expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 3. lokakuuta 2013

Raamikas Porschemies: Is that your child or are u the nanny?

Yleisin kysymys, jota minulle esitetään täällä puistossa, kadulla, miehet, treffipyytäjät on se että olenko lapsen äiti vai nuori nanny. Olen jo alkanut kyllästymään kysymykseen. Otan tietenkin positiivisena sen että minua luullaan aina nuoremmaksi, mutta että olisin sweet 16..siinä menee jo vähän yli. Kategorisoin ihmistyypit ja numerot :D Lihavat latinomamma nannyt luulevat minua suloiseksi 16 vuotiaaksi tytöntylleröksi. Normi jenkkiäidit (sporttisista-tyylikkäisiin) laidasta laitaan eivät niinkään kyseenalaista ikääni, vaan alkavat aina "oh my goood, how can u be in such a good shape" "What sports do u do" "are u modelling" "hey lets have lunch someday". Heidän mielestään olen 26 vuotiaaksi hyvin nuori äidiksi (siitä olen eri mieltä).  Sit on nämä kaikenmaailman taiteilija/agentit, jotka mieheltäni pyytävät lupaa kadulla että voivatko keskustella kanssani...yleensä mieheni ottaa managerin roolin ja hoitaa puhumisen. Päivittäiset lähestyjät ovat miehet, osittain varmaan koska sormessani ei loista isoa timanttia ;) ja koska miehet ovat miehiä, enkä koskaan tule ymmärtämään heitä 100%. On törkeetä katsoa toisen naisen perään jolla on lapsi, kun flirttailijan vieressä kulkee kaikenlisäksi oma vaimo. ps. nyt en ole pukeutunut lyhkäsiin shortseihin. Eilen minua lähestyi Wilshire boulevardilla kaksi miestä. Ensimmäinen käveli takani ja aloitti asiansa sillä kuinka hyvälle parfyymini tuoksuu.  Toinen olikin Porschemiehiä. Hän teki omasta mielestään yrityksensä varmasti tyylillä. Ajoi hetken aikaa ihan hiljaa siinä vieressäni mustat ikkunat kiinni (joten en nähnyt sisälle) Lucan kanssa vauhtini muuttuu reippaammaksi. Sama urheiluporsche jonka miehenikin omisti Suomessa kaasutteli ja lähti hurjalla moottoriäänellä eteenpäin pysähtyäkseen kadunvarrelle. Mua alkoi naurattaa. Olen lähestymässä autoa kun mies rullaa ikkunan auki ja kysyy tuon otsikkossa olevan kysymyksen ja jatkaa että näki minut äsken ruokakaupassa (kun olin ostamassa purkkaa) eikä voinut jättää tilaisuutta väliin.  Vastaan kävellen että yes, Im the mom. This is my  baby! Porschekin lähtee liikkeelle ja ajelee samaa vauhti kuin minä kävelen. Autot hänen takanaan tööttäilee jo hyvin agressiivisesti :) Wilshire on todella vilkas katu. Tämä raamikas raybanlaseissa istuva porsche kaveri kehuu minua luonnonkauniiksi, kertoo olevansa eronnut ja etsii tyttöystävää, harmittelee tilannetta toivottaa kaikkea hyvää, sen jälkeen hänen autonsa moottori kun hän päräyttii itsensä melkein lentoon, kuului rantaan asti. Sellainen tarina :) Täällä ihmiset lähestyvät helpommin, mutta nämä miesten jutut pitäisi joskus kirjoittaa muistiin ja lukea niitä kun itse istuu keinutuolissa vanhana mummona :D


32 kommenttia:

 1. Joo, kyllä se sormus aika paljon sanoo. Ainakin treffeille pyytäminen vähenee huomattavasti, kun on sormus nimettömässä;) Ootte te siskosi kanssa kyllä, aika nuoren näköisiä ikäiseksenne. Onkohan se geeneissä?Helposti voi luulla nannyksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geeneissä taitaa olla. Äiti on tosi nuorennäköinen :)

   Poista
 2. Upean näköinen oletkin, etten ihmettele tuollaisista huomionosoituksista! :D

