expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 26. syyskuuta 2013

Good Looking couple

Jokainen päivä on uusi päivä. Vain sinä itse voit tehdä siitä onnistuneen ja mielenkiintoisen. Turha syytellä muita, jos muuten vaan on herännyt väärällä jalalla. Lapsen kanssa täytyy olla kekseliäs ja tämmöiselle muotimammalle päivittäiset puistoreissut ainoana aktiviteettina olisi kuoleman tylsää. Siksi olenkin iloinen että asumme paikassa, jossa on elämää ympärillä. Oma vilkas mielikuvituskin on plussaa, kun kävelen aamulla ovesta ulos Lucan kanssa. Otin kameran mukaan jos vaikka saisi fiilistä ottaa kuvia. Yksin kun lapseni kanssa päivät pyörin on kuvien otto hieman haastavaa, mutta jostain kuitenkin saan inspiraatiota ja tällä kertaa se inspiraatio tuli Lucan hedelmäpurkista. Ajattelin että jess, annan Lucalle houkutukseksi hedelmiä, niin pääsen napsii hänestä, meistä, minusta muutaman kuvan. Lucalle tämä oli kun leikkiä, koska yleensä kun otamme kuvia niin leikin maailman innokkaimpaa ja parhaimpaa viihdyttäjää :D Meillä oli hauskaa ja kun päätimme jatkaa matkaa sinne puistoon niin huomasin että meillä oli vierähtänyt 45 minuuttia hauskaan kuvaussessioon. Viihdyn itseni kanssa, olen aina viihtynyt :) mutta nyt kun olen äiti niin olen tutustunut "minääni" tarkemmin. Koska päivät pitkät juttelen pienelle tyypille joka ääntelee omia takas, niin on pakko prosessoida ajatuksiaan,unelmiaan,suunnitelmiaan itsensä kanssa vaikka samaan aikaan kun kolmatta kertaa pyyhkii maidot ja ruoat lattialta, tai vaihtaa kakkavaippaa, tai kun harjoittelee itsesyömistä pienen kanssa. Tietenkin minulla on mies ja ystäviä kenen kanssa jutella, mutta on tärkeä että saa myös itsestään hyvää seuraa :) Päivän päätteeksi ajattelen että olipa kiva päivä Lucalle ja myös minulle.


TAKKI-ZARA, HOUSUT-H&M, T-PAITA-ZARA, KENGÄT-CONVERSE


"Tärkeää elämässä on nöyryys ja intohimo. Minkä teetkin, tee takapuoli savuten. Syöksy siihen suorin vartaloin kahdella kierteellä koska vain siten lunastat itsekunnioituksesi. 
Ja jos kaadut, nouse ylös. pane heftaa polveen ja etene taas. Jos kaadut aina vain, ajattele, että kukaan ei kaadu niin komeasti kuin minä, niin suoraan mahalleen ja näköalapaikalle. Sillä autuaita ovat ne, jotka osaavat nauraa itselleen, koska heiltä ei tule hupia puuttumaan. -Aino Suhola"8 kommenttia:

 1. Totta, omasta elämästä ja arjesta ne ilot pitää löytää. Ihana tuo Aino Suholan juttu lopussa.

  Pidän blogistasi, koska säteilet positiivista energiaa! Jatkahan samaan malliin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ajattelin että se teksti sopii hyvin mulle :) koska minä jos kukaan tosiaan osaan nauraa itselleni :) Kiitos sinulle <3

   Poista
 2. Just det! :D Olet niin mahtavaa vastapainoa ällöttävälle mamma-läski-hiekkalaatikko-lapsenparas-sössötykselle! Lapsia voi hoitaa näinkin, aikuisen ehdoilla, kuitenkin lasta rakastaen täydestä sydämestä! <3 Sun pitäisi kirjoittaa vauvanhoito-opas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah...niin hyvä! Voisin jopa..;) mammat diggais varmasti!

   Poista
 3. Söpö Luca ja ihana takki sulla. Onko takki losin Zarasta vai mistä?
  Sinä, jos kukaan osaat myös nauraa itsellesi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Losin Zarasta ovat. Takki itseasiassa lastenosastolta :) ne on yllättävän isoja välillä. Käy katsastaa stadin liikkeet.

   Poista
 4. Sulla on kyllä asenne kohdallaan! Ihailen täysillä, asennetta ja tyyliäsi ;) Mulla on nyt kaksi lasta, vanhempi (2v) lopetti kesällä päiväunien nukkumisen ja nyt on itselläni ollut noin viikon verran välillä tosi tympääntynyt olo. Ehkä sen takia kun ei ole enää omaa aikaa ollenkaan joka katkaisisi kotiäitipäivän. Yritän kyllä keksiä tekemistä jota voisi kahden kanssa tehdä, mutta en ole siinä kovin hyvä. Tämän eilisen postauksesi jälkeen on nyt tänään ollut parempi mieli, kun tosiaan itsestähän se lähtee millaisen niistä päivistä saa aikaiseksi. Jotenkin olen jaksanut paremmin kaksivuotiaan uhmailua, vaikka hävettää tunnustaa että välillä menee hermot. Meneekö sulla ikinä hermot Lucan kanssa? Tai onko hän koskaan hankala, näyttää aina niin aurinkoiselta :) Eipä sillä, oma lapsikin on kyllä yleensä kiltti ja reipas, mutta välillä joudutaan törmäyskurssille ja aina äiti ei hanskaa tilannetta niin hyvin kuin olisi suotavaa... Sinä vaikutat kyllä aivan loistavalta äidiltä <3

  Aurinkoisia päiviä sinne ja kiitos blogistasi!

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä Kaisan kanssa, että vaikutat loistavalta äidiltä, joka ottaa huomioon aina myös lapsen tarpeet. Huomaatko käyttäytyväsi omaa lastasi kohtaan samoin, kuin olet käyttäytynyt muita lapsia kohtaan, kun työskentelit "tarhatätinä"?

  VastaaPoista