuna kuin hyvänä kampaajana.

   Poista
 3. Juu, olen samaa mieltä Marien kanssa. Kiharat hiukset sopivat sulle paljon paremmin. Kiharat takaisin didem, please ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha...mä pidän molemmista ja on hyvä että joskus voi vaihdella. Suihkun jälkeen hiukset on kiharat :)

   Poista
 4. Kiva kun taas postailet! Sopii kyllä hyvin suoratkin hiukset sulle, ja näyttää paljon kiiltävämmiltä suorina. Itse tykkään erityisen paljon suorista hiuksista, tietenkin kun itsellä on luonnonkiharat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa, se on just näin...leikin hiuksillani koko ajan leikkauksen ja suoristuksen jälkeen. Siis se tunne kun sä saat sormet hiusten läpi :D hihih

   Poista
 5. Mun mielestä noi hiukset sopii sulle täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 6. Onko sinun hiukset edestä leikattu vähän lyhyemmiksi kuin takaata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on, mutta periaatteessa sama malli pysyi mitä mulla oli ennen leikkausta. Mulla on aina ollut edestä lyhyemmät..

   Poista
 7. Siis kävit parin viikon aikana muutaman kerran pesemässä ja föönaamassa tukkaasi kampaamossa? Why? Etkö osaa pestä ja föönata itse? :D Ja mitä Haaviston poikaystävään tulee niin saattaa toki olla taitava kampaaja mutta en periaatteesta kävisi kyseisellä tyypillä asiakkaana. Syynä ei sitten ole kundin kansalaisuus tai seksuaalinen suuntautuminen, mutta ei asiasta sen enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä pidän hänen kädenjäljestään..sen kummemmin en henkilöä muuten tunne. Ja joo..osaan pestä hiukseni, mutta onhan se selvää että kun toinen pesee ja laittaa niin tuntuu paljon paremmalta? Kukapa ei tykkäisi hemmottelusta. Osaan myös kuivata hiuksenii..(tyhmä kysymys) mutta en osaa harjalla sekä föönillä vetää tukan sellaseksi kun kampaaja sen tekee. Se ei kuule mun tukalla ole niin iisii. Jos saan valita kampaajan tai itseni välillä, niin kyllä mä kampaajan valitsen..varsinkin jos illalla jotain menoo ja haluaa vähän laittautua. Ehkä pitää harkita oma personalkampaaja himaan ;)

   Poista
 8. ei juma,sä oot kyllä niin tyhmä miltä sä vaikutatkin :-D jos et tiedä kuka antonio flores on,niin voi hyvää päivää. parempi olla hiljaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin...minähän halusin mainostaa nimenomaan sitä!! Niin voi hyvää päivää vaan sulle..! jos olisin tyhmä en varmaan olisi postausta kirjoittaessani tarkoituksella kirjoittanut ammattitaitoisesta kundista nimeltä antonio flores. Kaikki hyvin harkittua minulta ja ihan sen takia ettei mielestäni ole relevanttia mainostaa henkilöä mistään muusta kun hänen ammattitaitoisesta kädenjäljestä. Kyseessähän oli kuitenkin hiukset, eikä kenenkään poikaystävä.

   Poista
 9. Ihanaa että olet palannut takaisin!!:) tämän tekstin luettuani minullekin tuli ensin sellainen kuva ettet tiedä kuka tämä Antonio on, mutta hetken mietittyäni ymmärsin että halusit kertoa hänen ammattitaidostaan, etkä siitä että onko hän julkisuuden henkilö vai ei. Tai kenen kanssa hän seurustelee. En ymmärrä tuota ihmisten hysteriaa..

  VastaaPoista
 10. Siis sä oot tosi kaunis nainen, mutta kyllä mä oon vähän ihmetelly et miks su hiukset aina näyttää jotenkin niin huonokuntoisilta ja pidät myös tosi paljon hattua päässä. Hoida ihmeessä hiuksias ja käyt leikkauttaa säännöllisesti kun sulla on noin paksut hiuksetkin vielä! Värjäyksellä tulis paljon enemmän kiiltoakin hiuksiin, mut ymmärrän kyl jos haluu pysyy luomuna siltä osin :)

  VastaaPoista
 11. Ai että miten freesin näköiset hiukset! Sopii sulle todella hyvin :)

  VastaaPoista
 12. Ihanaa että bloggaat taas! Suorilla hiuksillakin oot mielettömän upea, as always ;) Oot kyl Suomen inspiroivin bloggaaja. Siis etkö sä ollut koskaan aikasemmin leikannut sun hiuksia? Vai ootko aina aiemmin saksinut itse tai onko joku tuttu tai perheenjäsen leikannut?

  VastaaPoista
 13. mistä toi sun alemmissa kuvissa näkyvä vihreä jumpsuit on? :)

  VastaaPoista
 14. minusta on mahtavaa että mainitsit antoniosta nimenomaan kampaajana, etkä minään "se haaviston tanssitähtien kanssa puoliso, hei JULKKIS hei!!!1"... Kertoo paljon näistä kommentoineista, jotka nimettömänä tulevat tänne vihjailemaan antoniosta ihmisenä ja nimittelemään bloggaajaa tyhmäksi, kun tämä ei mainitse "olennaisia" asioita julkisuuden henkilöstä... Vaikka postauksen aiheena oli nimenomaan hiukset ja se miten hyvin kampaaja ne laittoi. Hiukset näyttävät tosi hyvältä btw :)

  VastaaPoista
 15. Ihanaa et oot alkanu taas bloggaa. Kiva tukka,sopii sulle hyvin! -Pihla

  VastaaPoista
 16. Kiitos Didem. Minusta oli erityisen hienoa, että jätit kertomatta AF:sta ne älyttömät, tavanomaiset kliseet. Minä olen saanut häneltä hyvää palvelua ja jos asuisin Hesassa, voisin ajatella käyväni hänellä asiakkaana.

  Minusta vain idiootti hylkii kampaajaa seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Sillä jos sille tielle lähtee, jokaisesta löytyy jotain karsastettavaa. Ihan mahdottoman lapsellinen kommentti siis anonyymiltä.

  Sinun hiuksesi ovat kauniit sekä suorina että "tuulen tuivertamina". Ja ihailen sinua suuresti sen vuoksi, että olet oma itsesi ja ihan luomusti.
  Olen kätilön ja sairaanhoitajan työssä nähnyt ihan liikkaa silikonilla ja botoxilla paranneltuja, ilmeisesti omasta mielestään kauniita naisia.

  Terveiset siis Oulusta ja jatka samaan malliin. Kaikkea hyvää elämääsi Mikon ja Lucan kanssa.
  Toivottelee Satu

  VastaaPoista
 17. Ai mistä sen huomaa että on tehny suurimman osan elämästään töitä ulkomailla?

  VastaaPoista