expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

How to wear colors

Tänään aamulla vietiin tytöt kouluun. Tuleva valokuvaajalupaus  pääsi vauhtiin kun alettiin ottaa päivän asu kuvia. Mieheni nuorimmalla tyttärellä on silmää mistä kuvakulmasta on hyvä napsia. Näin värikkäänä harvemmin olen aikaisemmin ollut. Peilikuvani miellytti kun katsoin itseäni. Totesin et "hei, tää on upee" Pelkäsin että kukkainen shortsipuku ja tuo laukku on too much. Ei lainkaan. Ne on perfect yhdessä! Kohta lähden kiertelemään Farmer's markettiin, joka tulee tänne Santa Monicaan (Arizonaa alaspäin rantaan) kerran viikossa. Toivottavasti saan paljon värikkäitä kuvia. Elämä täällä maistuu <3.  Heti kun saan vähän aikaa, niin vastaan teidän kommentteihin..nyt on liian paljon halua ja intoa olla ulkona, kierrellä ja hoitaa asioita myös. hugs murut <3

11 kommenttia:

 1. Ootteko siellä lomalla koko porukka vai asuuko sun miehen lapset siellä? Ai vitsit siellä on ihana kesä! Nauti! -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni lapset muuttivat tänne nyt syksyllä. Tarkoitus on olla täällä nyt pidemmän aikaa meidänkin. <3 täällä on kesä ja muutenkin ihanaa. Olen odottanut tätä paljon..todella mukavaa vaihtelua Sveitsiin joka on aika tylsä. Ihmiset niin mukavia täällä.

   Poista
  2. Ei meillä vaan kesällä tarvi villapaitaa.

   Poista
 2. Ihana shortsiasu<3 Asuuko miehesi lapset Losissa? Odotan innolla uusia postauksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, he muuttivat tänne nyt syksyllä. Mieheni on halunnut jo pitkään että lapset pääsee tänne maistelemaan tätä elämää. Tarkoitus olla täällä vähän pidempään :)

   Poista
 3. I really love your red ankle boots, they are really beautiful and as you show it in the photos you can wear it with summer clothes and also with fall clothes :)

  Nice choice !

  I wish you to spend great time in L.A ;)
  Sophie.

  VastaaPoista
 4. Heissan, ketä on sit nää tytöt? Luin täs blogiis ja ymmärsin et teillä on vaan luca (söpö poika). Blogisi on mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 5. Sorry, kysymykseeni sainkin jo vastauksen kun lukasin nuo edellisetkin kommentit. Nauttikaa L.A.:sta:)

  VastaaPoista