expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikko sitten..

mahtavan viikonlopun jälkeen sairastuin flunssaan. Oli kuumetta ja neljä reikää hampaissa jotka hoidettiin kuntoon :/ eikä karkin syönti siltikään ole loppunut, pöhh! Nyt olen keränyt voimia ja tullut takaisin elävien kirjoihin. Ihana olla takas ja kertoa teille mitä kaikkea on tapahtunut! Vloppu Suomessa ennen kun kuume nousi oli huikea. On aina paljon kavereita ketä pitäisi nähdä ja keiden kanssa haluaa viettää aikaa enemmänkin kun vain pikakahvittelun verran, joten päätimme mieheni kanssa järkkää extempore illanistujaiset. Oltiin 7.3 torstaina Teatterissa lounaalla ja järkättiin fbookissa pikakutsua kaikille. Juhlat oli seuraavana päivänä :D Noh, ne jotka meidät tuntee, ei ylläty siitä että olemme niiinkin ajoissa suunnittelun kanssa, kun päivän varoitusajalla ;)
Varattiin Teatterin Vippi kahdeksasta eteenpäin. Bileet oli hyvät. Jengi fiilas. Paikalletulijoita oli varmaan yli 60 :). Oma dj jo alkuillasta soitti hyvää settiä. Kauniita naisia. Komeita miehiä. Upea ilta  josta me mieheni kanssa olemme tosi kiitollisia ja iloisia <3.

Koska oli kaiken lisäksi Naisten päivä, niin olin pukeutunut eleganttiin hattuun, jonka olin löytänyt Zarasta. Samoin "verkkopaitani" oli myös Zarasta. Yhdistin asullani heinätytön lookin ja hienostuneen shamppanjaa rakastavan naisen.
Tytöt ottaa aina vessapeili poseeraus kuvia itsestään. Miksi sitä peitellä ja häpeillä? Siinä alhaalla teille yksi, kun laittauduin hotellihuoneessani iltaa varten :)


Rakkaan mieheni look <3 

*There's no ME without HIM*

Pipo Carhartt
Huppari Versace
Takki Volcom
Housut Carhartt
Sneakers Nike

Hattu Zara
Paita/mekko Zara
Alustoppi Gina tricot
Laukku Dolce&Gabbana
Kengät Grey City

Sunnuntai Glamouria kaikille.
Minä meinaan olla verkkareissa, polttaa kynttilöitä, vaan nautiskella ja koittaa olla parempi ihminen täällä kotona.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti