expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 1. syyskuuta 2014

Monday Spirit

1. Katso myönteisesti tulevaan. Aina voi parantaa ja sillä tuottaa tulosta ja saada uusia mahdollisuuksia.

2. Nämä asiat tekee päivästä astetta paremman: Hymy,ilo, kiitos, nöyrä, rehellisyys, aitous, nauru, tahto.

3. Paina mieleen päivän hyvät ja huonot seikat. Analysoi ja pohdi. 

4. Syö laadukasta ja terveellistä ruokaa. Mieli ja masu kiittää ;)

5. Et ole yksin.

6. SHOPPAILE!!! :D 29 kommenttia:

 1. 6. Shoppaile miehesi rahoilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei .. miksi lukea ja kommentoida kun noin ärsytän sua? Sulta ainakin puuttuu pahasti spirittii. Ja mun tapauksessa sehän on ihan selvää että shoppailu tapahtuu mieheni rahoilla...vaikka kuinka monta kertaa siitä avoimesti kirjoittanut :) ja oikein hyvä mieli silti tulee ostoksesta vaikka raha on mieheni, eikä minun.

   Joten kurjaa sulle, kun haluat alkaa muuttaa shoppailun sanomaani. Varmaan oot sinäkin joskus saanut paremman mielen ja voimaa jostain ostoksesta.

   Tsemppii ja koita vähentää tota negativiisuutta, joka välittyy kommentistasi ainakin läheistesi kanssa ;)

   Poista
 2. Yhdyn täysin suhun didem!ja vielä lisäksi mailma ei pyöri rahan ympärillä kaikkien mielestä,vaan rakkauden. On säälittävää tulla kommentoimaan "miehesi rahoilla" mitä sitten jos hän shoppailee miehensä rahoilla?jos miehesi ostaisi sulle vaikka paidan etkö käyttäisi sitä koska se on ostettu miehesi rahoilla..sääli ;-)

  VastaaPoista
 3. Hei! Minulle on ihan sama kuka shoppaa mitä ja kenen rahoilla.. Mietin vaan sitä materialismia, ihailen kyllä tyylikkäitä äitejä ja naisia yleisesti, mutta jotenkin on alkanut ahdistaa kaikki tavaran määrä. Tämän takia pyrin omistamaan mahdollisimman vähän. Olen ehkä enemmän sijoittatyyppiä sitten :) Kun shoppailet säännöllisesti hankkiudutko eroon tavarasta myös, ettei kotisi olisi ihan vaateliike? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tavaraa tulee, niin tavaraa myös lähtee. Moni yllättyisi kuinka vähän mulla edes on "jemmassa" mitään ylimääräistä. Minusta on tullut kriittinen. Tietenkin joskus vielä teen virheostoksia, mutta hyvin harvoin.

   Poista
 4. En ole koskaan oikein ymmärtänyt miehen/naiset rahat juttua: Meillä puhutaan meidän kodista, meidän rahoista, meidän asioista ja yleensäkin meistä jne. :)
  Ihanaa päivää sulle Didem!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna Maarit :) Lapsuudenkodista saakka meilläkin on puhuttu: Meidän rahoista etc..isä olis suuttunut jos olis alkanut kinaskelee tollasesta asiasta. Sen takia varmaan näin auikusenakin niin avoimesti ja suoraan puhunkin. Miehelläni on tulot, minulla ei tällä hetkellä ole.

   Poista
  2. Pitää vaan muistaa että raha on arka aihe ja saa kateutta/surua/vihaa aikaseksi.

   Poista
 5. Olet tosi kaunis! Olen käynyt satunnaisesti vilkuilemassa blogiasi. Kateelliset jauhaa miehen rahoilla shoppailusta. Mitä sitten, vaikka shoppaakin? Ei siinä ole mitään väärää, jos käyttää lahjana saamaansa rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin tossa edellisellekkin sanoin..raha on aihe joka saa ihmisten välillä hyviä että huonoja tunteita. Raha tulee aina olemaan väline, joka vaikuttaa meihin jokaiseen. Ajattelen kuitenkin että jos tuotan jollekkin tosi pahaa mieltä, niin ei tarvii käydä blogillani.

   Kiitos ja hyvät vkloput sulle <3

   Poista
 6. milloin tulee kysymys-postaus vol.3?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua..siis tarkoitatko vastaukset? mun pitää mennä taaksepäin ajassa ja tsekkaa toi tilanne. hups!