  VastaaPoista
 3. Sorry Didem mutta tää on aika selkeästi sun miehelle tarkoitettu avoin vihjaisu "mua pokaillaan koko ajan, koska sä jo kihlaat mut!!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahahah...miksi aina luulette että kirjoituksissani on joku taka-ajatus? Kaiken lisäksi tämä koko postaus idea tuli mieheltäni..."kirjota siitä porsche äijästä" joten..calm down there. ps. olisi aika mautonta vinkua sormusta täällä :)

   Poista
 4. "On törkeetä katsoa toisen naisen perään jolla on lapsi, kun flirttailijan vieressä kulkee kaikenlisäksi oma vaimo" Kerroitko tässä omasta miehestäsi (flirttailija) ja sinä olet vieressä kävelevä vaimo?

  Mutta, jos näyttää helpolta, saa paljon treffipyyntöjä. Jos näyttää tasokkaalta, niin miehet arvostavat ja eivät vislaile perään tms. Sormus sormessa auttaisi tilanteessa paljon - monessa maassa on huomattavasti Suomea suurempi ero "tyttöystävällä" ja vaimolla.

  Mutta ylläolevista kommenteista huolimatta, olet toki kaunis ja nuoren näköinen nainen, joten varmasti keräät myös positiivista huomiota. Ja todellakin olet luonnonkaunis, etkä silikonitisseillä ja paksulla meikkikerroksella tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis en puhu nyt omasta miehestäni.

   Poista
  2. Me eletään kans tällä hetkellä sellaista hektistä elämää että sormuksen vaihdot ei kyllä sopisi ihan heti kuvioon, vaikkakin asiasta ollaan puhuttu. Ensin täytyy vähän pysähtyä ja löytää se koti. Mulla ei ainakaan ole kiire kihloihin tai naimisiin. Nautin nyt!!

   Poista
 5. Ei kyllä ihme että saat huomiota osaksesi, olet kyllä aivan tajuttoman kaunis ja niin tyylikäs! Itse en ole luonnonkaunis, mutta toki laittautuneena saan huomiota. Tai siis sain :D Nykyään on ihan sama onko laittautunut vai ei, sormus ja pienet lapset kyllä pitää huolen ettei kukaan ole kiinnostunut :P En kyllä imartelua kaipaa kun olen sitä osakseni saanut aiemmin, mutta tietenkin omalta mieheltä olisi kiva kuulla kehuja, mutta hän ei ole imartelevaa sorttia. Täytyy vaan uskoa omaan vetovoimaansa vaikkei kehuja enää satelekaan.

  Minä muuten aikoinaan sanoin kyllä miehelleni leikillään (tai ehkä leikillään..?), että pitäisi olla iso timantti sormessa niin treffikutsujen määrä varmaan pienenisi ;) Kasvavan mahan seuraksi sitten sainkin sormuksen, vaikka tietty raskausmaha ja vauva on myös melko selvä viesti kilpakosijoille ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules samaa voin sanoa omasta miehestäni:) hän ei kyllä ilman erityistä syytä kehu..niin kun minä taas kehun päivittäin häntä:) mutta tekemisillään ja eleillään tiedän että olen hänelle se kaunein ja että hän on kiitollinen siitä miten hoidan käytännön asiat etc. Sen verran monesti on kuitenkin kehunut että se riitttää tällä hetkellä. Meidän pitää vain ymmärtää miehiämme. Sä vaikutat Kaisa tosi mukavalta tyypiltä :)

   Poista
 6. onko didemillä kriisi menossa? joka toisessa postauksessa vähän samantyylinen aihesisältö :D "on niitä miehiä jonoksi asti".
  oikeasti kauniit ja sen tiedostavat ihmiset eivät huutele asiasta koko aikaa......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luetaanko me samaa blogia?

   Älä välitä ja jatka samaan malliin. Sun blogi on ihanan raikas poikkeus kaiken maailman MungoAnnojen ja Moumoiden joukossa!

