expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 22. marraskuuta 2014

SUPER ILOUUTISIA

Rakkaat lukijat..

Mulla on huippu-uutisia teille :) 

Perjantaina 26.10.2012 tein ensimmäisen postaukseni. Siitä on nyt pari vuotta aikaa. Matkan varrella olen kyllä kehittynyt..ainakin teknillisessä puolessa (jos katsoo kuvia taaksepäin) :D hahah..aika pieniä kuvia :D mutta olen edelleen aika pihalla kuvien käsittelystä etc. Ehkä mä lataan sen photoshopin jossain vaiheessa koneelle. :) 

Tää on mun oma juttu, te olette kiinnostuneet mun elämästä ja touhuista, kukaan ei sano mitä mun pitää tehdä tai keksi postauksia puolestani, vaan kaikki on 100% minua ja mielestäni olen saavuttanut aika paljonkin sillä että mulla on aivan ihania lukijoita. Aina löytyy tietysti niitäkin jotka ei musta tykkää ;) ja hyvä niin, tylsää olisi jos miellyttäisin kaikkia. Mitä mieltä olisitte siitä jos blogini siirtyisi mycosmolle ja musta tulisi yks mycosmo tytöistä??  :))

Saa onnitella siis!!! Koska tulen siirtymään mycosmoon anytime soon. Ohjaan teidät sitten sinne kun kaikki on valmista. Oikeesti mä oon niin innoissani tästä. Blogi/muoti/stailaus urani saa uutta potkua tästä. 

"It is a beautiful thing when a career and a passion come together".

Olen ylpeä itsestäni. Todella ylpeä. Ei ole helppoa erottua joukosta kun blogeja on tuhansia Suomessa.

Hei mun oli pakko ottaa screenshot ekasta postauksestani ever!!!! <3
Huomatkaa kuva (silloin en tiennyt että niitä pystyi suurentaa) hihih.

If you never chase your dream
You will never catch them


..noniin nyt lopetan näiden quotesien jakamisen. Olen vain niin iloinen <3


xx

8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Aivan huippu homma!! Oon hiljaisesti sua seuraillu muutaman kuukauden ja voin varmuudella sanoa että sie jos joku oot mycosmo tyttö ;)

  VastaaPoista
 2. Tätä päivää oon niin sanotusti "pelänny" :D blogisi on ollut ainutlaatuinen ja toivonkin ettei blogisi muutu muuton myötä mainosblogiksi vaan säilyy ennallaan.

  VastaaPoista
 3. Congratulation! Ihan huippu juttu. Muista kuitenkin pitää kiinni omasta tyylistäsi, äläkä mee mukaan ihan jokaiseen juttuun, joka ei ole sinun näköisesi. Mutta muuten olet ansainnut enmmän lukijoita, joita nyt tulet sitten saamaan.

  VastaaPoista
 4. Mahtava juttu! Onnea! :)

  VastaaPoista
 5. Oi,onnea hurjasti! Uskon,että sovit joukkoon todella hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Ensiksi; onneksi olkoon!

  Valitettavasti minunkin täytyy edeltävän kommentoijan tapaan sanoa "pelänneeni" tätä päivää. Olisin toivonut sinun perustavan jonkun oman bydidem.com-sivuston irrallaan kaupallisista, mainoksia ja yhteistyöpostauksia tursuavista portaaleista. Olet lempibloggaajani, ja ruutupersoonaltasi sekä tyyliltäsi ja elämäntilanteeltasi ainutlaatuinen.

  Mahdollisuus on sinulle hieno, ja teet toki miten tykkäät. Toivon silti, että muistat meitä alusta saakka seuranneita lukijoita lämmöllä, etkä muutu.

  Jooko? :)

  VastaaPoista
 7. Heippa ja Onnea <3 Tykkään sun tyylistä, muutama neuvo: Tiedän että suomi ei ole sun äidinkieli, mutta juuri siitä syystä kiinnitä tarkasti huomiota kielen oikeellisuuteen jotta se on soljuvaa ja mukaansa tempaavaa. Samoin kappalejaot ja yleisilme kaipaavat pikkuista hiontaa. Ei siis sisältö, vaan se kaikki muu, mitä on helppo treenata kuntoon, pus <3

  VastaaPoista