expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 22. helmikuuta 2014

Tyttö Karkuteillä - PHOTOSHOOT

Teemana on VAPAUS, KAIPUU, ONNI, HYMY, NAISELLISUUS, RAKKAUS, INTOHIMO, ITSEVARMUUS, KAUNEUS, MÄÄRÄTIETOISUUS, ROHKEUS, YLPEYS.

Tyttöjen iltaa olin menossa viettämään eilen hienoon ravintolaan.  

Kun suunnittelen puketumista ja tulevaa iltaa mielessäni, niin helposti vaivun omiin ajatuksiini ja maailmaani josta ei välttämättä kukaan muu tajua mitään. Leffa lähtee pyörimään päässäni tai joku mielikuvitus tarina..mielikuvitukseni on todella vilkas. Musta tuntuu että olisin huippuhyvä keksimään musvideoita johon liittyy kiehtova ja tulinen tarina.  

Mitä pidätte kuvista?


xx <3 LOOOVE

7 kommenttia:

 1. Mitä Pikku-Glle kuuluu;)

  VastaaPoista
 2. Tykkäisin kuvista enemmän jos suurin osa niistä ei olisi itsesi kuvaamia.Aina sama "teema",naama läheltä ja vaatetus navasta alaspäin.Pyydä miestäsi tai ystävää kuvausavuksi,blogisi taso nousisi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa miletä. Nää kuvan laadut ei oikein osunut ja uponnut. liian tekemällä tehtyjä. Ulkopuolisen kuvaajan tarve on nyt kohdallaan.

   Poista
  2. Harmi, itse pidän kuvista paljon. Laitoin kameran sellaiseen art modeen. Mielellään käyttäisin valokuvaajaa koko ajan vaikkapa, mutta se ei ole mahdollista. Mieheni ei ole innokas kuvaaja ja täällä Sveitsissä ollessa, niin elämäni on paljon rauhallisempaa kuin mitä se on Suomessa tai Jenkeissä. Yleensä mun päivänasu kuvat tulee spontaanisti mieleen, eli en valitse vaatteita sen vuoksi että aijon kuvata. Se mitä minun kannattaisi ehdottomasti tehdä että alan pitää laadukkaita ja säännöllisiä asukuva päiviä kuvaajan (ystävän) kanssa. Saman päivänä kuvaan enemmänkin asuja. Olisi todellakin ihana saada kokovartalo ja eri vinkkeleistä otettuja kuvia.

   Eli tosi hyvät pointit joita itsekkin mietin jatkuvasti.

   xx

   Poista
 3. dideeeeeem, postaa joku kerta meikki+hiuspostaus, pliiiiiiis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeeeeeei :D Teen postauksen tai vaikkapa videon jossa esittelen millä kaunistan kasvoni :) hihi

   Poista