   Poista
 7. Ja taas tehtiin yhdestä sanasta noin iso juttu:(( en viitsi asiaa tässä enään vatvoa, mutta sen sanon että pidän Didem blogistasi todella paljon, koska herättää ihmisissä paljon mielipiteitä. Erilaisuus on rikkaus. Kyllä minäkin voisin Didemin elämää elää ja voin rehellisesti myöntää että olisi hienoa, jos ei tarvitsisi miettiä voiko ostaa jotain kalliimpaa, jotta riittää rahat loppu kuuhun. Saatika että saisin shoppailla mieheni rahoilla!:)) mutta asiaan, mulla olisi sulle ehdotus: kun teet näitä asupostauksia niin laittaisitko loppuun, että mistä vaatteet ovat hankittu (vaateliikkeen nimi siis riittää)?:)) oliko vaatehuoneenne kalusteet, hyllyt yms. ikeasta? Olen suunnitellut tekeväni itselleni vaatehuoneen kotiini ja mietin että mistä teidän kalusteet on hankittu. Kivaa maanantain jatkoa sulle Didem!:)) p.s jälleen ihan huikean hieno asuvalinta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nelli.

   Huomasitko että nyt olen laittanut mistä vaatteet on :)

   Sit toiseksi..koko vaatehuone on ikeasta..kaikki kaapit ja hyllyt. Saa itse muokata ja suunnitella.
   Olen ollut tosi tyytyväinen. Onnea uuten vaatehuoneen hankintaan. Pidäthän mut ajan tasolla miten projekti edistyy :)

   Mukavaa viikonloppua xx

   Poista
 8. Musta on ihanaa, että sulla on mahis tehdä juttuja. Jos joku on sulle kade, niin on kyllä koko elämän tarkoitus hukassa. Go girl!

  VastaaPoista
 9. Ja jos saan ehdottaa: lahjoita joku pieni summa per blogi-kävijä johonkin sinua lähellä olevaan asiaan, ja haasta sun lukijat mukaan - kukin oman kukkaron puitteissa.

  VastaaPoista
 10. Harmittaa, kun monen muun bloggaajan tavoin keskityt vain negatiivisiin kommentteihin ja niihin annat kyllä pitkän vastauksen, mutta positiivisiin ja kehuviin kommentteihin et välttämättä vastaa mitään. :/ Ei sekään ihan oikeanlaista spirittiä ole! :-) Don't feed the trolls!

  VastaaPoista
 11. Outoa... Eikö se nyt ole ihan sama kenen rahoilla shoppaile . Se on vaan rahaa hei !

  VastaaPoista
 12. Veroparatiisi rahoillako siellä Sveitsissä shoppaillaan?

  VastaaPoista
 13. Kivaa varmaan jos maanantait ei ahdista kun ei käy töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj herregud!!!

   Poista
  2. Ei ne maanantait ahdista työssä käyvääkään jos pitää työstään ;)

   Poista
 14. voisitko tehdä jotain postausta missä ois suomen säähän sopivia kouluasuja? lähinnä eri tapoja yhdistellä ja asustaa perusvaatteita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupauduin just tekemään toimistolook postin joten enköhän mä tohon school girl juttuun myös lähde mukaan :D Kiitos ideasta! Hyvä sellainen.

   Poista
 15. Kuvissa näyttää siltä, että Didem on shoppaillut Zarassa. Ei varmaan ihan kamalasti vaadi "veroparatiisieuroja" tai "miehen rahoja", jotta sieltä voi itselleen ostaa vaikkapa uuden, nätin paidan? Vai? Korjatkaa, jos olen väärässä!

  Ja jos on niin, että sen 14.95e paidan ostaminen ei esim. kerran kahdessa kuukaudessa onnistu, niin miksi ihan turhaan tehdä itselleen pahaa mieltä ja lukea tätä blogia? Jos oma elämä on ihan jossain eri sfääreissä! Kun nämä tekstit näyttää vaan lisäävän pahaa oloa ja katkeruutta. Surullista omassa pahassa olossa vellomista. Nettiaika kannattaisikin käyttää vaikka metsälenkillä. Raitis ilma ja jo 20 minuuttia aerobista liikuntaa lievittää ahdistusta tutkitusti. Kaiken päälle se on ihan ilmaista!

  VastaaPoista