expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Biellmann spin

..joo..sitä Biellmann meinkiä tässä yritän hakea. Taitoluistelu aikoina olin kuin kumipallo ja taivuin mitä ihmeellisimpiin asentoihin. Enää en taivu Biellmanniin, mutta en mä nyt ihan kankea kapula vielä ole :D.

Palasimme äsken hyväntuuliselta ja reippaalta aamukävelytä. Pari tuntia kävelyä (jyrkkiä ylämäkiä ja alamäkiä pitkin). Kävelytahti on sellainen että hiki nousee pintaan. Tietysti välillä Lucakin jaloittelee, joten silloin touhu on hitaampaa.


Ihanaa päivää kaikille! Lötköttelypötköttelyy, krapulaa tai salitreenii...mitä ikinä teillä onkaan tänään, niin nauttikaa päivästä :) Me varmaan lähdetään katto auki ajelee.. ;)

<3 puspus

8 kommenttia:

 1. mä en voi sille mitään mutta tykkään eniten sun sportti/relaxed lookeista :D ei muutkaan asut oo ollenkaan hullumpia, mut varmaan kun oma tyyli on tosi casual niin tää iskee. :) ihanaa sunnuntaita sinne! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se mitään haittaa :D Kyl näitä varmaan tulee...en mä kuitenkaan korkkareissa pistä menemään vuorille tai puistoonkaan :)) se vasta näky olisikin lehmien keskellä..haha.

   Poista
 2. Haluaisitko kertoa joskus enemmänkin taitoluisteluharrastuksestasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen ajatellut tehdä kyselypostausken..jos vaikka liitän kysymyksesi siihen?! :)

   Poista
 3. Millä tasolla luistelit tai olit lopetettuasi? Pääsitkö kolmoishyppyihin asti? :) t. Ex-yksinluistelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksoihypyt..mut ku en ihan muista että harjoittelinko kolmoishyppyjäkin. Kisaohjelmassani oli vain kaksoishyppyjä.

   Poista
  2. Okei! Eli hyvin kuitenkin. Mietin vaan oltiinko koskaan samoissa kisoissa. Mä ite luistelin Järvenpäässä :-) Mutta pitää vaan sanoa, että kyllä luistelijantaustasta on hyötyä vieläkin liikunnallisesti, meinaan itsekin vielä pääsen spagaatit, Täytyy pitää yllä venyvyyttä :D

   Poista