expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 6. lokakuuta 2014

School girl outfit

Takki-ZARA
Housut -H&M 
Silkkipaita- ZARA
Boots - ZARA
Laukku- LV

Opiskeluaikoja kun muistelen, niin olin aika tarkka siitä että seuraavan päivän vaatteet oli suurinpiirtein valittu etukäteen ja laukku pakattu. Sain lukijalta toiveen kouluasu postauksesta ja jos tänä aamun lähtisin koulun penkille, niin olisin tuonnäköinen. Aamulatte puuttuu vain kädestä ;)

Kuvista huomaatte varmasti että taas olen ilman meikkiä, se ei ole laiskuutta, en vain arkena käytä yleensä meikkiä. En koe tarvitsevani. Ihonikin näyttää paremmalta ilman pakkelia, mutta pidän aurinkopuuterista, jota sitten hellästi sivelen poskiin ja kasvoihin tasaisesti kun meikkaan. Kouluun/töihin jos oikeasti lähtisin niin kyllä aamulla peilin edessä olisin ripsiväriä laittanut ja hieman poskipunaa/aurinkopuuteria sivellyt. Vähän aurinkopuuteria tuo sopivan annoksen hehkua ja energisyyttä kasvoilleni ja ilmeilleni. :)


Lähtisittekö te näin kouluun? 

xx

6 kommenttia:

 1. Jos mä oisin yhtä nätti kuin sä, niin en mäkään käyttäis meikkiä arkena :) Tai no joo, en mä kyllä nytkään käytä, mutta oonkin vaan kotona. Jos kouluun tai töihin menisin niin sitten kevyt meikki, ilman en kyllä kehtais mennä. Sun iho on kyllä tosi kaunis, elintavat ja geenit kohdillaan! Mä just vaihdoin osan ihonhoitotuotteista ja panostan ravintolisiin, iho sen verran huonossa kunnossa verrattuna normaaliin :/ Käytätkö sä muuten jotain ravintolisiä?

  VastaaPoista
 2. Kaisa mooi! Korjasin vähän teksitäni, koska siis kyllä minäkin käytän meikkiä, myös arkena. Kevyt meikki (minun tapaauksessa aurinkopuuteri/poskipuna) sitä paitsi tuo hehkua kasvoille. Varsinkin kun rusektus alkaa hiipuu..niin tykkään laittaa poskiini vähän väriä. Eli en minäkään kouluun/töihin lähtisin aina ilman meikkiä. Jotenkin se kuuluu aamurutiineihin vähän laittautuu, mutta hyvin usein jos mut näkisit kadulla, niin varmasti kävelisin ilman meikkiä. Uskon myös että joillakin ihmisillä on luonnostaan sileämpi iho kuin toisilla. Tietenkin elämäntavat ovat elintärkeää ihon, hyvinvoinnin, vartalon kannalta. Ystäväni kertoi pari päivää sitten minulle helpotuksen tunteesta, kun hän oli käynyt sellaisella "gurulla" tutkittavanna ja selvisi että hänen pitää ehdottomasti jättää vilja poisruokavaliostaan. Hänen ihoongelmansa ovar hävinneet vehnänpoisjättämisen jälkeen. Puhuttiinkin siitä kuinka paljon kasvojen epäkohdat voi vetää mielen alas ja häiritä jokapäiväistä elämää.

  En käytä ravintolisiä. Mitä ihonhoitotuotteita käytät? Käytkö kosmetologilla?

  VastaaPoista
 3. Olen käynyt kosmetologilla yleensä pari kertaa vuodessa, vähän vaihdellen. Kesällä ostin Lancomen Visionnaire seerumin, ja sen jälkeen iho jotenkin meni huonommaksi. En ollut varma johtuiko tuosta seerumista, joten jatkoin käyttöä kun oli niin kalliskin :D Nyt se loppui, ja odottelen jos ihon kunto tästä parantuisi. Käytän yleensä Lumenen tuotteita puhdistukseen ja kosteuttamiseen, nyt tosin vaihdoin kasvoille tarkoitettuun kosteuttavaan luomusaippuaan.

  Kokeilin kerran South Beach ruokavaliota (hiilihydraattitietoinen) ja ihon kunto kyllä parani selvästi. Olen juuri aikeissa lopettaa gluteenin ja monien muidenkin viljojen käytön, sillä lapsilla on juuri todettu vilja-allergia. Samaa ruokaa kuitenkin syödään, joten samalla sitten hoituu oma gluteenittomuus/viljattomuus. Toivottavasti se auttaa, kukapa ei haluaisi tasaista ja kaunista ihoa :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei, ootpa kaunis! Olis niin ihana olla ilman meikkiä ja näyttää tuolta.
  Mulla on ollut aknea ja vaikka tällä hetkellä iho on hyvässä kunnossa,
  en osaa olla ilman meikkiä muualla kuin kotona vaikka ehkä haluaisin.

  VastaaPoista
 5. Juu, ilman muuta lähtisin kouluun/töihin noissa vaatteissa. Ilman meikkiä en kehtaisi mennä, vaikka mieli tekisi. Sun takkisi on aivan ihana :)
  Onko siinä lyhyet hihat ja kuuluuko siihen tuo turkiskaulus?

  VastaaPoista
 6. Pakko kysyä ootko tehnyt jotain tietoisia muutoksia tai onko jotkin asiat muuttunut kun sun kasvot on todella paljon hoikemmat mitä esim youtube- videossa 2008 lucia-neitona. Oletan et oot kuitenkin samassa painossa aika pitkälti ja suht samoissa rasvoissa.

  Vaikuuttaako esim jotku tietyt ruoat, suola, juomat tai jotain? Kaikillahan yleensä alenee rasvat kasvoissa vähän iän myötä mut muutos on aika radikaali ja kiinnostais ootko pystyny tekee sen tietoisesti jollain valinnoilla.

  VastaaPoista