expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 17. syyskuuta 2013

Nainen, lue linkkini ja opi. Älä nalkuta!!

Näin se vain on, että me naiset osaamme olla todella lapsellisia välillä. Samaan aikaan kun meitä ei voi olla rakastamatta, koska olemme mielettömiä ilmiöitä ja tiedämme miten toimia että mies ei vain voi elää ilman sinua, niin osaamme olla kyllä maailman ärsyttävimpiä ja rasittavimpia. Lukekaa tuo juttu jonka linkitän. NIIIN TOTTA, eikö vain naiset? http://m.metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/kolumni_nainen_on_parisuhteen_pikkulapsi/                   Joten nainen ÄLÄ NALKUTA! Opeta myös lastasi tottelemaan sinua, ettei elmukelmuun saa koskea. Muuten käy näin (mieheni mukaan)      

7 kommenttia:

 1. Luulennpa,että miehissäkin löytyy "nalkuttajia", persoonakysymys. Meillä ainakin minä olen tasainen välillä tylsyyteen asti,järkevä ja järjestelmällinen. Mies saa ihme kilareita välillä ja pitää aistia mistä tänään tuulee.. Parhaimmillaan hän on erittäin hyvä ja huomioiva puoliso -siksi siedän häntä. Eli ei pidä mennä yleistämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti..en todellakaan sano että miehet joutuvat henkisen väkivallan kohteeksi ilman mitään syytä :)) tai että miehet ikinä nalkuttaisi. Artikkeli kertoo naisista ja minäkin halusin vain puhua naisten käyttäytymisestä.

   Poista
 2. Mä yhdyn yllä olevaan, kyllä miehissäkin on niitä vali-vali ja känkkäränkkiä.. Tämä tuntuu olevan iän tuoma "tauti". Ei ollut varmasti nyt yleistämisestä kiinni mutta kyllä minä väitän että maailmassa naiset on enemmän niitä nalkuttajia. Mun ystäväpiirissäni on just näitä paljo ja sit ne ihmettelee kun rakkaus rakoilee..! Se on niin tuhauttavaa katselatavaa! Olen huomannut että nuoret tytöt on herkkiä valittamaan tai ilmaisemaan toiveitaan valittavalla sävyllä, toiset vieläpä kirosanojen kera kuten "voitsä nyt vi**u ymmärtää mua".. Olen itse myös oamsta parisuhteestani (just myös tuuliviiri mies!)oppinut että pidemmälle pääsemme kun minä en korota ääntäni tai menetä hermojani, se kuullostaa varmasti suurimman osan korvissa ihan mahdottomalta ja epänormaalilta mutta ihan oikeasti väitän että emme olisi yhdessä jos en minä olisi se joustava (oikeasti olen todella tempperamenttinen) joka puree vaan hammasta kiinni tiukan paikan tullen. Kyllä se patoutuu ja sitten purkautuukinmutta ei sentään tulivuoren lailla. Minä uskon että Didem näkee saman, vaikka haluaisi huutaa on hyvä olla hillitty siinä kohtaa kun mies (jonka aivomotoriikka ei luonnostaan vaan yksinkertaisesti pelaa näin pitkälle -ja tämä ei siis ole mikään feministinen mielipide vaan fakta!)kiukustuu...

  -Anastacia

  VastaaPoista
 3. voi jeesus kristus...
  metron artikkelit alkaa lähentyä uutislehti cosmopolitanin tasoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikhän siinä oli muka vialla? Se piti kyllä täysin paikkaansa. Jos et itse ole sortunut nalkuttamaan niin tunnet varmasti enemmän kuin yhden joka on..?

   Poista
  2. no ensinnäkin artikkeli on samaa tasoa kun cosmon kuukausittaiset faktatietoihin perustuvat yleistykset "lyhyillä miehillä on isot vehkeet" yms...
   kirjoittajalta myös siinä mielessä lähteny pointti lapasesta, että ihan kuin jokaisen naisen sisälle olisi ohjelmoitu nalkuttaja, joka on taas niin uskomatonta höpöhöpö paskaa.
   siinäkin mielessä että artikkelissa on todellakin havaittavissa pientä nuoleskelua vastakkaiseen sukupuoleen että "tässä pojat teille fabulous nainen joka ei TOD. nalkuta"
   niin ja eihän siihen nalkuttamiseen todellakaan miehetkään edes sorru.
   ikävää että naisten keskuudessa on yleisellä tasolla havaittavissa tuon tyylistä ilmapiiria, toisin kun miesten hyvävelikerhoissa.
   järki käteen naiset hoi.

   Poista
  3. Minä en ottanut tuota artikkelia ihan niin raskaasti. Tosin oli sinulla pointtisikin tuossa mielestäni. Ainakin mmassa elämässäni olen todennut ihan selkeän eron ikäluokissa, läheskään yhtä paljon nuret miehet ei valita nuoriin naisin verrattuna. Minä olen kohdannut eniten vanhempia (pappoja) kitisevän, versus taas vanhempiin naisiin (kukkahattutädit)jotka suomessa varsinkin lähes joka taloyhtiössä ja melekin joka kadunkulmassa mussuttavat jostain joka ei todellakaan heille edes kuulu! Voin vain kuvitella kuinka nämä "mummot/papat" (-nyt en puhu edes vanhuksista pelkästään)natisevat aivan kaikesta kumppaneilleen... 8/

   Poista