expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 18. marraskuuta 2014

KÄYTÖSTAVAT


Nyt kun esittelyt on tehty niin päästään tähän riemukkaaseen loppukevennykseen, jatkoa eiliseen postaukseen..eli tähän exäni sukulaiseen. Oikeesti..lähemmäs 40 v typy jaksaa vaan hämmentää joka kerta kun hänet näen. Olemme olleet ennen exäni eroa oikein hyvissä väleissä kyseisen henkilön kanssa. Tällä kertaa tämä herttainen sukulainen esitti minulle kysymyksen että tunnemmeko toisemme :D haha.  Hän vaivautui heittää niin surkeita kommentteja mulle kun olin lähdössä, että en tiedä mitä pitäis miettiä ja eikä todellakaan ole ensimmäinen kerta hänen puolelta.  Mulla ei tuu mieleen muuta kun että hän on katkeroitunut äiti/nainen jolla ehkä menee itsellään heikosti. Jaksaa mulle jauhaa mun ja exäni erosta. Juu petin häntä, koska rakastuin nykyiseen mieheeni. En valinnutkaan suomenruotsalaista varakkaasta perheestä olevaa poikaa aviomiehekseni, vaan otin suomenkielisen levottoman sielun, jonka tausta oli aivan muuta ja jonka huumori, valta ja sydän vallotti minut. 

Halusin kirjoittaa asiasta sen takia että välillä mietin missä ihmisten käytöstavat on. Olen itsekkin sortunut huonoihin käytöstapoihin, mutta jälkeenpäin pyytänyt anteeksi. Kuinka paljon kateutta ja katkeroituneita ihmisiä..naisia..täällä Helsingin kaduilla tallusteleekaan. Aivan liian paljon! Jos ei sinusta ole hyötyä, niin et ole mitään. Tai jos olet uhka, niin sinua saa kohdella huonosti, haukkua ja yrittää lyttää alas. 

Trendi lehdestä lainaus "Hyvää elämää ei voi elää huonossa seurassa. Jos joku puhuu sulle inhottavasti, lietsoo jatkuvasti draamaa tai ikävystyttää sinut kuoliaaksi, etsi parempaa seuraa."

En tiedä mitä se nainen saa irti siitä että on ilkeä ja puhui niin lapsellisia juttuja taas jälleen kerran, mutta mä sain ainakin hyvät naurut kotimatkallani. Kuitenkin kun pääsin sänkyyn aloin pohtimaan tätä 4 vuotta jatkunutta vihaa ja rumia haukkumasanoja pelkästään kateutena.  Mulle ei käynytkään huonosti kun erottiin exän kanssa, niin kuin jotkut ehkä toivoi. Itsevarmuuteni tuo varmasti ärtymystä hänen kohdallaan. Nainen itse kolmatta kertaa naimisissa ja lapset on eri miehiltä.
 Toivon todellakin että en koskaan muutu katkeraksi ja kateelliseksi muita kohtaan, kun vanhenen. Olin siis päättänyt etten sinä iltana provosoi takas, jos jotain tulee. Pysyin päätöksessäni. Osaan olla aika kova suustani ja näpäytän useinkin takas, mutta mitä mä siitä hyödyn? En mitään. Paljon parempi mieli, kun itse pysyy aikuisena. 

Mitä mä tästä kirjoituksesta hyödyn? En mitään..en mä sen takia kirjoita blogia että hyötyisin tästä jotain, mutta ajatuksiani haluan jakaa ja aikuisten naisten käytöstavat -postaus on ollut muutamia kertoja mielessä ja nyt oli täydellinen hetki kirjoittaa aiheesta ja samalla kertoa anonyymisti ja ympäripyöreästi oma tapahtuma. 

Trendi lehti kirjoittaa myös sivistyksestä. "Sivistyksen merkki ei ole kalaveitsen sujuva käyttö vaan se, että osaa katsoa asioita eri näkökulmista. Avarrat mieltäsi joka kerta, kun haastat sen." 
Tätä omaa tapausta olen katsonut eri näkökulmista aiemmin ja nytkin. Minun ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä huonoa kohtelua.

Jos teitä joku henkilö vaivaa ja ärsyttää, antakaa sellaisen ihmisen olla, ellei ole mitään fiksua ja rakentavaa sanottavaa. Varsinkin jos se henkilö ei ole juuri sinulle aiheuttanut harmia. 

