expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 27. syyskuuta 2014

Oloasun merkitys&Video

Huomenta auringonpaisteeni ympäri maailmaa :)

Tämä aamu houkutteli minut ulos terassille 7.30 kahvikupponen kädessä hengittämään syvään sisään ja ulos 10 kertaa. Aurinko, raikas kirpaiseva syysaamu ja hetki yksin terassilla katsellen tyyntä järveä ja nauttien puhtaasta olosta oli se elementti jota tarvitsin tämän päivän polkaisemiseen. 

Minulle on erityisen tärkeää, että oloasuni sopviat yhteen. En voi laittaa päälleni värejä ja olla kuin kävelevä sateenkaari, jossa värit ei vaan yhtään sovi yhteen. Pidän harmonisista asuista. Asun pitää luoda minulle sen mukavan, romanttisen ja lämmön tunteen. Sen pitää olla sellaien että voin vastaanottaa vieraan sillä anytime, jopa kävellä kauppaan. Kuinka hassulta ja oudolta se kuulostaakaan, niin mieleni ja fiilikseni ottaa vaikutteita oloasustani. 

Koti on tärkein paikka, kyllä sielläkin haluaa pitää tyylinsä.

Oloasun yhteensopviuus on yhtä merkityksellinen kuin mikä tahansa muu yhdistelmä. 
-bydidem
14 kommenttia:

 1. Ihana oloasu :) Mistä liikkeestä se on? Mun oma lemppariasu on v.pun. Juicy Couturen velouriasu. Ihanaa viikonloppua ;)

  VastaaPoista
 2. Erittäin ihana ja lämpimän näköinen! Jos mulla ei olis jo laatikot täynnä erinäisiä pyjama-kokonaisuuksia, marssisin tänään varmasti matkalla töihin salin kautta nappaamassa itselleni jotain yhtä pehmeää ja mukavaa...! :P Btw, jos haluat noista videoista suurempia suoraan postaukseen, muuta youtubessa pudotusvalikossa sitä koodiin upotettavan pikselimäärän suuruutta :) En tiedä kyllä selitinkö nyt tarpeeksi selkeästi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Piia tosta youtube avustuksesta. Videot saisi olla isompia :D Mä luovuin ennen kesää monestakin pyjama/löhöasu setistä ja uusin valikoiman kokonaan. xx

   Poista
 3. Sä olet ihan mielettömän kaunis! Ihailen myös sun taitoa ottaa ilo irti arjen pienistäkin asioista. :) Jatka samaan malliin, vaikutat ihanan positiiviselta ja sun kirjotuksista tulee aina niin hyvä fiilis!

  VastaaPoista
 4. Rajoitatko yhtään Lucan ruutuaikaa vai saako hän olla paljon koneella, katsoa telkkaria jne? Monta tuntia /pvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajoitan. Eihän se itse osaa telkkari laittaa päälle, mutta youtubesta osaa kyllä valkkaa videot. APUA! mutta joo..siis ruudun katselu painottuu aamuun ja iltaan.

   Poista
 5. Skulle du kunna ta en bild var du ler med tanderna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Det är verkligen sällan jag ler med tänderna. Jag tycker att mina framtänder e så stora :) men visst kan jag ta sådana bilder också. Omdu kollar mitt nyaste inlegg så ser ja skratt bilder :D

   Poista
 6. Tein miehelleni yllätykseksi Väriä pöytään, kiitos! -postauksen ruoan ja hän kehui ruoan maasta taivaaseen:D omasta mielestänikin paprikoista tuli äärettömän hyviä! Kiitos siis hyvästä ohjeesta!:) Mukavaa sunnuntai iltaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin tän ääneen mun miehelle, mulle tuli niin hyvä mieli <3 hei huomenna tulee lisää reseptejä ;)))) puss xx

   Poista
 7. Olet kyllä aivan uskomattoman kaunis ja upea, Didem. Voin vaan ihastella näitä kuvia :) Ihanaa syksyä sulle.

  VastaaPoista