expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Gifts for you, my love!

Mieheni saapui kotiin reissustaan maanantaina. Olimme viimeiset reissupäivät oltu tosi aktiivisesti yhteydessä. Mulla meni yörytmit vähän sekasin, mut oli kivaa. Mulla tuli mieleen meidän fb chatista vanhat deittailuajat. Oli siis kivaa, arjesta poikkeavaa. Mulla on yleensä tosi kova ikävä kun mieheni lähtee työmatkalle, lamaannun täysin ja helpsoti aiheutan riitoja. Tällä kertaa taisin olla normaali :D mulla oli hauskaa täällä ja se välittyi miehellenikin, joka teki hänestä hyväntuulisen myös. No maanantaina kun saavuin kotiin odotti mies minua kotona. Hän tervehti mua suudelmalla ja pitkällä halauksella. Alettiin puhumaan viikon tapahtumista, samaan aikaan kun tehtiin ruokaa. Jossain vaiheessa hän halusi että avaan ensimmäisen lahjan, joka oli Hermesin koru. Väri oranssi, josta olin haaveillutkin. Laitoin sen rateelleni ja ihastelin korua koko ajan. Mieheni on sanonut aina että sulle Didem on kiva ostaa lahjoja, koska näen kuinka aidosti olet fiiliksissä niistä ja arvostat niitä. Luca oli jo nukkumassa joten meillä oli aikaa vaan meille kahdelle. Sitten mieheni vei minut alakertaan, jossa Chanelin boxi lepäili :) Hän alkoi kertoa että oli käynyt kaikki Chanelin kaupat läpi Las Vegasissa, mut ei vaan löytynyt, joten kun hän saapui Losiin niin hän ajoi Rodeo drivelle. Sieltä sitten oikea kappale löytyi ja tässä se nyt on minun kokoelmassani. Olen rakastunut näihin. Sit oli muitakin ylläreitä...mut niistä ei sen enempää. Valvottiin ja naurettiin pitkään sinä yönä...perusmaanantai :D <3


10 kommenttia:

 1. Aivan ihana laukku!

  VastaaPoista
 2. Kiva väri! Mä ostin kans oman Classic Flapin Pariisista muutama vuosi sitten! Mun lempilaukku ehdottomasti ja sijoitus! ;) Oon miettinyt muita värejä kans ja noita Hermès koruja oli tarkoitus katsoa seuraavalla Ranskan-reissulla. Onks toi muuten Jumbo vai Maxi? Chanelit on mun kokoelman helmiä kyl! ;)

  VastaaPoista
 3. Eikä, aivan upea laukku! Ja rannekorunkin kelpuuttaisin oikein mieluusti! Ihanaa, kun miehesi tykkää muistaa sua! :)

  VastaaPoista
 4. Uhhh mikä setti! Mä rakastan myös just tota oranssia Hermesin rannekorua.. ne on ajattomia ja tyyllikkäälle ladylle, kuten sinä olet :) Ihana mies sulla! Kovan näköinen päältä mutta sisältä nii pehmeä :) Mun miehellä olis myös resurssit mun vastaavaan hemmotteluun mutta ei sitä mielikuvitusta, Argh..! Vaikka kuinka välillä yritän vinkata, mutta on vaikeeta rajata vinkkaaminen ja vonkaaminen joten olen lähinä yrittänyt rivien välistä vinkata hänelle näyttämällä sun postauksia kun sua on lahjottu.. :D (vieläkään ei oo paketteja näkyny.. jso vaikka jouluna? :D )

  - Anastacia

  VastaaPoista
 5. Kaunis väri laukussa. Mielestäni mustan kanssa paras väri, menee monen asun kanssa.

  VastaaPoista
 6. Oi aivan ihanat tulijaiset !!!! Niin klassinen ja kaunis laukku. :)

  VastaaPoista
 7. IHANAT tulijaiset;) Mä oon kanssa miettinyt oranssin ja mustan rannekorun välillä. On toi oranssi jotenkin niin klassinen väri tolle korulle.I LOVE IT<3

  VastaaPoista
 8. Siis tarkoitin, että musta ja tämä vaalea ovat minusta kauneimmat värit tässä Chanelin laukussa.

  VastaaPoista
 9. Ihana rannekoru ja laukku!!!
  Itsekin haaveilen Hermesin rannekorusta ja toki Chanelin laukkukin kelpaisi. ;D
  Minkä kokoinen rannekorusi on ?

  -S-

  VastaaPoista
 10. Oih! Tosi ihania lahjoja! <3 Täytyy lisätä että mä en henkilökohtaisesti ymmärrä miksi ihmiset tulevat sinun blogiisi jakamaan heidän huonoa oloaan. Nopealla blogisi vilkaisulla sain sinusta ihanan lämpimän kuvan! Ihanaa joulun odotusta sinne lätäkön toiselle puolelle! :)


  xx

  VastaaPoista