Ihanaa päivää <3 

47 kommenttia:

 1. Täysin samaa mieltä! Tykkäsin varsinkin noista Trendin lainauksista. Mun huono seura on ollut viime aikoina 'ystävä', jonka elämään majdun vain silloin kun hänellä menee huonosti, mutta silloinkin mulla kuulemma pitäisi mennä vielä huonommin et hänelle tulis parempi olo :'D et adios vaan sille 'ystävyydelle'!
  Mukavaa päivää sinnekin :)

  VastaaPoista
 2. Totta joka sana !!! Kyynisiä ja katkeria ihmisiä riittää !! Hymyä ja positiivisuutta vaan niin se on paras vastaisku negatiivisilla ihmisille :):)
  Ihanaa päivää !<3

  VastaaPoista
 3. Toimit todella aikuismaisesti häntä kohtaan kun kirjoitat hänestä täällä blogissa. Niin ja ei uudella miehelläsi taida ihan huonosti mennä siis rahallisesti. Pidit sentään josrain kiinni..

  VastaaPoista
 4. Oliskohan tämän postauksen voinut kirjoittaa ilman,että mainitset tämän henkilön tekstissä. Ei nimittäin sekään kovin aikuismaista ja hyvä käytöksistä toimintaa. Henk.kohtaiset riidat on tapana sopia yksityisesti,ei levitellä koko kansan luettavaksi. Samoin mainitsit hänen kolmen lapsen olevan eri miesten kanssa. Mitä tämä asia kuuluu muille? Omasta mielestäni alennuit nyt ehkä vielä häntä alemmaksi,alkaessasi puimaan asiaa julkisessa blogissa. Näin toimii yleensä ne pienet pissaliisat. Muuten blogiasi on kiva lukea ja diggaan sun tyylistä + olet kyllä huippu kaunis ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin jakaa jutun ja samalla pohtia näitä käytöstapoja. xx

   Poista
 5. Ja olen huomannut että sitten on niitä tapauksia jotka eivät tajua edes käyttäytyvänsä huonosti. Olen pari kertaa jutellut tälläisten tapausten kanssa ja he eivät tajua käyttäytyvänsä huonosti tai etiketin vastaisesti. Ja ovat myös ihmetelleet että miksi jotkut karttavat heitä...jep, jep. Meitä on moneksi ja onneksi seuran saa usein valita itse.
  Kerran olen joutunut sanomaan yhdelle länkyttäjälle että nyt turpa kiinni että kukaan ei jaksa kuunnella tuollaista loputonta jankutusta ja paljastui että tämä henkilö ei osannut keskustella aikuismaisesti kun kukaan ei koskaan puhunut hänen kanssaan...Eli kotikasvatus on monilla jännyt vähän vaiheeseen.

  VastaaPoista
 6. Valitettavasti olen elämäni aika tavannut yhden poikkeuksen joka oli oikea helvetillinen päänsärky, mutta sanotaanko näin että omaa hautaansa hän vain kaivoi. Ja toinen asia on se että on tekopyhää kenenkään puhua miksi naiset ei pidän toistensa puolia jos itse ei moiseen pysty.

  VastaaPoista
 7. On tullut todettua elämän aikana kuinka valitettavan usein juurikin naisilta ne käytöstavat toista naista kohtaan puuttuvat täysin.
  Ja jokaisen kohdalla kenen kanssa sukset menneet ristiin, sama kaava toistuu: katkeruus, kateus.
  Onneksi on myös niitä aitoja hyviä tyyppejä, ketkä ei katkeruutta kanna mukanaan ja aidosti tsempataan puolin ja toisin ja ollaan onnellisia toistemme puolesta. <3 Harvemmin heitä tosin vastaan on tullut..

  VastaaPoista
 8. Eli alennuit samalle tasolle tän naisen kanssa, eikä tässä oo kyse mistään "käytöstavoista". Itse mainitsit halventavaan sävyyn hänen olleen useasti naimisissa ja lapsia useammalle miehelle...eli piti saada hänet alas ja pönkittää omia valintojasi sillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan jakaa myös lukijoilleni joitakin minua ärsyttäviä ja negatiivisia asioita. Ne jotka tuntee mut,niillä saattaa olla ajatus kenestä puhutaan, mutta kylhän ne keskustelussa heidän kanssaan tulisi esille muutenkin. Se ei kuitenkaan ole tässä olennaista, vaan olennaista on se että tässä blogissa sisältönä on päällimmäisenä muotijutut ja sit mun arkipäiväsiä fiiliksiä. Niin hyviä kuin huonoja :) Haluan käsitellä myös negatiivisia asioita.

