expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kuplivaa lauantaita

Aamu treenit olkkarin lattialla check. Lucan puuro check. Mieheni herätys check. Vaatteiden valitseminen check. Tyyli kohdallaan check. Bahnhofstrasselle Heidin kanssa shoppailee, lounastelee ja kuplivalle NYT.

Päälläni on yksi favorite takeistani. Lacosten, mutta ei mikään mummotyylinen. Ostin tämän kolme vuotta sitten yhtenä aamuna Katajanokan venesatama liikkeestä ja vaikka tämä takki on tarkoitettu trendikkääseen veneilyyn, niin olen käyttänyt tätä kaikessa muussa. Monipuolinen, rock, mutta myös siistin tyylikäs, kun sen yhdistää oikein. Tänään olen yhdistänyt takin tummanvihreeseen villapusakkan.

Nauttikaa viikonlopusta! Muistakaa hymyillä ;)















14 kommenttia:

  1. Hieno takki, nauttikaa Bahnhofstrassesta :)

    Hasse

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hasse ja me nautittiin ;) Kivoja kuvia teidän reissusta! Terkut sinne!

      Poista
  2. Ihana takki ja hauska aloitusteksti! :D Olisi kiva nähdä kirjoitus kuvineen myös asunnostanne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CHECK CHECK ;) Me ollaan nyt itse asiassa ostamassa asuntoa täältä ja muuttohärdelli menossa. Kolme viikon sisällä viimeistään muutto. Harkitsen asiaa, tähän asti mieheni toivomus asumiseen liittyen on ollut se että pitää kodin anonyymina. Katsotaan, things change :)

      Poista
  3. Lacosten takki on tosi kiva, mutta itse käyttäisin sitä farkkujen kanssa:)
    Sun ranteessa oleva koru on aivan IHANA! Olisipa mullakin varaa joskus tollaiseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Love bracelet on ystävänpäivälahja höpsöltäni <3. Mäkin olen yleensä käyttänyt sitä takkia farkkujen ja vähän rennomman setin kanssa, mutta nyt halusin tehdä pienen twistin asukokonaisuuteen ja kokeilla näin :) tykkäsin!

      hugs

      Poista
  4. Postaathan mitä shoppailit:)

    VastaaPoista
  5. Upea laukku bannerikuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SE ON! ihan mun ykkönen :) Dolce&Gabbanan special edition.

      Poista
  6. Sulla on ihan mieletön elämä! Pakko ei ole vastata, mutta kiinnostaisi kuulla, miten teillä on mahdollisuus elää noin ylellistä.. Kade!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua on hemmoteltu lapsuudesta saakka ja isä on tehnyt paljon työtä koko elämänsä, että meillä perheen kolmella "vaativalla" naisella olisi hyvä elämä. Aikaisemmin elin aika normaalia punavuorelaisen nuoren naisen elämää. Tavattuani mieheni, elämäni muuttui monessa mielessä. Kirjoitan ensi viikon aikana postauksen miehestäni, koska aika moni on kysellyt miksi liikumme niin paljon, miksi asumme Sveitsissä etc..ei esim. matkustaminen paljon matkustaneille ole välttämättä luksusta :) Eiköhän postauksella saada tämäkin asia ratkeamaan ..hahahah...olipas asiallinen ja fiksu lause (ihan kuin olisin ollut joku tärkeä henkilö jossain isossa firmassa)

      Kauniita unia ja kiitos kommentistasi <3

      Poista
  7. Moikka!
    Löysin sun blogin viime yönä sattumoisin (en yleensä lue blogeja) ja jäin koukkuun. Luin blogisi alusta loppuun ja tykästyin siihen toden teolla! Kirjoitat todella hauskasti ja minusta on aivan ihana lukea päivästäsi ja elämästäsi! Ise rakastan muotia, ja seuraan ihmisten vaate valintoja Helsingin kävelyteillä (se on hauskinta hupia!). Elämässä täytyy arvostaa niitä pieniä ilon hetkiä, ja sitä sinä teetkin, ja nostan hattua sinulle siitä! Jatka samaan malliin! :)

    hyvää kesän odottelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas ihmiset hyvällä tuulella...wau :) Tuntuu tottakai ihanalta kun tulee näin ihania kommentteja. Kiitos tosi paljon ja toivottavasti pysyt mukana seuraamassa tätä arkeani täällä tai jossain muualla (missä ikinä olemmekaan) :) Kiva kuulla et oot innokas muodin suhteen. Saat kommentoida mun asuvalintoja ja tietty olla myös kriittinen ;)
      Kahvilassa/terassilla istuskelu yksin latten ja leivoksen kera ja vain katsella ihmisiä, mä niin nautin <3 se on myös omaa aikaa ja sitä ei kaikki edes osaa suoda itselleen. Pieni hetki itsensä kanssa on nimenomaan arjen luksusta myös.

      Aurinkoisia päiviä sinulle <3

      hugs

      Poista