expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Photo shooting ja dillailuu

Mitä sen parempaa voi kuumana Helsinki kesäpäivänä tehdä 1-vuotiaan erikoistapauksen kanssa kuin mennä Eirantanaan "dillailee" (by Stefu) tuo sana...hän aina vaan dillailee <3. "Alltså vi kan ju ba fa o dilla nånstans" ;).

Hei, mitä kaksi tyttöä tekee yhdessä kauniina päivänä? Yksi on äiti ja toinen kuvauksissa juokseva sinkkupimu.
-Aamulla mennään syömään tuoreet croissantit ja kahvit Robertsiin, juoruillaan, sit mennään seuraamaan kun Stephanie poseeraa, Luca leikkii ja juoksee, ottaa ilon irti kaikesta, mennään Caruselliin antaa lunchi Lucalle ja itse otetaan herkkusmoothiet. Siitä sitten korkeavuorenkatua pitkin moikkaa Maijaa, joka lähtee koirien kanssa meidän mukaan hetkeksi. Koirat pääsee ulos ja Maija saa töistä pienen breikin, Luca taas leikkii Johanneksen kirkon edustalla nurmikolla ja koirat juoksentelee. Jatkamme Stefun kanssa Dieselille, jossa on tuttuja. Kannattaa muuten mennä checkaa Dieselin mallisto  NYT. Oh my...niin hyvännäköistä kangasta ja nahkaa rekeillä. :) Dieseliltä Ginaan ja Hennesiin. Nyt Luca onkin jo ip päikkäreillä ja me päätämme mennä Eerikinkadun Merelle ravintolaan syömään. Elämys sekin. Kannattaa käydä ja valita nimenomaan bar snacks listalta heidän tapaksia. Söimme friteerattuja portobello sieniä dippikastikkeella, maustettuja oliiveja, kampasimpukkaa, ravunpyrstöjä, vasikanliha carpaccio, nami leipää ja kaikki tapakset ovat 4,5 euroa/kpl.

Päivän päätteeksi suihkunraikkaana, Mies ja Luca kainalossa ihanasti sohvalla, jouduttiin siirtyy ulos talosta palohälytysten ja kauhean savun vuoksi. Oikeesti, naapurin pimu oli päättänyt laittaa vedenkeittimen hellalle ja keittää veden siinä. Kuka tekee tuollaista..oli palanut koko muovihärdelli.

Huomenna lasten kanssa täysi touhupäivä <3

Olen hieman laiskana ollut tämän blogini kanssa, mut mulla on syy..ei välttämättä mikään paras, mutta kun sää on oikeasti näin mahtava niin pyrin olemaan ulkona aamusta iltaan. Koitan ollaa ahkerampi myös täällä, koska haluan tosi paljon jakaa kaikki jutskat teillekkin :)

<3 heidåå...vi ses! xx
1 kommentti:

  1. Ihania päiviä olette viettäneet Helsingissä:) Helsinki on kesäisin niin kaunis.
    Oletko sinä tehnyt mallinhommia?

    VastaaPoista