   Poista
 9. Aika surullinen postsus...oot jotenkin niin ihanan pirteen ja hyvä sydämmisen olonen,mut tää postaus oli mun mielestä vähän riman alitus...ei henkilökohtaisia asioita puida yleisessä blogissa. Älä alennu samalle tasolle vihaajiesi kanssa. Hyvää talven jatkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä blogissa käsitellään myös henkilökohtaisia asioita..<3 hyvää talven jatkoa sullekkin. Katso edelliselle kommentojalle vastaukseni.xx

   Poista
 10. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että käytöstavat ovat nykyään aivan aliarvostettuja. Pahan mielen kylväminen ympäriinsä ei kannata ikinä.

  Kirjoitit kuitenkin, että pidät hänen vihanpitoansa pelkkänä kateutena. Itse uskon, että syynä on puhtaasti se, että olet pettänyt hänelle läheistä ihmistä. Esimerkiksi itse ajattelen pelkkää hyvää siskoni ensimmäisestä avomiehestä, joka jätti hänet tietyistä syistä. Ymmärrän, että ihmiset eroavat välillä ja rakastuvat toisiin, ja toivon pelkkää hyvää tälle miehelle ja hänen uudelle vaimolleen. Mutta siskoni seuraavalle miehelle, joka petti häntä, en toivo mitään hyvää, koska olen vihainen siitä, miten hän kohteli minulle rakasta ihmistä. Voi olla, että tällekin naiselle ongelma on pettäminen, eikä se, että olet löytänyt onnen toisen kanssa.

  Mutta asiat pitäisi osata laittaa oikeisiin mittasuhteisiin, eikä neljän vuoden jälkeen raivoaminen kuulosta kohtuulliselta. Luulisi tuon naisenkin käsittävän, että hän vain nolaa itsensä. Miksi ei vain voisi katkaista välejä ja sattumalta kohdatessa tervehtiä asiallisen viileästi?

  Tykkään tyylistäsi kirjoittaa välillä pohdiskelevampiakin postauksia asujen ja päivän kuulumisten lisäksi. Hauskaa joulun odotusta teidän perheellenne! :)

  VastaaPoista
 11. Ei Didem maininnut ketään nimeltä ja en usko että kyseinen nainen tätä postausta lukee. Joten minusta postauksessa ei ollut mitään väärää... Pisteet Didemille siitä ettei alentunut samalle tasolle ja otti tärkein aiheen esille blogissaan..

  VastaaPoista
 12. Täysin naurettavia kommenteja varallisuusasiaan liittyen. Onhan se päivänselvää että samantasoiset ihmiset leikkii keskenään, standardi mistä lähdetään liikkeelle.

  Sinänsä keskeistä nostaa vastapuolen omat valinnat mukaan jos saman aihepiirin asiat on haukkumisen/riidan aiheet. Asia koskettanee varmaan tätä naista paljon enemmän tämän takia. Lisäksi mun mielestä täysin aiheellista antaa vähän takas; mikäli diplomatia toimis aina ei tarvittais armeijaa.

  VastaaPoista
 13. Voi huhhuh, tuntuu siltä että noita ihmisiä löytyy ihan aina, vaikka kuinka aikuisia pitäisi olla. Ei voi mitään, ihan hienoa että annoit mennä ohi korvien :)

  En ole aikaisemmin tainnut kommentoida, tykkään sun blogistasi todella kovaa. Itsevarmuutesi on parasta, tuntuu usein siltä että suomalainen nainen ei kehtaa ottaa kehuja vastaan ja vain vähättelee itseään, vaikka olisi todellisuudessa kuinka hyvä.

  Pakko kysyä minkä kokonen tuo sinun LV:n Speedy B on? Näytti aika isolta joten veikkaan 35? Miten olet kokenut, onko käytännöllinen laukku ja onko koko hyvä? Itse suunnittelin Speedy Bandoulieren ostamista joululahjaksi itselleni, ehkä kuitenkin pienemmässä koossa. En tiedä, käyttökokemuksia saa jakaa. ;)

  Kaikkea hyvää kauniille ja todella symppiksen oloiselle ihmiselle!

