expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 24. maaliskuuta 2014

MINÄ MINÄ MINÄ

Terassikauden korkkasin pari viikkoa sitten kun kävin Helsingissä...naistenpäivänä! Istuin Strindbergin terassilla melkein koko päivän.

Päälläni oleva trenssi on huikea löytö Zaran lastenostastolta. Toinen huikea löytö sillä reissulla oli myös nuo mustat housut, jotka bongasin Seppälästä. Harvemmin sieltä olen mitään ostanut ja nyt kun liikkeessä pyörähdin oli hienoa huomata kuinka hyvännäköisiä vaatteita Suomen suurin vaateketju tekee. Hienoa!!


Valokuvaaja: Stephanie Wardi21 kommenttia:

 1. Ihan samaa trenssiä sovittelin minäkin!! :D Tosi kiva asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D haha..aika ison kokoinen mun mielestä toi trenssi..oisko mulla olli 12-14 vuotiaiden koko. Kiitos Anne!

   Poista
 2. Onpa kaunis laukku. Aivan mielettömän hyvän näköinen. Hattu sopii myös sulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..Sopii hyvin kevään trendiväreihin..laukku siis :)

   Poista
 3. Munkin mielestä Seppälä ja muun muassa Lindex on panostanut todella paljon tarjontaan!

  miinamamma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo...niissä on kiva pyörii nykyään. Ei tuu sellaista oloa heti kättelyssä että täältä ei löydy mulle mitään. Lindexiltä löydän aina silloin tällöin juttuja, mutta monen vuoden suosikkini vaatteissa on ZARA :) and it won't change :)

   Poista
 4. olin seppälässä töissä muutaman kuukauden ja olen kans niin tyytyväinen nykyään sen vaatetarjontaa, rahaa vain paloi aina melkein joka viikko :-D ps sulla on aivan upee tyyli!

  VastaaPoista
 5. Pukisin ton asun päälleni ihan any day! Musta on ihan huippua, että vaikka uusi nahkatakkisi taisi olla Pradan, niin voit silti varsin hyvin ostaa trenssisi Zaran lastenosastolta! Susta taitaa olla pikku hiljaa tulossa meitsin tyyli-ikoni :)

  -Iida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. U mady my day IIDA <3 tuntuu vaan niin hyvältä se kun joku kehuu vaatevalintojani :D <3 jippii..kiitos!

   Poista
 6. Siis oikeesti, onko toi trenssi lastenosastolta. Pitäsköhän itekin joskus käydä lastenosastolta, vissiin! :) :) Hieno on ja jos mahtuu sulle, niin varmaan mullekin :)

  VastaaPoista
 7. Oon lukenut sun vanhoja postauksia tässä parin päivän aikana läpi, enkä ymmärrä yhtään miksi ihmiset laittavat sulle niin paljon negatiivisia kommentteja. Olet ihailtava, kaunis nainen, jolla on terve itsetunto, toisin kuin suurimmalla osalla suomalaisista naisista. Miksi ihmeessä ei saisi kirjoittaa ihanista asioista elämässään? Sitä vartenhan blogit ovat. Samalla saa muillekin hyvän mielen. Sun elämä on sellaista mitä toivoisin itselläni joskus olevan.

  Kotiäidin työ on tärkeintä työtä, lapsi tarvitsee äitiään. Itse olen ollut töissä päiväkodissa, eikä monet ihmiset ymmärrä sitä, että se on lapsen työtä. Kun vanhemmat hakevat töiden jälkeen lapsen kotiin, he haluavat levähtää, eikä lapsi saa tarvitsemaansa huomiota, vaikka hekin ovat olleet "töissä" pitkän päivän, pitemmän kuin vanhemmat.

  Olet mun roolimalli! :)
  - Tyttö 20v

  VastaaPoista
 8. Taisin varmaankin nähdä sut kyseisenä päivänä! Ihanaa nähdä että suomalaisten joukosta löytyy edes jonkun verran niitä oikeasti tyyliinsä paneutuvia sillä näytit upealta! Itsekin itseäni arvostavana ihmisenä olet mielestäni ihana persoona kun uskallat rohkeasti olla ylpeä itsestäsi!

  Terv. Toinen Helsingin terasseista nauttiva Sveitsi-tyttö

  VastaaPoista
 9. Näytät kyllä erittäin tyylikkäältä ja kauniilta, vautsi!!

  VastaaPoista
 10. Siis WOW! Kerrassaan WAU! Tää tyyli on ihan täys kymppi plussineen! Sä oot mielettömän näköinen tässä kokonaisuudessa ja kuvat on todella hyvä laatusia ja hyvällä silmällä otettu! Lisää näitä! Sä olet elävä esimerkki siitä kuinka halpaa ja kallista voi yhdistää ja saada mieletön lopputulos! Huhhuh Didem, You totally scored this one! ;)

  -Anastacia

  VastaaPoista
 11. Alltså Didem, du lyckas varje gång! Så OTROLIGT snygg, både du och din outfit :)

  VastaaPoista
 12. Pidän tosi paljon sun blogista ja etenkin sun tyylistä olet tosella kaunis nainen;) haluisin vain kysyä että mistä toi ihana hattu on?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana. Hope käyt täällä jatkossakin :) tiiiätkö..hattu on H&M!!! Se niiden perus musta hattu mikä niillä varmaan tälläkin hetkellä. Käy checkaa. Kauniita unia xx

   Poista