expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 4. lokakuuta 2013

HULAHULA

Lapsena kaikki pyöritteli hulahula vannetta koska se oli hauskaa. Kukaan ei varmasti ajatellut sen tehokasta vaikutusta vatsalihaksiin. Tänään ostin pinkin teho vanteen. Aivan varmasti aijon harrastaa tätä hulahulailua pitkään. Usein innostun uusista sporteista..mutta innostukseni lopahtaakin jo kättelyyn. Esimerkiksi Sveitsissä olin paras mahdollinen kuntosali asiakas, maksoin mutta en käyttänyt palvelua. Kävin luxussalillani vuoden aikana 5 kertaa maybe, joista 2 kertaa meni saunassa istuen. Olen kyllä oppinut siitä ja tällä hetkellä teen vain niitä asioita josta nautin todenteolla. Eikä vuoden sitoutuminen mihinkään urheilulajiin ole juttuni. Jos mennään takaisin vanteeseen. Miksi se on hyvä? Voin alkaa heiluttelee lantiooni vanteen avulla vaikkapa keskellä yötä olkkarin lattialla jos huvittaa, tietenkin ulkona täällä on ihana treenailla, miksei myös korkkareilla muutama heilutus ennen juhliin lähtöä :D Koska tämä laij on niin helpostilähestyttävä, uskon että meillä tulee olemaan pitkä yhteinen taipale. Mitä hulahula vanne tekee vartalolle? Lähes kaikki keskivartalon lihakset aktivoituvat, kun vannetta alkaa pyörittämään. Hiki nousee helposti pinnalle ja vauhti voi olla aika kovakin. Ei ole helppo pitää vannetta vyötärön kohdalla ja sen vuoksi se haastaakin lihasten koordinaation. Jos istuu paljon töisssä, on tämä tehokas ja mieluisa iltapuuha vahvistamaan syviä vatsalihaksia.

2 kommenttia:

  1. Tuo lähikuva kasvoistasi on upea! Tai siis ei kuva itsessään ole upea, vaan sinä! Olet kyllä heittämällä kaikkein luonnonkaunein ihminen jonka tiedän. Onnea urheiluinnostukseen!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. Olet aivan mahtava äiti, kun jaksat urheilla ja puuhastella poikasi kanssa noin paljon. Lucasta kasvaa liikuntaa rakastava poika, eikä mikään sohvaperuna, joka katsoo vain telkkaa ja pelaa tietsikalla;) Suomeen lisää sinunlaisia mammoja;)

    VastaaPoista