  VastaaPoista
 14. Kiitos Didem, sain postauksestasi voimaa :) Olen paininut tunteideni kanssa, sillä eräs täysin tuntematon ihminen sanoi minusta niin ilkeitä asioita ja toivoi minulle pelkkää pahaa. Kaikki tiesivät ettei moiseen olisi ollut syytä. Se ihminen sai minut täysin murtumaan ja pohtimaan ettenkö olekkaan tarpeeksi hyvä, vaikka mielestäni teen parhaani joka ikinen päivä, jo monen vuoden ajan.
  Kiitos sanoistasi, todellakin moiset kommentit pitäisi päästää vain toisesta korvasta pihalle.
  Kiitos blogistasi :)
  Terkuin Mari

  VastaaPoista
 15. Takki!
  Ihana, mistä moinen?

  VastaaPoista
 16. Voi Didem, tämä blogi on aivan ihana, mutta tämä postaus sai minut todella surulliseksi. Haluaisinkin esittää sinulle kysymykset: mitä väliä sillä on kuinka monen eri miehen kanssa hänellä on lapsia? Jotenkin tuo kohta sävähti heti silmääni ja se nimenomaan pahoitti minun mieleni. Sinun omalla miehelläsi on lapsia kahden eri naisen kanssa, tekeekö se mielestäsi hänestä jotenkin huonompaa ihmistä? Mielestäni tuollaiset asiat eivät liity yhtään mihinkään ja minusta on kauhean surullista, että vielä äitinä edes mainitsit lapset tuommoisessa tekstissä... Kaikesta huolimatta hän voi olla lapsilleen hyvä äiti, vaikka lapsilla olisi eri isät. Kannattaa jättää aina lapset pois riidoista. Ne pienet ihmiset eivät liitty aikuisten välisiin riitoihin _mitenkään_. Heitä ei oikeasti kannata edes mainita missään riidan yhteydessä. Oikeasti. Sekin että sanot, kyseisen naisen olevan kolmatta kertaa naimissa ja lapsilla olevan eri isät (Huom. teidän ikäero), niin ehkä olet itse samassa tilanteessa hänen ikäisenä.. Elämä muuttuu, muista se. Kaikkea hyvää sinulle, kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeassa, kaikkea voi tapahtua! En edes kertonut kaikkea miten tämä nainen on hyökännyt rumilla puheilla ja haukkumasanoilla minua kohtaan. Tällä kertaa hän aloitti itse keskustelun leikkimällä ettei tunne minua, mutta yhtäkkiä tiesikin jo mieheni hengellisen taustan ja alkoi mollaamaan sitä. Tämä nainen, joka joka tilanteessa yrittää kiusata, ansaitsee tulle mainituksi, koska hänen käytös on tosi huonoa ja haluan tällä blogilla rohkaista sellaisia ihmisiä jotka alistuu kiusaamiseen, että olkaa rohkeita ja huutakaa vääryydet ääneen. Voisin olla varmaan vielä hienotunteisempi ja sivistyneempi itsekkin, mutta pääasia on se että kenenkään ei tarvitse alistua kiusaamiseen.

