expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Uudet biksut ja verkkarit kokeilussa !!

1. H&M verkkarit
2. H&M ja BikBokin Bikinit
3. Donitsit

H&M:n mustat bikinit ovat kokoa 70A ja 34. Huomaatte varmasti että yläosa on pushup :D . Harvemmin olen tällaisia biksuja käyttänyt, mutta nyt kyllä ihastuin tähän malliin täysin. Vaihtelua omaan perusmalliini jota yleensä käytän (eli bikbokin punaiset). Punaiset biknit ovat kokoa S (yläosa) XS (alaosa). 

 


Viimeisenä esittelyssä on kolme täydellistä donitsia. Olen etsinyt tällaisia varmaan kohta vuoden ja nyt mä löysin.12 kommenttia:

 1. Mustat biksut sopii sinun pienille rinnoille hyvin. Oletko käyttänyt Victorias secretin push up biksuja? Kannattaa kokeilla. Sopivat hyvin pienirintaisille ;)

  VastaaPoista
 2. Mitämitämitä.. Näytä millaiselta tuollainen donitsi näyttää päässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D emmä tiedä onko ne nyt niin erikoiset päässä ..hahah :) mut hyvät kuitenkin..

   Poista
 3. Onko sveitsissä Brandy??! Italiassa niitä oli joka puolella, harmi vaan, että ne oli kaikki suljettu suurimman osan ajasta, kuin kerkesin siellä olemaan:( Vain italiassa on mahdollista pitää kiinni joku kauppa 2 päivää ja syynä tulevat alennusmyynnit, suomessa se ei onnistuisi! Onneksi sain roomasta ostettua ko. kaupasta edes jotain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On!! Zürichissa on siis..varmaan uusi täällä, koska huomasin viime viikolla vasta liikkeen.

   Poista
 4. Mistä ostit nuo donitsit? Kuvista päätellen näyttää olevan sellaista collegekangasta? Nuo olisi käteviä ainakin kotikäytössä, ettei ainaiset kumilenkit rasittaisi ja katkoisi turhaan hiuksia.
  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brandy nimisestä liikkeestä Zürichissa. On collegekangasta! Mulla usein nutturalla hiukset niin sen takia nää on kätevät :)

   Poista
 5. Kiitos verkkarivinkistä! Täytyy ensi viikolla käydä kurkkaamassa onko noita täällä Espanjan H&M:lla. Sinullakin on pieni alaosa ja näyttää olevan perfect tuo malli :).

  Mukavaa sunnuntain jatkoa! terkut Costa del Solilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..Luca meni just nukkumaan ja mä pötköttelen sohvalla :) On tosi hyvät nuo verkkarit..eikä oo venhätänyt käytössä. Terkut takas..<3

   Poista
 6. Tää kysymys on nyt vähän ohi aiheen, mutta tulipa mieleeni... että synnytitkö sektiolla? Jos näin, niin ei ainakaan näy tossa kuvassa mitään arpea :) Mulla on pieni kauhu arpien suhteen, kun itellä on tosi kapea lantio ja osa sukulaisista on synnyttänyt keisarileikkauksella, että jos joudun itekin joskus semmoseen enkä haluais mun masuun mitään pysyvää arpea...

  VastaaPoista
 7. Vau oot kyllä niin hyväkroppanen vaikka oot lapsen saanu! Saat olla ylpeä itsestäsi. :) <3 Mieskin varmaan tykkää :D Oletko muuten koskaan miettinyt, että syy miksi palauduit synnytyksestä niin hyvin ja olet noin hyvässä kunnossa olisi se, että sulla on psyykkinen/henkinen puoli hyvä eli et joutunut stressaamaan niin kroppakin palautui hyvin kun oli kortisolit ja muu toiminta kunnossa? Useilla äideillä saattaa olla ne raskauskilot tiukassa jos vaikka miestä ei ole/mies on huono, joutuu heti työhön jne. Anyway, oli miten oli niin olet upea! Hyvää kevättä. <3

  VastaaPoista