expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 29. syyskuuta 2014

Ivana Helsinki - LOOK

Apua, mun on pakko saada tämä Paola Suohsen mekko. Kuosi ja malli on täydellinen makuuni. Kokeilin mekkoa myös ilman vyötä ja näytti hyvältä niinkin. Päälläni on XS kokoinen mekko.

Siis mä menin lauantaina tapaamaan Saaraa Oxblood liikkeeseen, jossa hänen vaatteensa myös ovat myynnissä. Hän myy siellä Ivanan lisäksi, muka va, Viona blu, deadbirds and lionhearth ja Uhana design.

Rehellisyyden nimissä, olen täysin pihalla suomlaisista brändeistä (lukuunottamatta Ivana Helsinkiä, Mert Otsamo, Katri Niskanen, Marimekko) ja olen alkanut kiinnostumaan enemmän niistä Saaran myötä. Suomalainen vaatedesign on ottanut ison harpppauksen sydämeeni. 

Lauantaina näin tuon mustan luomuksen ja varmasti yhdytte siihen että mekko on hyvin paljon näköiseni? 

Saara oli niin ihana, tarjoili siellä vaan proseccoo asiakkaille, näytti hyvältä ja loi ihanan tunnelman kauppaan. Hän otti musta myös asukuvia. 
My swiss sis <3

Kuvissa mulla on omat kengät jalassa, bootsit!! Mutta ei näytä niin pahalta noinkaan? Asusta tulee arkisempi. 


Hope teillä oli ihana viikonloppu takan, jota voi muistella tänään, jos maanantai alkaa tympii. Huomenna postaan viikonlopun ruokaohjeet. Kaksi kappaletta :) Joten teidän ei tarvitse stressata ainakaan mitä sitä tekisi ruoaksi tällä viikolla ;)


ASUKUVAT: SAARA HIRN STÖCKLI

11 kommenttia:

 1. Toi mekko on niin sun näköinen!

  VastaaPoista
 2. Wau, ihan älyttömän kaunis asu :)

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oj, mikä ihanuus.Ihan sun näköinen mekko. Lyhyt, mutta löysän mallinen ;)

  VastaaPoista
 4. Mekko on täydellinen sun päälläsi! Näytät ihan mallilta :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo mekko sopii sinulle todella hyvin jos et osta sitä, niin se jää vaivaamaan sua. :D Näytät ihan kansainväliselle mallille oot niin upea ja ihanan positiivinen sun blogia on ihana lukea aina tulen hyvälle mielelle. Sun teksteistä välittyy mahtava fiilis ja musta on ihanaa kun tavottelet unelmiasi ja teet asioita täysillä! Saan aina motivaatiota toteuttaa omia unelmiani, kun luen sun haaveista toivottavasti jatkat blogia mummoksi asti tiedä vielä mihinkä etenet, ihanaa syksyä! T: Iina

  VastaaPoista
 6. Olitko uusimman cosmon jutussa pariskuntien varallisuuseroista ? Taisin bongata sinut ;)

  VastaaPoista
 7. Eikös Ivanaa ja muita suomalaisia merkkejä saa jo Zalandolta?

  VastaaPoista
 8. Hienoa että mainostat suomalaisten suunnittelemia vaatteita:-) Suomi kaipaa kovasti nyt vähän nostetta tässä huonossa taloudellisessa tilanteessa joten jatkahan suomibrändien esille tuomista :-)

  VastaaPoista