   Poista
 17. Tähän ei voi todeta mitään muuta kuin että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! eli kysymys kuuluu oletko ollut ystävällinen tai kohtelias tuota ihmistä kohtaan?:) enpä oikeen usko että olet ollut, koska niin se vaan menee että metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan! olemalla itse kohtelias ja huomioonottava toisia kohtaan niin saat itsekin parempaa kohtelua, luulisin. Mutta jos on vain tuollainen nokkava luxusleidi (jonkalaisen kuvan sinusta blogisi perusteella saa) niin en yhtään ihmettele jos joku on sitten sinuakin kohtaan vähän ikävä. Joten mieti jatkossa myös omia käytöstapojasi, oletko niin ihana ja huomioonottava kuin annat ymmärtää?? osaatko ottaa myös toiset huomioon, olla kohtelias ja mukava ilman että tuomitset esimerkiksi toisten ulkonäköä tai elämää? ja ei, en todellakaan tunne sinua ja en ole tuo ihminen josta tässä puhe, kunhan mietin vaan että olisiko vikaa myös sinussa. Toki on olemassa ilman syytäkin ilkeitä ihmisiä, mutta yleensä jostain se käytös kumpuaa. Jos haluaa vastaanottaa hymyn, pitää myös muistaa itse hymyillä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Sanoisin ennemminkin niinpäin että minä vastasin postaukseni kautta hänen huuutoihinsa. Hei mulla ei oo mitään vastaan häntä, vaan toistepäin ja ainoastaan silloin toivoisin että jos ei pidä jostain, niin jätetään se henkilö rauhaan eikä piinata lapsellisilla jutuilla tai kunnianloukkauksilla. Eikö? mitä mieltä itse olet? Sä voit pitää mua nokkavana luxusleidinä. En pidä itseäni luxusleidinä, olen vain tyttö joka rakastaa vaatteita ja laukkuja. Nokkava? En, ellei minulla ole syytä olla nokkava. Mutta nokkavia luxusleidejä tapaa paljon teatterin vipissä, tutustu ensin siihen meininkiin ja tuu sit uudestaan kirjoittelee mulle. Mitä mä arvostaisin todenteolla on jos tämä sukulainen kertoisi asiallisesti mikä on pielessä. mä ymmärrän haukkumisen ja vihan johonkin pisteeseen saakka, mut hei haloo, neljä vuotta mennyt ja niin harvoin kun tähän ihmiseen törmäänkin niin hän jaksaa keksii jotain piikiteltävää. En kirjoittanut tätä kommenttia vihaisena, vaikka teksti ehkä kuulostaakin vihaiselta :))

   Poista
 18. Joo minuakin hämmästyttää tämä asenteesi että miksi koet olevasi parempi ihminen että voit arvostella toista noin? hei me olemme ihmisiä kaikki, on täysin sama jos joku on vaikkapa neitsyt ja toisella on vaikkapa kymmenelle eri miehelle lapsia. Sillä ei ole väliä, mutta sillä on miten käyttäytyy. Jos et halua että sinua tuomitaan ja haukutaan, niin käyttäydy myös itse sen mukaisesti ettet itse alennu myöskään toimimaan noin. Toisen naisen kutsuminen katkeraksi ja typyksi on myös melko lapsellista käytöstä, hei ihan kaikkea ei tarvitse blogiin kirjoittaa vai mitä? tämä ei ollut mikään hyvä postaus eikä anna sinusta itsestäsi ainakaan nöyrää/ystävällistä kuvaa :/ Niin että mitäs jos jatkossa kirjoittaisit näitä raivonpurkauksia vaikka yksityiseen päiväkirjaan? lukijanasi ei kiinnosta toisten ihmisten arvostelu/haukkuminen, oli sille syynsä tai ei. Tässä vielä yksi vinkki: jos et pidä jostain ihmisestä jätä hänet täysin ns. omaan arvoonsa ja jätä vaikka tapahtumat välistä joissa on joku epämiellyttäväksi kokemasi henkilö, näin ollen vältyt itsekin mielipahalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koe olevani muita parempi, mutta nyt on kyse mun blogista ja tässä blogissani mä voin arvostella ketä tahansa jos haluan..Eikö niin? Olen jakanut teille tapahtuman, joka alkoi toden teolla vaivaa. Suurin osa bloggareista on eri tyyppisiä, ei jengi uskalla sanoo juuta eikä jaata mihinkään. Mainostetaan kaikkia tuotteita ja kehutaan kuinka hyviä ne on (bullshit) ja ollaan hyvin pinnallisia. Myös minun blogini on pinnallinen, MUTTA jos haluan jakaa henkilökohtaisen jutun teille ympäripyöreästi kerrottuna, niin so what? Vähän kun puhuisin jollekkin kaverille, mutta kirjoitan sen vaan tänne blogiin.

