expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

MY HAIR RUTINE

Nyt pääsette tutustumaan hiuksiini. Minulla on luonnonkiharat ja laatu on puoliksi turkkilaissuomalainen. Hiukseni ovat kuivat ja latvani saisi voida vähän paremmin. 
Pesen hiukseni 2-3 kertaa viikossa. 


Luotan Schwarzkopfin tuotteisiin. Hieron pyyhekuiviin hiuksiini latvoille tarkoitettua voidetta. Takut aukeaa siellä heti. Volyymia antaa tuo toinen tuubi tuossa kuvassa. Öljyä ruiskutan myös märkiin hiuksiini. Nämä tuotteet auttavat hiusten kuivuuteen. Joskus hieron pari tippaa öljyä kuiviin suoristettuihin hiuksiini (esim ponnariosaan) se tuo kiiltoa.

Mitä tulee shampoo/hoitoaineeseen. Aikasemmin käytin vain kampaamon suosittelemia tuotteita. Vaihdoin kuitenki ihan tavallisiin 4 euron tuotteisiin siinä vaiheessa, kun matkustelin enemmän ja usein. Halusin pystyä käyttää hotellien tuotteita tai huoltoaseman valikoimassa olevia tuotteita ..u know :) isojen pullojen edestakas raahaaminen ei ole mun juttu. En ole huomannut mitään eroa siinä että nykyään käytän 5 euron shampoota aikasempaan 30 euron shampooseen :D


Olen pitkittänyt tätä hiustenhoito ja meikkipostausta (tulossa), koska totuus on se että en käytä sen kummempia tuotteita (varsinkaan meikeissä) joten tuntuu hassulta antaa vinkkejä teille :)
Mutta jaan kuitenkin mielelläni omat rutiininit ja voiteet. 

Lopuksi pari kuvakollaasia. Ensimmäisessä kollaasissa hiukeni ovat naturel. Eli niille ei ole tehty mitään suihkun ja hoitoaineiden jälkeen. 
Tokassa kollaasissa taas olen käyttänyt suoristinta. Suoristinta käytän sekä suoristamiseen että kihartamiseen. 


2 kommenttia:

  1. Ihana tukka :) Harmi, että kihara hius on yleensä kuivaa ja karheaa. Ainakin näin omilla suomalais-turkkilaisilla lapsillani, joiden hiusväri ja laatu on suunnilleen juuri sama kuin sinulla. Luca taitaa olla isäänsä tullut kun on blondi, mutta vähän luonnonkiharaa näyttää olevan kans :)

    VastaaPoista
  2. nuo shampoiden ja hoitoaineiden hintaerot ovat ihan järkyttäviä. Ja jos vertaa tuoteselostetta ne kalliit merkit sisältävät tasan samat ainesosat kuin markettimerkit! tottakai hiuskohtaisi eroja on, jollekin toinen sopii paremmin kuin toinen, mutta on silkkaa hulluutta maksaa shampoosta monta kymppiä! Itse siirryin pari vuotta sitten myös markettien L´oreal-shampoisiin. Hoitoaineissa olen huomannut enemmän eroja, mutta peruspesuun käy oikein hyvin parin euron markettituotteet :)

    Kiitos kivasta blogistasi <3

    VastaaPoista