expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 11. helmikuuta 2014

Prinsessa on herännyt!

Ei..ei ole kukaan ollut yökylässä..pientä tyttöähän kutsutaan prinsessaksi. Prinsessa on silti herännyt virkeänä uuteen päivään..ELI MINÄ! DIDEM <3 Huomenta muillekkin prinsessoille ;) Joskus voi pitää prinsessa päiviä...myöskin 26 vuotiaana :)

Nousin sängystä sohvalle jossa nyt olen käpertyneenä. Ajattelen kaikkia lähimpiäni ja toivotan mielessäni onnistunutta päivää heille ja kaikille muillekkin.

Luca herää kohta. Sitten syödään puurot ja meinasin myös leipoa pikasämpylöitä. Kahvinkin laitan porisemaan.

Otin just kuvan jonka lähetin mun murulle. Hän voisi tehdä aika mnta albumia mun naamataulusta :D Sen verran aktiivinen kuvien ottaja ja lähettelijä olen!


Mieheni on reissussa ja onneksi tulee kohta kotiin. Outoo olla erikseen, kun almost koko ajan 3.5 ollaan oltu yhdessä vaan.

Ajattelin jakaa kuvan teidänkin kanssa :)

Businessmies ja prinsessaa leikkivä avopuoliso...hui pitäiskö nyt hävetä? -Ei, en mä häpee lainkaan <3

Lapsenmielisyys pysyy minussa ikuisesti!


4 kommenttia:

 1. Huomenta! Täällä yksi prinsessa tuli juuri töihin ja mieli parani heti kuin postauksen. Ja voisin ottaa mallia susta ja yllättää mieheni lähettämällä kuvan itsestäni hänelle. Kiitos! Vietä ihana päivä Lucan kanssa:)

  VastaaPoista
 2. Moikka! En ole kai ennen kommentoinut, mutta nyt haluan sanoa, että tämä blogi on kyllä niin ihana piristys. Oot supersuloinen, ja rakastan itsevarmuuttasi. Keep up the good work <3

  T. Ulkosuomalainen

  VastaaPoista
 3. Haha... Itse en pidä itseäni niinkään prinsessana, mutta on tapana kutsua 2v poikaani prinsessaksi. On nimittäin aika tarkka diiva/drama queen :D

  VastaaPoista