   Poista
  2. 1. "...jos joku on vaikkapa neitsyt ja toisella on vaikkapa kymmenelle eri miehelle lapsia...." - Mulle on ainakin väliä! :P
   2. "lukijanasi ei kiinnosta toisten ihmisten arvostelu/haukkuminen..." - Mua ainakin kiinnostaa! lol

   ;)

   Poista
 19. Myönnätkö pettäneesi vai katkaisitko suhteen niin että siirryit uuteen mieheen vai miten se meni? jos petit ensin etkä katkaissut suhdetta niin se on sinulta itseltäsi kaikkea muuta kuin sivistynyttä ja hienoa käytöstä, jolloin en ihmettele yhtään jos exäsi sukulainen vihaa sinua, tuollaiset asiat kun muistetaan ikuisesti halusi tai ei. Jos olet pettänyt niin asiahan ei exäsi sukulaiselle edes kuulu, ellei exäsi pyydä häntä puhumaan asiasta yhä kanssasi. Muistathan että riitaan tarvitaan aina kaksi ja kukaan ei riitele yksin, mutta parasta mitä tuossa tilanteessasi voit tehdä on se että unohdat tuollaisen riitelyn kokonaan, keskityt omaan elämääsi etkä enää pidä yhteyttä exääsi/hänen sukulaisiinsa, yleensä tuollaisesta seuraa van pahaa mieltä. Itse en ole koskaan ymmärtänyt sellaista että jos suhde päättyy pettämiseen ja edelleen pidetään vähän kuin väkisin yhteyttä.

  VastaaPoista
 20. Ihmetyttää kyllä kovasti miksi kirjoitat että vain "Helsingin kaduilla" olisi tuollaisia naisia? et taidakkaan olla matkustanut niin paljoa kuin annat ymmärtää. Ilkeys ei ole minkään kansalaisuuden syy, ei ole kovinkaan avarakatseista kirjoittaa tuollaista julkisesti näkyviin joten pyydän että korjaat tuon kohdan jutustasi tai että vastaat tähän millä perustelet tuon että vain Helsingissä? etkö muka ole kohdannut yhtäkään ilkeää tai katkeraa ihmistä ulkomailla ollessasi? ovatko kaikki olleet ulkomailla vain ja ainoastaan mukavia hymy korvissa -ihmisiä? itse olen nähnyt ilkeitä ihmisiä jokaisessa maailmankolkassa ja tällä hetkellä löytyy kokemusta sekä ulkomailla asumisesta että matkustelusta 18 eri maassa. En väitä että kaikki olisivat mukavia Helsingissä, ei en todellakaan, mutta kyllä sitä katkeruutta ja ilkeyttä löytyy paljon muualtakin ja myös pahemmassakin muodossa. Minulla on ollut pari todella ilkeämielistä ja kateellista kaverinaista Suomessa joista tulikin "vihamiehiäni" mutta ainakaan kukaan ei käynyt kimppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa kyseessä nyt sattui olemaan Helsinki. Hyvin spontaanisti kirjoitin Helsingin kaduilla. Ettei jää epäselväksi, niin kyllä joka maailman kolkassa on katkeruutta ja kateutta.

   Poista
 21. Kylläpä särähti korvaan tämä postaus. Yrität kertoa käytöstavoista, mutta alennut itse todella alhaiselle tasolle haukkumalla exäsi sukulaista julkisessa blogissa. Moni sinut (ja exäsi) tunteva varmasti tunnistaa henkilön kuvauksesi perusteella. Itse kertomasi faktan perustella kuitenkin sinä olet pettänyt exääsi ja se on monille, näköjään myös exäsi sukulaiselle, anteeksiantamatonta.

  Harmi, olen pitänyt blogistasi. Kuitenkin omakohtaisten kokemusten takia tämä postaus pahoitti mieleni. Sinun pitäisi ymmärtää, että teollasi et ole satuttanut vain exääsi, mutta myös hänen lähimmäisiään, perhettä ja ystäviä. Kiva, että sait kuitenkin hyvät naurut illan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lue muut vastaukseni..mm Anonyymi 3.14 vastasin aika kattavasti. :)

   ps. Julkinen blogi/minun blogi.

   Poista
 22. Ensimmäistä kertaa jätän julkaisematta kommentin, koska kommentoija lähtee yksilöimään kyseistä henkilöä. Katsokaa edelliset vastaukseni, enempää sanottavaa mulla ei ole tähän asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi. Lähetit mulle uuden viestin. Laitan sähköpostia niin kirjoitan sulle mikä sun kommentissa oli virhe, jota en julkaise. Kyseessä siis yksilöinti jonka sinä teet, en minä.

