expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 21. marraskuuta 2014

Lauluvideo

Nyt taas vähän piristävämpää matskua. 

OKEI, eli mä tykkään laulaa. Ja vaikka ei kuulosta niin hyvältä aina niin mä laulan. Mä laulan päivittäin, ja joskus kun ihan innostun niin etsin karaokeversion biisistä ja alan vetää ihan kunnolla :D ja ai että kun mä nautin. 

Eilen oltiin luistelemassa Lucan kanssa ja sit mulla tuli tosi jouluinen olo jälkeenpäin. Tultiin kotiin ja koko illan soi joululaulut eri kielillä. Mun kaikkien aikojen suosikki on Tulkoon Joulu. Rakastan sitä laulua. Aloin selittämään taas miehelleni näitä juttuja kuinka haluisin esim Tuomikirkossa esittää tän tänä jouluna ja tuoda lämpöistä joulutunnelmaa <3 voi kun olis kamera koko ajan kuvaamassa millaisia juttuja päästelen suustani päivittäin. 

Päätin kuvata Stefulle videon kuinka innostuin laulaa samaan aikaan, kun valvoin Lucan kylpemistä :D noh, video päätyi nyt myös tänne ..hihi.

ps. Huomatkaa mun pitkät tauot aina välillä :D :D

Musikaalista työmatkaa ja aamua/päivää kaikille :) 

11 kommenttia:

 1. LOL! Hienosti Lucakin laulaa ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo on mun lempijoululaulu! Ihan mieletön veto, tosi kauniisti laulat :)

  VastaaPoista
 3. Hauska video! Tuli ihan joulufiilis myös. :)

  Mikä olisi sun ykkösneuvo, kun huomaan että pikkuhiljaa alan "mammaantua" kun olen useamman vuoden ollut kotona lasten kanssa?
  En todella ole tällainen, mutta jotenkin sitä alkaa unohtaa itsensä kun ajattelee ettei sillä ole väliä. En myöskään käy paljoa "ulkona" joten ehkä se tekisi terää...

  Tiedän muuten sut lapsuudesta, kävimme vähän aikaa samassa telinevoimistelussa. :D On siitä vähän aikaa!

  T

  VastaaPoista
 4. Vau, laulat kyllä kuin enkeli!<3

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään laulaa paljon ja teen kans tuota karaokejuttuu!! :D Aloin laulaa sun kans yhteen ääneen!!!! HAHA.. meidän äänet passas hyvin yhteen xD

  VastaaPoista
 6. Sulla on tosi kaunis ääni :)

  VastaaPoista
 7. Laulaminen ei ole sulle..

  VastaaPoista