expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Walking around style

Tämän sunnuntain omistin kokonaan itselleni. En syönyt aamulla mitään..vain kuppi kahvia. Heräsin itsestäni 8 ja pötköttelin 12 asti sängyssä. Nousin ylös, puin päälleni ja otin kamerani latauksesta. Koti oli hiljainen ja tyhjä. Luca mummolassa ja mieheni reissussa. Voi miten nautin omasta seurastani :) Kävelin katuja pitkin ja kiertelin kauppoja rauhassa. Kukaan ei tarvinnut huomiooni. Tein muutaman ihanan löydön jonka esittelen teille myöhemmin. Mistä? No Zarasta tietenkin :) Sain paljon inspiraatioo kauppojen vaatteista. On piristävää huomata kun keväiset värit alkavat pulpahtaa kaupan ikkunoihin. 

Söin lounaaksi salaattia ja feta-pinaatti piirasta Robert's coffeessa. Latteni on aina rasvaton. Istuin 2 tuntia lounaalla. Ajantaju hävisi, olin uppotunut lehtiin ja vain olemiseen. 


Collage-Mango. Jeans- Gina Tricot. Shoes-Jeffrey Campbell. Bag-LV. Huivi- Vero Moda. Hanskat- Zara. Sunglasses-Dolce&Gabbana 
6 kommenttia:

 1. onko teillä sveitsissä ja helsingissä asunnot? = )

  VastaaPoista
 2. Itsekin join ennen aina latteni rasvattomalla maidolla. Mutta sen jälkeen kun olen lukenut paljon rasvattomien (etenkin maidon) terveydellisitä haitoista, olen kyllä vaihtanut kaikki normimaitotuotteisiin. Lapsellenikaan en koskaan juota rasvatonta maitoa.
  Painooni ei ole kyllä vaikuttanut millään tavalla! :) Yhtä ruipeloita ollaan yhä poikani kanssa ;)

  -Jen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu totta ja samaa mieltä olen siitä että lapselle ei saa antaa rasvatonta maitoa. Kotona meillä taas aina on Valion Luomu kevyt maitoa. Se siis maistuu paremmalle. Jostain syystä olen aina vain halunnut latten rasvattoman silti. Usein automaattisesti laitetaan punaista maitoa ja siitä se on lähtenyt että olen ana halunnut vaihtaa punaisen maidon rasvattomaan.

   xx

   Poista
 3. Ihania kuvia! Ja kiva asu, jostain syystä kiinnitin huomioni noihin hanskoihin erityisesti, tosi kivannäköiset, harmi kun täällä ei ole Zaraa... Mulla on muuten varmaan tuollaiset aika samanlaiset Gantilta(kämmenpuoli nahkaa ja kämmenselkä neulosta), ostin ne varmaan viisi-kuusi vuotta sitten ja niistä on jo pikkasen neulomus rikkoontunut peukalon kohdalta ja just tänään mietin, että mistä sais samantapaiset... En jotenkin osaa käyttää pelkkiä nahkahanskoja ainakaan rennomman takin kanssa(toki käytän, jos ei muita ole), niin sellaiset nahka+neulossekoitushanskat on olleet just hyvät, on kuitenkin siistimmät kuin lapaset... :)
  -Katja

  VastaaPoista
 4. Jos yhtään tiedät kahveista laten "lihottava aines osa "ei ole se maito!!wake up. Vaan se on niiden kahvipapujen rasva..

  VastaaPoista