   Poista
  2. siis laita sun mailiosoite niin kirjoitan sulle :)

   Poista
 23. Olen tykännyt lukea blogiasi mielestäni sinulla on ainakin näyttänyt olevan kivan oloinen perhe ja hienoja laukkuja, mutta tämä kaikki mitä tässä kerrot niin en kyllä lukijanasi voi yhtään hyväksyä tällaista käytöstä, myöskään sinulta :( Jos haluat olla hyväsydäminen ihminen kuten täällä annat ymmärtää niin jätä tuollainen ihminen omaan arvoonsa ja jätä vaikka osallistumatta samoihin tilaisuuksiin joissa hän käy, niin et saa pahaa mieltä ja vältyt ongelmilta! ihmisen kun on vaikea puhua toisesta pahaa jos ei ole samoissa piireissä ja paikalla kuulemassa. Älä brassaile ja yritä tulla väkisin juttuun, vaan keskity niihin ihmisiin jotka ovat ystävällisiä ja tukevat sinua, unohda muut äläkä hakeudu samoihin tilaisuuksiin tai voit tulla loukatuksi noin. Mutta se toinen asia, itse olen petetty nainen ja itse en voisi koskaan enkä ikinä antaa pettäjälle anteeksi jos pettäminen on ollut sellaista tahallista ja sisältänyt myös valehtelua ja pettämisen peittelyä. Minun suhteissani pettäjät ovat jääneet aina yksin ja en ihmettele asiaa jos ihminen jatkaa loputtomiin kaikkien tunteilla leikkimistä. En tiedä mitään sinun suhteistasi mutta pettäminen on kumminkin väärin, mutta sinä olet sentään ns. pystynyt parantamaan tapasi ja hommannut perheen+toimivan suhteen, se on hyvä asia mutta ei ole yhtään ihme jos exäsi tai hänen sukulaisensa ovat katkeria sinua kohtaan. Minä tulen aina olemaan katkera pettäneelle exälleni, jota en halua koskaan enää nähdä enkä halua puhua hänelle vaikka hän onkin sinkku ja on osunut "sattumalta" samoihin paikkoihin samaan aikaan. Joskus pettäjät jopa alkavat katua ja haluavat palata takaisin, itse en sellaiseen pystyisi en hyväksyisi. Mielestäni pettäjälle ei tarvitse antaa anteeksi koskaan, mutta voi silti yrittää unohtaa ja keskittyä omaan elämäänsä. Niin avasin tässä sinulle tätä petetyksi tulleen naisen näkökantaa ja toivottavasti osaat asettua myös petetyn asemaan, se kun ei ole millään tavoin hienoa vaan pahimmassa tapauksessa ihminen voi masentua vuosikausiksi! Minulle jäi pettäneestä exästäni pysyvät arvet ja en tiedä korjaantuuko asia koskaan edes ajan kanssa mm. luottamus kaikkiin ihmisiin on täysin mennyt ja en haluaisi olla mikään luulosairas mutta kun luottaa ei voi. Olisi mielenkiintoista kuulla vastauksesi tähän kommenttiin että mitä mieltä sinä olet pettämiseen liittyvistä asioista ja jos nyt jälkeenpäin mietit niin olisitkos voinut katkaista ensin edellisen suhteen ja mennä sitten vasta toisen mukaan? mutta ehkä olit niin nuori ettet asiaa vielä täysin ymmärtänyt?

  VastaaPoista
 24. Nyt on kyllä pakko kommentoida vaikken yleensä blogeissa kommentoi mitään.

  Sä kyllä erotut todellakin muista bloggareista. Johtuuko sitten siitä, ettet joudu tekemään tätä mahdollisten tulojen vuoksi kalastelemalla lukijoita ja ottamalla heidän mieltymyksiä huomioon, vaan voit tehdä tästä täysin sinun näköisesi? =) Niin minäkin tekisin, jos minulla olisi siihen mahdollisuus, haluaisin pitää julkista blogia ja olisin noin rohkea!

  Menitkö tervehtimään tätä exäsi sukulaista ennenkuin hän sanoi mitään? Niin ei kyllä kannata toimia henkilön kanssa, joka vihaa sinua. Siitä ei seuraa muuta kuin juuri tuollaista.

