expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 7. syyskuuta 2013

Fancy mum spending her day

Kävimme tutustumassa leikkipaikkoihin. Reippaita ja hyväkuntoisia äitejä näkyy täällä kaduilla. Tustuin yhteen naiseen joka pitää täällä fit4mom ryhmiä. Kivalta näyttää, kun kävin tutustumassa nettisivuilla http://fit4mom.com/  Täällä kaikki ovat ylisosiaalisia, ennemmin niinpäin :) I like it so far. Luca aloittaa kidnasium musiikki/leikkiryhmässä ensi viikolla. Tietenkin olen mukana ja sitä kautta varmasti tulee taas paljon uusia tuttavuuksia.


  
     
15 kommenttia:

 1. Kiva kassi:) Kirjoititkin aikaisemmin, että Luca on kova poika tanssimaan ja tykkää musiikista. Kiva kun löysit sopivan "muskarin" hänelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uskon että hän pitää ja mä kans pääsen tutustuu muihin äiteihin/naisiin. Pitää ottaa videomatskuu teille :) ps. kassi on nice. siellä lucan eväät ja vaipat :)

   Poista
 2. Kaikki kuvat eivät näy!

  VastaaPoista
 3. Muutitteko sinne asumaan? :)

  VastaaPoista
 4. Olet huippu mami, kun vietät päiväsi noin tiiviisti Lucan kanssa<3

  VastaaPoista
 5. Haluun kans olla kolmekymppisenä yhtä nätti ja rikas<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mimmi oo rikas, sen mies on. Ilman sitä se ois vaan nätti mimmi.

   Poista
  2. Otan todella suuresti osaa että sulla ei ole omaa arvokasta elämää vaan joudut tulla hakemaan jotain edes vähän aitoon elämään viittaavaa tunnetta täältä, kriitisoimalla! Sä et todellakaan tiedä mistä puhut jos sun mielikuvasi on se että Didem on "vaan nätti mimmi". Sä itse olet täysin arvoton alkueläin jolla ei varmasti ole mitään kaunista tässä maailmassa. Et kyllä ole ansainnukkaan sitä. Toivottavasti kärsit omaa tyhmyyttäs ja arvottomuuttas. Valaistaakseni sun pimeää maailmaa, Didem on ihminen, hän on siis arvokas. Didem on hyvä ihminen. Hän on mm. äiti, avovaimo, ystävä, ymsja sitä ei tarvitse enempää kuvailla miten arvokasta tälläinen ihmisessä on, sen tietää jokainen täysijärkinen IHMINEN! Onnea vaan sunkin mitättömälle eläimelliselle elämälle sinä senkin ameeba siellä!

   -Anastasia

   Poista
  3. No ohhoh.. Sehän oli vain poitti ja totuus. Olen sama mieltä anonyymin kanssa. Ei tässä kukaan kritisoinut ketään jos truth hurts niin voi voi..Mun mielestä tämä blogi on ihan huippu ja viihdyttävä! :D Ihan kuin katsois joku "Ruotsin miljonääriäidit" vain että "uudet jaksot" tulevat nopeampi! Blogithan ovat kaikille luettettavaksi ja jos halua laittaa oman elämän esille koko mailmalle, niin hei, oma valinta... ja tyhmyys se vasta on. Noh, kaikki me ollaan erilaisia.
   /Nina

   Poista
  4. Joo, totuus on se että mieheni on rikas ja minä pidän lifestyle/muoti blogia monesta eri syystä. Yksi syy on se että juurikin on teitä joita kiinnostaa lukea muiden elämästä. The truth doesn't hurt me at all, olen hyvin tietoinen siitä millaista elämää elän ja haluan elää. Hyvä että tämä on viihdyttävä!

   Poista
 6. Aivan ihana toi päivän asu!! Harmi ettei ollu kuvaa josta näkis hyvin kokonaisuudessa ton <3 setin..? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään mekosta kovasti, joten varmasti tulette näkemään sen vielä myöhemmin.

   Poista