expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

44 INSPIRATION OUTFITS

Olen tietoisesti jättänyt mainitsemaatta mistä mikäkin asuste/vaate on ostettu. Halusin kerrankin tuoda  tällaista aitoa isnpiraatiota, eikä vaan vaatebrändien mainontaa. 

Nauttikaa ja inspiroitukaa..toivottavasti löydätte itsenne vaatekaappinne luona tämän jälkeen, tekemässä omaa inspiraatio moodboardia ;)

xx

17 kommenttia:

 1. en jostain syystä "inspiroidu" kuvistasi, varmaan johtuu siitä että olen ns. läski suomalainen persjalka, enkä ymmärrä hienoa suomenruotsalaisturkkilaista homssuista tyyliäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kyllä tykkään kovastikin tästä suomenruotsalaisturkkilaisesta tyylistä. Mutta ehkä sulta löytyy myös blogi, jonka läskin suomalaisen persjalkaisen kuvat inspiroisivat vielä enemmän? Toivottavasti sieltä löytyy myös yhtä viehättäviä kommentoijia kuin sinä ;)

   -Jen-

   Poista
  2. Voi harmia:) Käy selaamassa blogilistaa, niin kyllä sullekin sopiva blogi löytyy;) Itse inspiroidun tosi paljon didemin blogista. Ihania laukkuja ja vaatteita, joita ei monissa muissa blogeissa näy.

   -Mari-

   Poista
  3. :) onneksi blogeja on niiin paljon että hope kaikki löytää omansa :)

   Poista
 2. Hei Didem! Tosi kivoja asukuvia! Näytät tosi sporttiselta, urheiletko ja ,jos, niin miten? Olisi kiva kuulla myös enemmän reseptejä terveellisiin ja helppoihin aterioihin. Kiinnostaa koska ollaan molemmat innostuttu nyt terveellisemmästä ruuasta. ;) Ootko muuten miettinyt millon voisit pitää sen lukijatapahtuman? Me oltas ainaki innoissaan tulossa sinne! Hih :)
  -Pihla ja Paula Tuusulasta

  VastaaPoista
 3. Hei Didem! Tosi kivoja asukuvia! Näytät tosi sporttiselta, urheiletko ja ,jos, niin miten? Olisi kiva kuulla myös enemmän reseptejä terveellisiin ja helppoihin aterioihin. Kiinnostaa koska ollaan molemmat innostuttu nyt terveellisemmästä ruuasta. ;) Ootko muuten miettinyt millon voisit pitää sen lukijatapahtuman? Me oltas ainaki innoissaan tulossa sinne! Hih :)
  -Pihla ja Paula Tuusulasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen miettinyt ja pidän sen varmasti nyt keväällä kun tuun Suomeen ;)

   Kiitos Pihla ja Paula ja ihana kuulla että olette innostuneet kokkailee terveellisemmin.
   Tällä hetkellä Luca on mun urheilu :D haha..koska sen kanssa joutuu aamusta iltaan juosta hyppiä hassutella..mutta välillä joogaan ja käyn lenkillä. Rakastan tanssimista. Mielestäni tanssilla saa parhaimman kropan. Koko kroppa saa vauhtia kun tanssii.

   Ihanaa Ystävänpäivää teille rakkaat.

   pus ja hali

   Poista
 4. niin outoa jotenkin että bloggaaja kirjoittaa " olkaa hyvä ja inspiroitukaa" ja sitten kasa omia kuvia.
  Kuinka voi noin itseriittoista ihmistä ollakkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi? Mun blogihan perustuu elämääni ja päivän asuihin. Ennemmin tuon oman tyylini esille teille, kun laitan netistä jotain valmiita kuvia !?! Mielipide asia. Mä tykkää ennemmin katsoa bloggareiden omia asukokonaisuuksia.

   Poista
 5. Sulla on Didem tosi kiva tyyli; osaat mun mielestä yhdistellä vaatteita todella hyvin ja tyylikkäästi. Koen, että oma "pukeutumismaku" on lähellä sun makua, eli itse kyllä inspiroidun suuresti tyylistäsi! :)

  t. hippu

  VastaaPoista
 6. Onko tyylisi tarkoituksella hippi/boheemi? kannattaisiko yhdistää noita merkkituotteita hieman klassiseempaan tyyliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylini ei ole niin klassinen. Oikeastaan menen aika fiilispohjalla. Mutta harvemmin mulla on helmet ja kaulusaita. Jos on, niin yleensä asussa on joku muu twisti.

   Poista
 7. your style is literally pure perfection <3 I think you should make your own tumblr blog, I think at least I would be very inspired by it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WAU! Thank you!!! It means a lot <3 ...and I'll think about the tumblr ;)) have a lovely sunday sweetie!

   Poista