  Vai tuleeko hän ns."puun takaa" sinulle kommentoimaan? Jos näin niin eihän tuollainen enää normaalia ole. Kiertäisin itse kaukaa, jos vain mitenkään mahdollista, mutten kyllä rajoittaisi omaa elämääni esim. menemättä itseä kiinnostaviin tilaisuuksiin, joissa hän mahdollisesti on. Jos hyökkää uudelleen niin nauhoita tilanne ja nosta syyte kunnianloukkauksesta. Lähestymiskiellon hankkimisesta en tiedä miten onnistuu? Todella inhottava tilanne. Ei minusta oikeuta tuollaiseen käyttäytymiseen vaikka oletkin pettänyt exääsi. Ja eihän me edes tiedetä yksityiskohtia sinun ja exäsi sen hetkisestä elämäntilanteesta ja suhteen tilasta!

  Ja miehesi uskonnollisen vakamuksen haukkumisesta (oli jossain blogisi keskustelussa), eikai hän edes tunnusta tuota uskontoa?!

  VastaaPoista
 25. niin olisi hyvä tietää vastaukset näihin minun ja muiden laittamiin kysymyksiin? jos ehdit, ainakin näyttää että ehdit uusia postauksia kirjoittaa

  VastaaPoista
 26. Meinasin ensin kirjoittaa itsekkin laajemman annin ajatuksistani, lähinnä lukemistani kommenteista, mutta taidampa toivottaa mukavat joulun odotukset.

  Sen verran kyllä "pakko" kirjoittaa että ihmisiähän tässä kaikki ollaan kaikkine inhimillisine puolineen, joten mitä jos annettais kaikki edes vähän enemmä ymmärrystä toisillemme ja noin muutenkin. Ja mitä jos ei takerruttaisi kaikkeen kirjoitettuun sanaan, koska meillä kaikilla on kuitenkin niin erilainen käsitys sanojen merkityksestä (milloin missäkin yhteydessä) ja elämästä noin muutenkin. :-)

  Mukavat viikonloput kaikille.

  VastaaPoista
 27. Moikka, pakko myös mun kommentoida ekaa kertaa.
  "mutta nyt on kyse mun blogista ja tässä blogissani mä voin arvostella ketä tahansa jos haluan"...
  Tän pitäis olla lifestyle/muotiblogi, ei mikään Jussi Parviaisen "haukun ketä haluan ja miten haluan ja paljastan heistä kaiken blogi", eiks vaan?
  Sun blogi joo, mutta yleensä ne henkilökohtaiset riidat setvitään yksityisesti, tää postaus oli mielestäni todellatodella lapsellinen. Voit toki puolustaa hamaan tulevaisuuteen postaustasi sillä, että tää on SUN blogi, mutta toivoisin hieman aikuisempaa kommentointia, jooko?
  Ei kovin hyvä aloitus sun mycosmo uralle muuten... Ja kommenttisi "Suurin osa bloggareista on eri tyyppisiä, ei jengi uskalla sanoo juuta eikä jaata mihinkään" Näinkö sun mielestä oikeasti on? Onko se sun mielestä uskaltamista, että haukkuu julkisesti ex-ystäväänsä/tuttavaansa? Todellako? Vai olisko se vain hölmöyttö/käytöstapojen puutetta/lapsellisuutta? En kirjoita minäkään pahalla, tässä vain omia ajatuksiani, joita kirjoituksesi herätti...Nyt tsemppaa, susta tulee vielä hyvä bloggari ja onnea mycosmoon <3

  VastaaPoista
 28. Onneksi et ottanut suomenruotsalaista rikasta (luultavasti melko omanarvontunteista) jätkää vaan levottoman seikkailija, se tekee sunkin elämästä seikkailun ja sitä sun kaltanen tyyppi just tarvitsee ;) tän postauksen perusteella heidän perhettä on ehkä loukattu joo, mutta tuntuu että heillä on myös oma ego ja itsensä arvostus melko korkealla jos noin kauan jaksaa. Uskon, että he kuvittelee, että poika on ollut ns täydellinen kandidaatti ja samoin perhe ja miten näin voi tapahtua näin eleganteille ihmisille, miten joku hylkää rikkaan "täydellisen" tyypin epätäydellisyyden takia.. u know what i mean? Joo ei ehkä oo aikuismaisinta haukkua toista blogissa, mut tää avoimuus just tekee sun blogista erottuvan ja ihmisille samaistuttavan ja loppujenlopuks ei meistä kukaan kasva kokonaan aikuiseksi, kaikilla on tarve puolustaa itseään ja heittäytyä vähän lapseksi välillä, that's life as we know it!

  VastaaPoista