   Poista
  2. Heippa vaan. Didemillä on paha kriisi :D se kriisi on semmoinen että hän haluaa vain kirjoitella tällaisia hauskoja mielipiteitä ja vihaa/rakkautta herättäviä postauksia välillä teille. Oisko sulla joku psykologi/terapeutti ketä suosittelet joka voisi auttaa mua? Tosiasiassa on surullista huomata kuinka tämän blogin kautta olen alkanut säälimään suomalaisia, sinunlaisiasi. Kiva erilainen postaus jutusta joka tapahtui ja jonka halusin jakaa teille hauskana juttuna. Niin sinä saat käsityksen että minulla on kriisi!

   Poista
 7. Ei jumaliste tätä itsekehun määrää, oletko tosissasi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen! Kerron just niin kun on tapahtunut! Jos se on itsekehua, niin olkoon. pure hampaita yhteen jos ärsyttää ;)

   Poista
  2. Ei tarvitse lukea, jos ärsyttää ja joskus voisi pysähtyä myös miettimään, että onko omassa elämässä kaikki hyvin, kun tällaiset asiat ärsyttävät.

   Poista
 8. Voi herrajestas. Jos Didem kertoo hauskan stoorin, kuinka jenkeissä aika suoraan yritetään pokata, niin heti itsekehu haisee. Mitä te haluutte bloggarin kirjoittavan? Siitäkö, kuinka ikävää on olla ruma ja yksinäinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tai oikeastaan omasta elämästään, tyylistään kirjoittavan bloggarin pitäisi kirjoittaa ennemmin siitä naapurin liisasta kuin itsestään. Ei tuu paha mieli toisille sitten.

   Poista
 9. Ei vitsit tää oli hauska! :D Mä oon löytänyt sun blogin vasta vähän aikaa sitten ja jäin heti seurailemaan. Tosi erilaista elämää eletään (heh, niinkuin kaikki me yleensäkin), mutta se juuri tekee tästä blogista niin mielenkiintoisen! Olet oma itsesi, etkä välitä siitä, mitä muut sanovat. Mahtavaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla jakaa tunteet tämä blogi. Munkin mielestä kiva juttu, joka mieheni ideasta lähti että jakaisin sen täällä teidän kanssanne. Harmi kun ei kaikki ota sitä sellaisena. Hyvät vloput sulle Nora <3

   Poista
 10. Kummasti nämä "anonyymit" (eli blogisti itse) on kommentoimassa negatiivisiin/rehellisiin kommenteihin salamana ja kehumassa maasta taivaisiin. :) Itsellänikin tuli mieleen, että onko Didemillä jokin kriisi meneillään kun on jokatoinen postaus aiheesta "minulla on vientiä"... Ei ole vielä kosintaa kuulunut vaikka yhteinen lapsi on jo? ;) Ulkomailla flirtti ja suorat ehdotukset kuuluvat elämään toisin kuin Suomessa. Mutta Suomessa arvostan juuri hillitympää käytöstä ja parisuhteen kunnioittamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, minä itse istun päivät pitkät kommentoimassa omia tekstejäni jotka olen kirjoittanut tietäen että shittii tulee..aina sitä tulee. Mä tiedän mitä mä teen ja koko ajan siinä onnistun...Sinä olet oiva esimerkki siitä: Eli ärsytän sua!! Ärsyynnyt mun tyylistä kirjoittaa, mun aiheet. Jos minulla on kriisi, niin hoidan sen blogin ulkopuolella. Kirjoitin hauskan stoorin, jonka te jotkut otatte hyvin raskaasti. Tiedät minkä tyyppinen blogini on, kiva kun silti seuraat vaikka vihaat. Olen juuri tullut puistosta lucan kanssa ja laittanut hänet päikkäreille, mulla ei ole ylimääräistä aikaa alkaa leikkimään "anonyymiä" omassa blogissani, mikä ääliö oletkaan. Jos en hakisi vihaa/rakkautta niin kirjoittaisin hyvin pliisuja ja niin tylsiä juttuja ettei yläkerran mummokaan jaksaisi lukea.

   Poista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttää ja loukkaa noin ala-arvoinen syytös. Sulla täytyy olla todella paha mieli ja energiat väärässä paikassa kun kiusaat. Toivoisin että löytäisit jonkin kivan jutun elämääsi jotta tulisit positiivisemmaksi.

   Poista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Säälittäviä anonyymejä. Mitä se on muilta pois, jos Didem saa huomiota kadulla? Ainiin. Eihän se ole heiltä pois, mutta kun itse eivät ole ikinä kokeneet vastaavaa niin saattaa vituttaa ja alkaa keksiä tekosyitä ("jos näyttää helpolta") miksi itselle ei käy samoin. Hyväksykää, että muut saa enemmän huomiota. Maailma ei ole reilu.

  Luen mielelläni enemmänkin näitä tämmösiä tarinoita sulta :) Tuntuu ihan niinkuin olis tyttöjen ilta tms

  VastaaPoista
 14. Vastaanpa nyt sitten ihan omalla "nimellä". Me ollaan Didemin kanssa ihan eri puusta veistetty MUTTA mun mielestä on hienoa ja ihailtavaa että joku pitää tälläistä blogia. Ja kertoo rehellisesti elämästään. Rehellisesti niin että ei kateuden pelossa sensuroi mitään, kuten monet blogistit tekevät. Ja syystä tekevätkin. Toivottavasti Didem annat noiden kateellisten "kriisipölinöiden" mennä ohi korvien. Sun blogi on mahtava ja toivottavasti jatkat pitkään samalla linjalla. Niin ja on meillä jotain yhteistä, luksuslaukkujen keräily :)

  VastaaPoista
 15. Mielettömän upea asu, love it!

  http://gold-script.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. Moikka! Olen lukenut jo pitkän aikaa blogiasi. On mielenkiintoista seurata elämääsi. Oma elämäni on lähinnä harmaata Suomea ja töitä. :) Jonkin verran olen käynyt Jenkkilässä ja huomannut saman ilmiön: miehet tulevat paljon helpommin siellä juttelemaan kuin täällä Suomessa. Itse en saa oikeastaan yhtään huomiota Suomessa, mutta Jenkkilässä olisi ollut niitä miehiä jonoksi asti. Täytyy varmaan pakata kamat ja muuttaa sinne suuntaan, nimimerkillä 12 vuotta sinkkuna. ;)

  Didem, onneksi olet oma itsesi ja älä välitä negatiivisista kommenteista. Kenenkään ei ole pakko blogia lukea jos kovasti ärsyttää sinun tekstit. Kirjoitat rehellisesti elämästäsi ja olet oikeasti kaunis ihminen, mielestäni sekä ulkoisesti että sisäisesti. Kaikkea hyvää teille sinne ja nauttikaa!

  VastaaPoista
 17. Oot aivan sairaan kaunis ja tyylikäs! Kateeksi käy :) Eipä useasti näe noin tyylikästä äitiä! Jatka samaan malliin. Mun mielestä parasta on se miten ajan hermolla olet muodin suhteen ja uskallat myös pukeutua tosi omaperäisesti. Suomessa tuntuu että ihmiset luulevat olevansa tyylikkäitä kun heillä on Michael Korsin laukku ja Mulberryn huivi kaulassa. En tarkoita etteikö se olisi tyylikästä, mutta musta on makeeta kun yhdistelet merkkituotteita ajan muoti-ilmiöihin. Esim nää kuvat on törkeen makeita! Oot ihanan rohkea pukeutuja!

  VastaaPoista
 18. En ihmettele että sinua luullaan hoitajaksi, kun jenkeissä on hirveesti au paireja, ja näytätkin ehkä ikäistäsi nuoremmalta. Luca on todella vaalea, niin ei ehkä heti tunnista sinun pojaksi, mutta onhan tuo miesten käytös huvittavaa :D Kai saat olla imarreltu! Miten miehet sinua Turkissa kohtelevat kun sinä olet itse puoliksi turrkkilainen? Yleensä kun turkkilaismiehet ovat hyvin päällekäyviä (turistialueilla ainakin kokemukseni mukaan :D).

  VastaaPoista